bye bye sweden

Om en timme sticker vi till arlanda. Jag är så nervös. Önskar att jag vore som de flesta andra, glad och spänd inför en härlig flygresa till en underbar destination :) Jag tänker typ att vi inte kommer fram. jaja nog om det. Ha det så underbart här hemma och god jul och gott nytt år. Älskar er alla, vänner, familj <3 PUSS.

brrr it's cold



Jag påväg till jobbet igår. Gick genom tessinparken och tog tunnelbanan från karlaplan istället, bara för att få gå och beundra snön lite längre :) Jag älskar snö! Men nu ska jag sluta tänka på svensk vinter och istället fokusera på thailändsk sommar... palmer... thaibuckets... sol... bad... mm mm mm!

fly so high

ALLTSÅ VILKET VÄDER?? Går det att flyga i snöstorm? Tänk om de ställer in flyget eller om det blir försenat... sånt gör mig sjukt nervös. Men det där får vi ta imorgon! Nu håller jag på att packa för fullt, det är riktigt svårt. Men jag tror jag fått med det mesta nu? Allting går ju att köpa där annars... :) Men vi kanske hörs senare, skriver nog ett hejdå-inlägg innan vi åker! PUSS.

Statistik - flygplanskrascher

13 % När planet färdas på marken
11 % Under start
8  % Inledande stigning
11  % Fortsatt stigning
10  % Under färden på marschhöjd
5 % Sjunkfasen
10 % Inledande inflygning
10 % Avslutande inflygning
22 % Landning

JAPP! ÅNGESTEN ÄR HÄR.

true colors



Bild hittad hos Michaela. Vacka Alexa! Rött är riktigt snyggt, men det är svårt att hitta något som sitter bra och inte känns för juligt. Nej, kan inte sitta still mer nu, är alldeles för pirrig i magen. 2 DAGAR KVAR GOTT FOLK! Sen hörs vi inte  på ett bra dag.

el tajlando

Börjar bli riktigt orolig för resan på fredag. Kommer flygresan gå bra? Kommer nåt gå fel? Kommer packningen komma rätt? Resfeber jajamänsan. Kan inte känna glädjen och njuta ordentligt förän vi är där, förän jag vet att allt gått bra. Men fyfaaaan vad skönt det ska bli!

another christmas


vit morgon



Riktigt mysigt att vakna och se snön falla utanför fönstret. Sitter i min rosa morgonrock från Pelle Vävare och mina nya rosa/gråa raggsockor jag fått av farmor. Ha en bra dag! Pusspuss

(de enda bilderna jag tog)



Söta vänner i lördags! <3 Andrea, Rebecka! Puss

tjohoooo



DET HÄR ÄR JAG, fast inte idag. Det var nog i fredags tror jag. Vissa dagar är jag rödhårig, fattar inte? Sen är jag snyggt mörkblond andra dagar... Eller det är väl olika ljus. Jaja, i thailand kommer jag bli blond, men sen ska jag göra det ljusbrunt och så får det bli! :)

Hade en supermysig helg i södertälje, älskar att vara hemma och bli bortskämd med mat och kärlek. Det var roligt att träffa tjejerna i lördags också, men utgången var väl sisådär...

Vad har ni gjort i helgen? Haft en bra måndag? Jag har haft lite ont i tänderna och öronen, konstigt.

update?

Sorry sorry, har haft massor för mig i helgen så bloggen har inte riktigt varit prio ;) Bilder kommer nog ikväll när jag kommer hem. Idag blir det jobb, och jag är mycket glad eftersom att det har snöat!! Och om 4 dagar åker vi till thailand. Men ha en bra dag så hörs vi sen, ciaao.


good to be home

Hej kära blogg! Hur mår ni där ute?

Jag mår mycket bra! Är hemma hos familjen och bara myser, känner mig alltid så trygg här <3
Igår jobbade jag, sen åt jag och Niklas middag här hemma, vi blev bjudna på skaldjurspasta. Och vin förstås! Delade även ut lite julklappar och så fick jag fickpengar till thailand och en stor resväska! Perfekt! Niklas fick en likadan resväska :)

Ikväll ska vi hem till Alexandra som fyller år. Det ska bli kul att träffa alla tjejerna och sen slår vi klackarna i taket antar jag? Dance dance dance...

PUSS.

Puss!


semester

Min hjärna har redan gått på ledighet så det blir inte mycket till bloggning idag. Jag längtar efter min familj som jag ska träffa imorgon <3 äntligen! Och jag längtar efter mina gamla polerz också så jag har mycket att se fram emot de kommande dagarna :) Imorgon åker Niklas pappa och låtsasmamma till thailand, 1 vecka före oss. Fifan vad nice. Men sen kommer vi! Hoppas ni får en underbar helg också, vi kanske hörs imorgon eller så? PUSS.

2012


Jag tyckte inte att den var så bra som alla andra verkar tycka? Alldeles för lång också, typ 3 timmar? Men den var ju bra, inte det jag menar, fast inte superdupermega bra. Okej nog om det haha!

Nu ska jag strax kila, imorgon är det fredag och jag är ledig hela helgen (lyx). Har planerade saker varje dag:

Fredag: jobb 10-19. "Lilla julafton" hemma hos familjen.

Lördag: Aggeballe fyller 21! Fira henne.

Söndag: träffa mamma.


SÅ, FULLT UPP! Vad gör ni i helgen?

himlen är oskyldigt blå


mitt i veckan

Onsdag. Idag blir det jobb från 10 till 19 och sen ska jag möta upp Martina, käka lite och gå på bio. Har ni märkt att jag går en del på bio? LOVE IT. Vi ska se 2012, som verkar vara riktigt bra? Någon som sett den? Usch, är riktigt trött idag, hade svårt att somna igår... låter töntigt, men jag låg och tänkte på flygresan, olika scener då vi kraschar osv. Blä. Jaja, det är bara att pallra sig iväg till jobbet, endast 9 dagar kvar till thailand. Hallelujah <3


housewife

Det har jag varit ikväll kan man säga! Jag handlade mat till mig och Niklas efter jobbet, lagade maten och nu har jag precis gjort varsin matlåda till oss 2 (inte maten vi åt till middag utan lagade nåt nytt). Väldigt ambitiöst tycker jag ialla fall. Ska strax hoppa ner i bingen, först lite blogg-nörd-time. Love.

santa baby



Skjorta från vero moda! Nu ska jag skeda min pojkvän till sömns, sen kommer jag in igen hihi! Orkar inte sova såhär tidigt... PUSS.

sova sova sova

Vill inte jobba jobba jobba! Har sovit med mysbyxor, t-shirt och två duntäcken på mig i natt. Så skönt! Så man ville inte direkt gå upp imorse. Hoppas ni får en bra tisdag ialla fall :)



Det här var förra vintern, ett kort jag tog lite utanför mitt jobb på drottninggatan. SNÖ!

välbehövligt

Jag hade en riktigt mysig kväll med min fina vän. Vi kollade på ullared (vi ska bli som de två glada tanterna när vi blir äldre), satt och rökte lite på balkongen, drack ängla te, pratade och gick en powerwalk hem till mig. Jag kan inte riktigt förstå att jag kan gå hem till henne, och hon till mig. Att vi bor så nära. Känns underbart att ha nån som tagit sitt förnuft till fånga och flyttat närmre mig hihi!

Nu kurrar magen så ska se vad skafferiet har att erbjuda. Imorgon är det jobb igen men det blir nog rätt roligt (förutom att Bellabus är i spanien). Jag har grejer på gång, ialla fall drömmar och planer, och det kan jag verkligen leva på, känns så bra att vilja nånting och ta tag i det! Framtiden ser ljus ut, vad som än händer, det kom vi också fram till ikväll :)

Sen så älskar jag min pojkvän över allt annat, finns ingen som ger mig stöd som du, som får mig att må så bra och känna mig så värdefull och vacker. Jag kan verkligen prata med dig om allt, min älskade och bästa vän! Vi ska ha det så mysigt i thailand så hälften vore nog. Du & jag!

11.

Idag har jag gjort lite saker, känns spännande, bra och dåligt. På samma gång. Får se. Nu orkar jag bara tänka på thailand och hur mkt jag ska njuta där :) Av sol, bad, mat, kärlek, alkohol, äventyr och lugnet (eller kanske inte blir så mycket lugnt när man är där med Niklas familj haha).

Ikväll ska jag hem till Alexandra aka Bambi. Eller rättare sagt om 1 timme ungefär. Är sjukt trött men får väl napa lite på hennes soffa. Puss!

Nice.



Minns tyvärr inte var jag sparade bilden ifrån, so sorry. Nu ska vi sova, har legat i soffan hela dagen så kommer väl få liggsår eller nåt. Puss.

lever livet liksom

Omg vilken helg. Jobb, julfest med fri bar, jobb igen, släktmiddag, hemfärg i limo... Förstår ni att jag är en trött människa? Imorgon händer det dock spännande grejer, hihi hoho. Bella, ha det bäst i spanien nu din buse! Uppdaterar mer imorgon, love.

13 days

jäkla julfest igår, nu är jag trött och ska till jobbet! WOHO!

den där pälsen



Sjukt snygg väst enligt mig. Vad tycker ni?

Idag är det fredag. Minusgraderna är borta, tråkigt som tusan. Fick såna mysiga julkänslor när jag såg frosten ligga på biltaken och det kom rök ur munnen på mig. Vad ska ni hitta på ikväll? För mig blir det nog rätt lugnt, ska träffa lite vänner över nåt glas vin, mysigt.

PUSS HEJ.

scared...

Har ont i magen. Har börjat tänka för mycket på flygresan till thailand. Jag vet inte när och varför jag blev såhär flygrädd? Jobbigt är det ialla fall. Jag vill leva tills jag blir 100 år, minst!

hur kunde jag missa

Paradise hotel, 2 dagar i rad?! AJA, inte bästa programmet kanske men underhållande är det ;)

Idag har jag jobbat. Var själv på plan 2 HELA DAGEN, men undantag för lunch plus liten fikarast. Jag tycker att jag har varit mycket duktig idag om jag får säga det själv, jag vet folk som skulle bli mycket gnälliga om de, som jag idag, fått vara ensamma i 9 timmar.

Jaja. Imorgon är det fredag, jobb och sen ska jag hitta på något kul med Niklas, Felix och Malin tror jag? På lördag ska jag jobba (surprise) och sen ska vi på middag hos Niklas faster. Mys. På söndag ska jag ha en helig vilodag, amen.

 


nu kör vi, torsdag!



Ha en bra dag allihopa, släng iväg en liten kommentar vetja ;)

new moon

Jag och min bambi har just varit och sett new moon. Hm, ni kanske förstår att tjejerna i publiken (okej, jag och alex också) fnissade generat en hel del? OMG. Den var bra ialla fall :) Såklart var twilight bättre men så är det ju alltid! Den är helt klart värd att se. Nu har jag skaffat medlems/rabattkort på bion, så nu ska jag gå för halva priset några ggr, yeeey, jag ÄLSKAR att gå på bio!

BTW! Elin Kling ska vara med i let's dance. Jag kommer sitta bänkad! Fy fan vad kul!



Godnattens finisar! ÄLSKAR NIKLAS!

gäsp

YEY, GOOD MORNING! Eller inte, fy fasiken vad trött jag känner mig. Igår sov jag till 12.30, sen gick jag och Niklas och sov middag när han kom hem från jobbet, och sen la vi oss för natten vid 23.00 typ? HAHA! Något annat vi gjorde igår var att kolla på nya Harry Potter :) Den var bra faktiskt. Så, se den!

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Idag åker vinterjackan på! Och ikväll blir det bio! PUSS.


sömntuta #1

Idag är jag ledig! Äntligen. Jag sov till 12.30 idag, hur skönt som helst. :) Annars har jag varit och hämtat ut mitt pass på kungsholmen idag...skulle träna också men jag kände mig för hängig. Känns ändå meningslöst att träna och försöka bli "fit" inför thailand när jag åker den 18:e liksom. I give up.

Måste också hylla Sienna Miller och hennes faktastiska stil:




profilbild

RSS 2.0