Det här är vad vi äter till middag kl 9 på...

img_9612 (MMS)

Det här är vad vi äter till middag kl 9 på kvällen :) lyx


boho-chic

That's what I like. Nyheter från jobbet:




sugbloggen

Min blogg går åt helvete just nu. Hinner liksom inte, och har ingen vidare inspiration. Ge mig london, vår, sommar, uteserveringar, NU! Idag jobbade jag liksom i en hoodie och gympaskor, kände att jag inte orkade bry mig. FY SKAM. Är jätteglad över träningen iallafall, känns skönt att ha kommit igång och jag längtar tills jag får min drömkropp ;)





Fulla och glada i somras haha.



lipstick



Äger faktiskt båda färgerna på bilden. Så snyggt i vår och sommar.


black coffee

Heej raringar. Klockan är lite över 7 och jag ska strax iväg och träna, bra start på dagen. Är riktigt stolt över mig själv att jag kom upp haha! Sitter och försöker få i mig svart kaffe, ska tydligen hjälpa förbränningen sjukt mycket.

Filmen igår var bra, otäck som alla säger och lite halvskum. Men helt klart värd att se :) Mysigt att träffa Bellisen också <3

Vi hörs ikväll, har långa dagar denna vecka med jobb och andra påhitt.

Love ya.


livet






balance city

Igår blev jag, Martina och Åsa medlemmar på balance city. Verkar vara ett superbra gym, det var nästan inge folk när vi var där igår så vi kunde välja och vraka bland maskinerna. Trevlig personal och så jobbar ju Remi där ;) Och kompispris på kortet är ju alltid kul! Vi körde typ 1 ½ timme igår, känner inte av träningsvärken så mycket än men det kommer nog imorgon. Skulle upp imorse och träna också hade jag bestämt mig för, väskan var packad och allt... men ni vet ju hur det är, träna eller snooza? På fredag kör vi igen ialla fall, jag längtar!

Lila vattenflaska från H&M som btw har jättefina träningskläder :) Ska köpa på mig lite nytt i färg hade jag tänkt.



Har varit beroende av saltgurkor i flera månader haha, MUMS!



Detta har jag på mig idag. Blir inga bra outfitbilder tyvärr, det är så svårt att ta själv :(

Ikväll efter jobbet ska jag och Bella gå på bio. Black swan :) PUSS.


Fin!! <3

img_0633 (MMS)

Fin!! <3


för 2 år sen

Minns påskhelgen 2009 som igår. Jag var ledig från jobbet i 3 dagar, värmen hade kommit och vi invigde uteserveringarna. Vi umgicks med Malin, Felix, Timur... och nu bor de i LA :(







Miss u guys.


nya tag

Idag är jag trött, fast att jag sovit i ca 10 timmar. Whaaats wroooong...

MEN. Idag börjar jag & Åsa på balance, så nu går vi mot piggare och snyggare tider. Ska bli jättekul, speciellt när man har någon att träna med :) Så lite sent men; beach 2011 här kommer vi!

Hörs sen så ska jag berätta hur det gick haha...


te





På prisextra idag fanns det massa goda te-sorter. Gissa vilken vi valde? ;) Östermalmsblandningen haha. Rom lät ju gott!


smoking is bad

Jag känner mig jätteduktig. Har rökt väldigt lite på sistonde. Det blev lite feströkning i fredags, men innan dess hade jag inte rört en cigg på 2 veckor. Känns mycket bra! Sen vet jag att det kommer bli en del i sommar men så är det!




nytt från divided. sommar. längtan.

Kan man längta mer??? Hoppas jag får ledigt de veckorna jag vill, isåfall blir det lite trippar i sverige i sommar. Torö under midsommar såklart, mörkö, smögen helgen v.26, visby v.29. Men självklart vill man ha ledigt de populäraste veckorna...

Nytt från H&M som får mig att längta ännu mer:



Fina?

 


hemmafru nr1

HEJ. Idag har jag haft tvättstuga hela dagen, har dessutom dammsugit och städat, så nu är det fint här hemma igen <3 Baby är iväg och tränar, är jättestolt över honom att han börjat träna och tycker att det är kul. Nu är det bara jag som måste ta tummen ur röven haha...

Imorgon ska jag till jobbet igen, känns bra :) Borde få mitt schema snart, mitt vik börjar ju om någon vecka. Glömde förresten att berätta att jag inte bara har fått vikariat, utan att jag även fått ansvaret för accessoaravdelningen. NERVÖST, men med lite hjälp så klarar jag det nog galant.




summertime

Känns låååångt borta, det snöar ju ute och allt. BLÄ. Men tittar på fina kläder och längtar :)



Hos NELLY of course!


Kom just hem från jobbet. Nu är jag upptag...

img_3464 (MMS)

Kom just hem från jobbet. Nu är jag upptagen med tv och godis, vi hörs sen :)


ciaociao





Baslinne h&m, halsband från primark i london.

Vi har just kommit hem från ciao ciao grande. Nu ska vi tjuvtvätta lite och sen ska jag faktiskt sova, ska jobba i jakobsberg imorgon. PUSS <3

@stures



Jag drog hem jättetidigt, typ vid 1. Trött & full haha, börjar bli gammal. Åt ett QP-meal på donken med Martina innan hemgång. Nöjd.

raawr













Ses i dimman som man brukar säga ;)

Hur cool??

img_9923 (MMS)

Hur cool??


De kunde inte göra mig ljusbrun :( det är ...

img_8638 (MMS)

De kunde inte göra mig ljusbrun :( det är tydligen flera steg dit buhu.. Får lite slingor istället. Besviken. Har fått en god latte med kanel iallafall :)


då kör vi ikväll då


make up 2 night

Vet inte vad jag ska köra på för make up ikväll...



Naturligt? Skulle isåfall ha någon rolig färg på läpparna, rosa, orange eller lila.



Markerade ögon med ljusa, matta läppar?



Kattiga ögon kanske.



Annars måste jag ju säga att Kate Moss ser perfekt ut i denna sminkning.


Återstår att se ;)

tips?

Godmorgon! Fredag, ledig, löööön! Vilken underbar dag. Ska iväg och sola lite snart och sen beger jag mig in mot stan, är lite nervös, brukar inte bli så nöjd när jag varit hos frisören.

Ni som bor i stockholm; har ni någon bra frisör ni kan tipsa om? Vill verkligen hitta någon jag klickar med :)


brunett så hett?

Imorgon blir jag het *förhoppningsvis* brunett. LÄNGTAR. Och gud vad härligt det ska bli att få lite ompyssling, det behöver jag och det är jag värd!





Kommer göra det ljusare än på bilderna.

sthlmsveckan.

Åhhh vill ha sommar! Tror det blir en tripp till gotland i sommar, sitter och pratar med fina Alexandra om det och blir sååå taggad. Än är man inte för gammal för stockholmsveckan ;) Eller?

a day like this

Hej kompisar! Idag har jag jobbat hela dagen, därav den dåliga uppdateringen. Nu är jag hemma och har precis ätit köttbullar och makaroner, inte så avancerat men ack så gott ;)

Lite bilder från idag:



Hade på mig en tunika från h&m trend (ej ny)



LILL-örat hade fina örhängen. Från ur & penn och gina tricot.



Gick förbi ett skyltfönster och spanade in de fina och våriga converseskorna. Blev sugen på de låga ljuslila.



Eller varför inte de ljusblå?



Fick hem nya chic idag också, så den ska läsas snart!

Glad-musik



 

Den sista är från ice age ;)


helgen är på ingång

GOD MORGON. Jag blir så glad av att ha er här vill jag bara säga, det är ju helt underbart att få bekräftelse på det man skriver, även om det ibland är strunt eller om det är ett meningsfullt inlägg som t.ex det om kurvor.

Ska strax iväg till jobbet och IMORGON ÄR JAG LEDIG! Ska ha världens bästa lediga dag: frisören, fika med en av mina närmsta och äldsta vänner Martina och min guddotter Alicia. På kvällen blir det middag och utgång med mina babes.

Vad ska ni hitta på i helgen?



Hur söt är hon inte? :)


brynen över ögonen.









Vackert!


välkomna!

Oj, jag fick en smärre chock när jag loggade in på bloggen. 82 nya kommentarer på mitt inlägg om kurvor och 1800 besökare. Förstod att jag antingen hamnat på framsidan på blogg.se eller att någon länkat min blogg. Jag hade hamnat på framsidan :) Hoppas så många som möjligt vill stanna här, då kommer det bli så mycket roligare att blogga <3

Såhär såg jag ut idag:









Så, vilka är ni?

Bonjour mercredi!

Hej och godmorgon babes! Jag har sovit jättegott och känner mig pigg & redo för en ny jobbdag. Skulle egentligen vilja promenera till jobbet, men jag hinner inte det nu... Kanske promenerar hem istället! Igår skulle jag promenera hem från jobbet, men jag hann inte speciellt långt... Niklas kom med bilen och körde efter mig på sibyllegatan medans jag viftade bort honom och skrek "köööör!!". Ville ju gå hem när jag var på det moodet men han tvingade med mig i bilen ändå haha.

Ha en bra dag, våren är här så nu åker dunjackan och pälsen in i garderoben!



PUSS <3

jaegar

Skor för 499:- från nelly of course. :)




fina människor














pengar!

Yey, ska få tillbaka ungefär 3000 på skatten, känns inte så mycket (har blivit pengablind) men det tackar jag för :D Eller jag hoppas att jag kollade rätt på skatteverket.se ialla fall.

Det blir ingen vidare bloggning de här dagarna, jobbar långa pass och allt tid jag har över spenderar jag med min bästa. Tror jag ska lägga mig och gosa ner mig brevid honom nu, han sover redan... 21.30 ;)


and the vikariat is miiine

Hej raringar. Måste jalla mig nu, jobb väntar. Klockan är 06.57, börjar vänja mig vid tidiga mornar nu ;)

Igår fick jag det bästa beskedet någonsin! Jag ska få vikariat på h&m sergelgatan 22 (min favoritbutik) och jag har fått så mycket beröm! Trivs så himla bra där, känner mig som en i gänget <3

Igår efter jobbet gick jag och Åsa på svinalängorna, den var bara tragisk rakt igenom, men nu har man ialla fall sett den.

Ciaaao!

vacker

Strandpanik. När ska jag börja träna?


belt bikbok


Måndag, gäsp

Att man alltid ska vara lika trött på måndagar! Oavsett om man jobbat helgen. Men nu är frukosten intagen, kläderna på, klockan är 07.02. Nu ska jag sminka mig, sen pyser jag iväg till jobbet och efter ska jag på svinalängorna med Åsa :) Så vi hörs senare ikväll finisar <3

I've got dreams of love and I love you



Våren är helt klart påväg. Man blir lika chockad varje år. Lyckas alltid kolla på klockan "13.37" vilket är elit i nördsammanhang ;) Nu såg jag att jag sparat bilden 13.37, jag är alltså ELIIIIIT!



Köpte en fin turbanliknande sak på gina tricot igår.



Ett nytt läppstift från viva la diva, 60 kr.



Nr 85, creamy coral tror jag att det heter.



Lite orangeaktigt! Like!

crochet

Jag är som så många andra just nu, också inne på virkat :) Längtar efter h&m's kollektion som släpps den 14 april.









we<3it.

Tänker tillbaks

Godmorgon babes! Klockan är snart halv ett och jag känner mig utvilad och söndagsmysig. Niklas ligger fortfarande och sover, men jag ska väcka honom innan klockan 2 så att han inte missar racet han bara mååååste se ;)

Igår satt vi hemma och åt god middag och drack lite vin. Jag satte in en extern hårddisk i datorn där jag sparat massa gamla bilder och låtar och fy faaaasiken vad jag satt och njöt av musik som gav mig nostalgitrippar så det stod härliga till!

 


xl fashion clutch





Snygg väska från zara som finns i 4 olika färger. Priset ligger på 949 riksdaler.

leo och stentvätt









Klänning h&m divided, leggings vero moda.

PUSS.

lilla bebis

Lördag. Sol. SNÖ?!?! Jaja, det går nog bort snart.

Jag ska iväg och jobba om en stund på sergelgatan 1. Är inte sådär jättesugen men det blir roligare när man kommit dit... Mycket hänger på vilken avdelning man hamnar på, är ju helst på dam men vi får se :)

Drömde en jättekonstig dröm inatt. Jag & Niklas fick barn, en flicka och jag ville döpa henne till Nicki (kollat för mycket på BB). Men vi lämnade henne på barnhem för vi kände oss för unga, och jag var jätteledsen och åkte och hälsade på henne hela tiden. Hon hade bruna stora ögon, ingen av mig och Niklas har det men tydligen i drömmen så hade alla i Niklas släkt det.

Jag längtar verkligen efter barn men det är långt kvar tills dess!


just nu...

Efter en fartfylld jobbdag sitter jag hemma och kopplar av med ett glas vin. Det är ju helg och allt! Är stolt över mig själv, har fått mycket beröm på jobbet... Jag tycker alla borde bli bättre på att berömma varandra och peppa varandra, då blir allt mycket roligare och vi behöver ha roligt här i livet :)

Just nu gör vi lite pizza här hemma. Köpte ett färdigt pizzakit, orkade inte göra degen själva hehe. Hoppas det smakar!

Vad gör ni ikväll?







Fick hem första numret av Styleby. Tidningen var bra, men det var fööör mycket mode (det är kul men man fattar inte allt, eller orkar inte läsa allt).

stora flick

Hej igen! Igår jobbade jag på barnavdelningen och hittade fina sandaler jag ville ha :) Barnavdelningens skor går ju upp till 39.


149:-


149:-

149:-




2011.03.18

Veckorna går så fort, nu är det fredag igen. Jag hann inte blogga något mer igår, men nu är jag här, för en stund ialla fall :) Idag jobbar jag 8-17 och sen har jag ingen aning om vad som händer? Det blir nog fredagsmys, det är typ mitt största intresse nowadays...



Får bli en suddig bild på vad jag har på mig idag. Blus från primark london och kavaj från vero moda. Min favvokavaj!

Tog kort på hamngatans skyltfönster igår innan jag började jobbet. De har alltid så snyggt där!





Tror jag ska göra en egen katergori till h&m haha...

h&m knot violence

Finns på divided.




hamnish

Hi babes! Oj vad gott vi har sovit här hemma, Niklas tog en lååång sovmorgon också, mys! Idag ska jag jobba på h&m hamngatan, är lite nervös för det var längesen jag var där och nu är jag ju hemma i 037:an. Men det ska nog gå bra, de är trevliga där :)


iphone <3












lite spänning i vardagen

När jag och Niklas satt och kollade på tv började vi plötsligt känna att det luktade brandrök. Vi gick ut i trappen där det luktade jätte-äckligt och där mötte vi även en granne som var ute och kollade läget. När ingen av oss kunde lokalisera vart det kom i från gick vi in till oss igen och Niklas gick och lade sig... Jag kunde inte släppa lukten och sa att det måste vara något. Och då hörde vi brandkåren. De och ett gäng poliser kom in och började knacka dörr i trappen, jag fick i uppdrag att hålla koll på dörrarna på min våning, kände mig mycket speciell ;)

Det brann ingenstans, vet inte om de hittade vem som orsakat lukten? Stängde dörren och stod i fönstret som ett psyco och tog lite kort istället. Älskar när sånt här spännande händer!







Godnatt!


busrumpan



Älskade lillasyster Vera <3 Min lilla pajas. På den här bilden var hon inte så gammal.

disney couture




Finns att köpa hos kyssjohanna. Riktigt fina smycken. Tips tips.

humanity


Skulle vilja ha ett sånthär humanity-armband :) Köpte ett till Rickle när hon fyllde år, ville helst ha det själv haha!

färg!



Love it

vilka tror ni att ni är??

Hemkommen efter en jobbdag som gått fort :) Förstår mig inte på "dagens ungdomar" bara? Så dålig attityd, skräpar ner, lämnar grejer kvar i provrummet och är allmänt nonchalanta. Känner mig som en kärring som skriver såhär haha men F*N vad irriterad man blir! Skärpning! Det är inte roligt att vara trevlig och hjälpsam när man får skit tillbaka.
Nu sitter jag och väntar på Nickepicke som är påväg hem från arlanda. Längtar efter BB, tycker det blir bättre och bättre! Skrattade flera ggr igår när de vart tilldelade olika sjukdomar, herregud.

PUSS.

2011.03.16





Fint.

Godmorgon förresten! Har sovmorgon idag, skönt. Har inte sovit så bra dock, det har varit för ljust i rummet och så har jag haft nån slags nackspärr. Men nu mår jag bättre efter lite kaffe :)

Skulle egentligen promenera till jobbet imorse, men man tänker inte riktigt klart när man ska gå upp (snoozade liiiite till).

Hur mår ni? BÖRJA KOMMENTERA TACK, känns otroligt tråkigt att blogga utan respons.

gaga dress

Jag har inte varit inne på vero moda sen jag slutade där i september, inte i någon av kedjans butiker faktiskt. Gillar ju H&M's kläder tusen gånger mer så jag har inte haft anledning direkt. Men nu gick jag in på onlineshopen och hittade en klänning som föll mig i smaken :)



Gaga dress 600 pix.

dreams can come true

Godnatt gott folk. Niklas är i storlien igen, men kommer hem imorgon. Börjar irritera mig rätt rejält på storlien nu om jag ska vara ärlig... Ibland vill man bara fly landet, kanske till italien? Kanske borde man börja uppfylla sina drömmar?

sachajuan

YEY nu har jag bokat frisörtid hos Sachajuan på sturegatan. Hoppas att de är bra, det tror jag verkligen! De har riktigt fin inredning också:





Någon som har erfarenhet därifrån?

Haircolor

När lönen kommer ska jag gå raka vägen till frisören. Och jag har bestämt mig nu; jag ska bli ljusbrun. Håret alltså. Sen kan min egna färg som är ungefär ljusbrun växa ut i lugn och ro och sen ska jag aldrig mixtra med färger igen. Punkt. Längtar tills jag får ur mitt gula/oranga ur håret och blir en snygg brunett. Eller det är väl mörkblondt/ljusbrunt...









Abby Lee får stå för inspirationen. Så jävla snygg! Perfekt hårfärg.

mc = våååår

I vår är en snygg skinnjacka ett måste! Jag vill ha en ny (såklart, vad vill jag inte ha nytt???) men jag tror jag får hejda mig lite. Dessa snygga jackor är iallafall från nelly och modekungen. Enjoy :)









love him/her


promenix


















I förmiddags fick jag ett ryck och tog en timmes lång powerwalk i stockholms finare kvartér. Riktigt skönt! Hoppas att jag får fler såna ryck :) Äntligen är våren påväg!

curves <3

Åh jag är så glad! Det sjuka idealet att vara smal som en sticka verkar sakta men säkert försvinna och nya idealet verkar bli: dam dam dam.... KURVOR! Nu tycker jag det är jättefint att vara smal och jättefint med kurvor också, men jag är särskilt glad att min hjärna börjat släppa smalhetsen och börjat intressera sig för former. Jag är ju naturligt smal och kan i princip äta vad som helst, men har självklart märkt att det hänt grejer efter 20... Det jag äter sätter sig ganska lätt på mina lår och höfter och även kärlekshandtagen. Men magen lyckas oftast hålla sig smal. Jag ska försöka börja träna för jag önskar mig verkligen en stark, tränad kropp (inte bodybuilder men ni förstår?). Men jag önskar mig inte längre en rak "pojkkropp" utan former som jag gjorde förut.









Isabella skrev ett inlägg om sina kurvor och sin vikt som hon trivs bra med på 68-70 kg.



Och Petra har sina snygga kurvor på plats!

Vad tycker ni? Visst orkar vi inte med den här smalhetsen längre? Och jag vill igen understryka att jag tycker det är skitsnyggt att vara smal naturligt men att jag avskyr bantning och dumma tankar om att jag måste se ut si eller så.

PUSS!

Nostalgi från barndomen...

img_8518 (MMS)

Nostalgi från barndomen...


vagabond

Hej och godmorgon! Idag är jag inne på sjätte jobbdagen, men det är kul :) Dessa skor skulle jag gärna vilja klicka hem, dock är de för dyra för min plånka just nu:


899:- från vagabond. Finns att klicka hem på nelly.com såklart!

svin!

Nu ska vi sova, måste bara slänga in några ord om BB-utröstningen idag (nörd som jag är). Sanna åkte, känns helt okej, hon var för tråkig, utseendefixerad och lat. MEN! Stackars Rodney <3 Han såg helt förkrossad ut när hon drog, speciellt eftersom att hon inte ens sa hejdå till någon utan bokstavligt talat sprang ut genom dörren. Så gör man inte mot någon som man "varit ihop med" i flera veckor, även om det bara är i huset. Schvaaajn!


hangover sunday

Igår efter jobbet kom Johan & Linda hit på middag. Det blev mycket prat, vin och allsång som vanligt ;) Sen kom resten av familjen Edling och hälsade på. Kom i säng runt 4 tror jag, så idag har jag varit väldigt trött men det har gått bra att jobba ändå.

NU BB!

SMS-inlägg

img_9930 (MMS)


Lovely!

img_0510 (MMS)

Lovely!


domedagen

Är den nära?? Haha nojjiga jag blir ju livrädd när jordbävningar och tsunamivågor drabbar japan, känns bara som att det är ett steg närmre. Men nej, klart vi inte dör 2012, det är ju vansinnigt!

Nu ska jag till jobbet och tänka på lite mindre djupa saker. Ikväll kommer Johan & Linda på middag hos oss :)

you're my butterfly



Söt klänning från Ida Sjöstedt, nelly.com

gynning

Tycker att hon är så kvinnligt vacker!










puss

Det är så mycket just nu så jag känner att jag försummar er lite granna. SORRY. Har ingen bild från hur jag såg ut idag men jag kan visa er hur jag ser ut just nu i detta ögonblick, just hemkommen från jobbet:





Satte på mig ansiktsmask direkt när jag kom hem, känner mig så ofräsch efter jobbet...


ruuuuun

Hinner inte blogga nu tyvärr, måste rusa till jobbet, blir ett 10-timmars pass idag och sen ska jag hem och MYSA ner mig i soffan med världens bästa <3

jag idag





Min favorittröja från h&m, skärp i midjan från vero moda och byxor från vero moda.

i can't get enough

Älskar bilder som inspirerar. Kan sitta i flera timmar och bara titta.

lovelovelove










colors!



Hur fint? Bild lånad härifrån.

sol och big brother

Hoppas att det fina vädret håller i sig <3 Man blir så mycket gladare av lite sol.

Igår jobbade jag från 9.45-19.30 och efter det gick jag & älskling över gatan och åt på ayiara (våran underbara thai). Det blev förrätt, varmrätt och efterrätt för mig, herregud nu måste vi börja äta hemma mer. Och jag skulle vilja bli lite nyttigare igen, men inte lika extremt som förra gången.

Ska iväg och jobba vid 12 och sen ska jag hem och vänta på big brother. LOVE IT. Dock vill jag att Roza åker hem NU och att Nicky Sthlm (nån som ens vet vem han är eller sett honom ute????) slutar rappa. Herregud.

Det var allt för mig just nu :) Puss.

Yumyum :)

img_8081 (MMS)

Yumyum :)


en härlig dag

Jag och Niklas har haft en riktigt härlig dag. Först sov vi ut länge och sen tog vi en promenad in till stan i solskenet :) Det blev en sen lunch och lite vin på fridays (hamnar alltid där tillslut haha) och sen tog vi en promenad hem igen. Köpte med oss lite gott påvägen hem, bland annat en varsin semla. Dock hade den choklad i grädden vilket var lite för mycket, men men...

Vi var även inne i en jättemysig inredningsbutik på sibyllegatan som heter "lilla soffbutiken". De har exakt sån stil vi gillar:
















ciao bella






favvisar









Mina favorit-ringar. Iphones kamera är riktigt bra ibland!

premiär för nelly trend

Yes, det är det idag :) Har varit inne och kikat men föll inte för något speciellt, men jag hoppas på att det kommer påfyllning under dagen...





Shoppa nyheterna här!

temla

Godmorgon babes!

Känner mig mycket gladare idag, har haft en mysig natt & morgon med Niklas, vi har bara njutit av att äntligen få sova brevid varandra igen :) Känns dock som att han ska åka iväg igen, vågar inte tro på att han ska vara hemma ett tag nu haha...

Solen skiner och det är plusgrader ute. NICE.

Och så är det ju fettisdagen idag också, så jag ska försöka dra med mig Niklas någonstans och äta semlor. Inte för att jag är ett fan av det direkt, men det är ju ett måste idag tycker jag.

Och just det! internationella kvinnodagen... Såhär lät det imorse:

- Älskling idag är det internationella kvinnodagen... alltså min dag...

- Aha..

- Så jag skulle vilja ha en massage eller nåt? :)

- Okej men kan du bara klappa mig på ryggen först?

HAHA, så jäkla bortskämd. Och det är nog mitt fel!


life

Känner mig ibland så jäkla förvirrad över livet, vem jag är, vad jag vill, vad jag känner. Suck. Och så hamnar man i svackor titt som tätt, utan att riktigt veta varför, känns bara som att något saknas, att man är ledsen för något... Hoppas det känns bättre nu när Niklas kommer hem ialla fall, det är lite läskigt också att man inte känner sig hel utan någon annan.




ray ban





Till sommaren önskar jag mig ett par ray bans :) Lånar Niklas för tillfället som han fått av mig (wayfarers), men jag skulle gärna vilja ha ett par clubmasters. Födelsedagspresent kanske?

lace baby





Osminkat öga. Tycker att mina fransar iaf ...

img_9754 (MMS)

Osminkat öga. Tycker att mina fransar iaf är lite långa och mörka :)


ur garderoben

Ibland glömmer man totalt bort plagg man köpt, vissa oanvända, vissa använd ett fåtal ggr. Jag som inte får shoppa massa nytt fram tills londonresan ska absolut ge vissa plagg en chans :)

Topp från bikbok i vårens färg + plisserad!

Kjol från h&m, oanvänd.

Plånbok eller "portmonä" från topshop in real leather ;)

 

Min rymdkjol från divided.

 

Parteeyyytopp från h&m.

 

Ska bli spännande att hämta ner sommarkläderna från vinden sen, har helt glömt bort vad som finns där uppe...


pleated



Kjol från Zara 399:-



Elin Kling i denna fina kjol :)

Ska också slå till på en plisserad kjol tror jag, och matcha med en stor tröja som på bilderna.

Idag är jag hemma från jobbet och är sjuk... har inte haft någon röst på 2 dagar, igår var det värst. Känner mig hängig också så det är nog bäst jag vilar upp mig.

IKVÄLL KOMMER NIKLAS HEM. Vi har inte setts på 8 jävla dagar, helt sjukt! Längtar så mycket <3 Äntligen kan vi fortsätta med vårat liv tillsammans...

våren är påväg

Idag har vi haft sol hela dagen, tyvärr har jag typ sovit mestadels men jag har inte känt mig riktigt kry. Klockan är 17.40 och det har inte blivit mörkt ute än, vilket känns heeeelt underbart <3


I'm blue da ba dee da ba di















Gårkvällens hos Becka. Som ni ser så bytte jag klänning sen innan jag skulle dra ;)
Vi skulle till berns men vi orkade inte betala så vi drog och hälsade på Thengill istället på magenta haha! Träffade Linda där <3 Blev så glad! Jag och Åsa avslutade på donken med ett varsitt meal och sen åkte vi hem. Idag har jag sjukt ont i halsen och kan knappt prata, men annars mår jag bra.

Laddar inför ikväll, om det nu blir nåt :)

img_7141 (MMS)

Laddar inför ikväll, om det nu blir nåt :)


oh boy...






memorylane



OJ! Hade glömt den här låten som jag lyssnade massor på för några år sen

what is worthwhile in the world if you can't be with the one you love


Earrings

img_3657 (MMS)

Earrings


Blöööö

img_7088 (MMS)

Blöööö


Denna fina tavla pryder väggen på toan här...

img_8271 (MMS)

Denna fina tavla pryder väggen på toan här på jobbet :)


åh zaaaaraa kom ut ikväll

Hur nice är det inte att Zara äntligen öppnat webbshop för oss svenskar?




hope





Jag igår på jobbet.

Efter jobbet var vi på en trelivlig after work på vapiano kungsgatan. Så kul att de bjöd med mig, känner mig som en i gänget ;) Jag drack bara 2 glas vin och sen drog jag runt halv 11, riktigt bra av mig tycker jag. Nästa gång kanske jag är den som är nykter? Måste ju helt klart testas...

Nu är klockan 06.50 och jag sitter och käkar frulle. Idag blir det jobb mellan 8-18 och sen ska jag hem och totaldäcka. Men imorgon kör vi party igen ;)

lily aldridge



















Snyggast.

Hennes hår måste jag ha! Kommer inte göra det lika mörkt men är jättesugen på att göra den här "utäxt"frisyren. MM MM MM!

h&m

2 nya klädesplagg från h&m (jobbet). OBS! Dessa köpte jag innan jag skrev att jag måste skärpa mig och sluta shoppa så mycket ;)




såld!!!!

FAN VILKET SNYGGT HÅR. SKULLE VILJA HA NÅT LIKNANDE! CAPPPSSSSS!

ska jag eller ej

Hej där. Har inte så stor blogglust idag, känner mig lite nere. Är så jävla trött på att Niklas är i storlien nu så hälften vore nog. Vill ha tillbaka min sambo och inte vara ensam mer. Imorgon ska jag ialla fall på AW med jobbet, måste.träffa.människor.

Ska man våga sig på ett pass på friskis imorgon också kanske?




Älskar att mötas av sol såhär på morgonkvi...

img_9161 (MMS)

Älskar att mötas av sol såhär på morgonkvisten :)


dålig sömn

Godmorgon!

Kl 6 ringde klockan imorse, trodde det var ett skämt som vanligt. Jag sover så dåligt om nätterna, vaknar alltid flera ggr. Jag brukar inte ha problem att somna utan det är mer att jag inte sover speciellt djupt, jag kan vakna av en viskning liksom...

JAJA, ska iväg till täby och gästspela idag, skönt att sluta 4 ialla fall ;)

Ha en grym dag <3 Kan ni inte slänga in en kommentar? Vill ha lite nya bloggar att läsa.



Kan ju tipsa er om Jennifer Åkemans blogg (lillsyrran till Malin Åkeman)

homesweethome (not my home)




en helt vanlig dag

Hallå! Får tacka fina Lisa för mina nya besökare :) TACK!

Idag har jag jobbat på som vanligt, det gick bra. Ovanligt mycket folk på stan för att vara en tisdag tycker jag? Fick även höra från en kund att hon blev så glad av att jag var glad, det uppskattas. Märker inte ens att jag är så glad utåt, det är bara så jag är!


Imorse var jag riktigt trött som ni kanske ser...



Körde på fläta på sidan idag.



Döskallesjal från ASOS (köpt för ca 5 år sen)



Ska försöka bli lite nyttigare igen, känner att jag mår bättre då och blir inte lika hängig/trött.

Har ni haft en bra dag?

tuesday oh tuesday

Godmorgon hjärtisar! Jag har sovit i ca 11 timmar, inte är jag piggare för det... 7-8 timmar är perfekt sömn egentligen men ibland orkar man bara inte gå upp. Idag ska jag jobba 12-19.30 ialla fall, har varit ledig alldeles för länge nu ;)





BTW så måste ni se Letters to Juliet, himla mysig film <3

profilbild

RSS 2.0