let it be

Jobb idag, jag vill bara sova. Imorgon är jag äntligen ledig :-) Jobbade 6 dagar förra veckan, mycket duktigt tycker jag! PUSS.


himlen därtill

Barnvakter igår? OH NO. Det blev helt ändrade planer. Istället så mötte jag upp Niklas familj på en mysig bar 25 våningar upp, i skrapanhuset/gallerian där på söder ni vet? Tror den heter "himlen därtill". Satt där ett tag och sen blev det middag på en restaurang i närheten av deras lya. Sen blev det vin, musik, allsång som vanligt. :)

Idag har jag jobbat, trött som få. Nu är jag med baby och ska precis äta soppa! Jag har julpyntat lite också, men bara lite, jag ska ju trots allt till thailand om 3 veckor!







PUSS!

oh saturday

Nu ska jag snart till jobbet, tror det kommer bli bra drag idag :) Hoppas jag får jobba med Bellisen! När jag slutar kl 18.00 ska jag hem till Niklas familj på söder. Vi ska vara barnvakt till hans 2 låtsas lillebrorsor, hyra film och köpa massa godis och sånt. MYS. Vad ska ni hitta på idag? Ni ligger säkert och sover, trötta från en rolig utekväll? Eller?

Ville verkligen träna imorse men kom inte upp, det var alldeles för skönt i sängen. Men imorgon efter jobbet, då jäklar! PUSS.


bulle i ugnen



Kan fortfarande inte förstå det!

ny tunika

Dåliga bilder men har här ni den! Min nya fräna tunika från h&m. 399:-




Lite tid

Okej, nu var det ett litet tag sedan jag bloggade, men det är ju för att jag har så fullt upp :) Vi hade en otroligt mysig glöggkväll hemma hos Isabell i midsommarkransen igår. De bästa var samlade <3 Starkglöggen tog slut ganska fort, haha! Idag har jag jobbat, det var full fart på jobbet och även lite avslutningar. Angelica, chefen och praktikanten är det byebye för nu.. Får se hur det blir :)

Ikväll är jag hemma och kollar på idol och myser i soffan under täcket. Kände inget sug alls för fest, dessutom så ska jag jobba hela helgen. Nästa lördag är det dock party med stort P!

Lite bildregn!

Onsdags:

Älskade gamla stan.



Jag i egen hög person.



Andrea är farlig!


Torsdags:



Bella hade förberett med massa gott!

Tjejerna var där.

Sådär ja, vad gör ni ikväll? Puss.


lussebullar yumyum



Nu ska jag iväg till jobbet, det var inte mycket till ledighet man hade haha.
Ikväll ska Isabell ha glöggkväll och alla tjejerna kommer vara samlade. Det ska bli så mysigt. Har inte träffat vissa snyggingar på evigheter!

so damn hot



Bilden hittar ni på den här sidan! Coolt med sådär hög hästsvans på sniskan, ska kanske ha det imorgon :)

hjärta gamla stan

Idag har jag gått på stan i flera timmar, köpte en adventsljusstake och en jacka bland annat :) Finaste Andrea kom upp och gjorde mig sällskap. Det behövde vi <3

Ikväll har jag och Niklas kollat på första filmen av Johan Falk. Jag har även handlat och gjort matlådor till oss = duktig hemmafru. Nu ska han sova, får se om jag följer med? Börjar liksom 11.00 imorgon.

Kissikissi (nej usch hatar kissie)

en ledig dag

Hade verkligen inte orkat jobba idag! Men jag mår bättre än igår ialla fall, så jag planerar att vara helt frisk tills imorgon :) Idag är jag somsagt ledig, min enda lediga dag den här veckan. Kommer jobba rätt mycket nu fram till thailand. Pengarna måste ju rulla in, hehe.

Snart ska jag in till stan och träffa mor min. Efter det tänkte jag gå runt i lite affärer och kanske träffa Andrea? Det blir nog en mysig dag, men vädret kunde ju ha varit lite roligare.

Vad gör ni idag?

www.modekungen.se


...

Jag är sjuk. Skit.

M.K



Så här vill jag se ut, alla dagar.

sick?

Vaknade imorse och kände mig helt slut (dels efter sömntabletten jag tog innan jag skulle sova) men också för att jag hade sjukt ont i halsen och kände mig hängig. Är jag påväg att bli sjuk? VILL INTE. Ska ju på Isabells glöggkväll på torsdag och imorgon har Angelica bjudit med mig till stures 20-årskalas. Fuck. Måste fundera hur jag ska lösa detta... Ha en bra dag och lämna gärna en kommentar :) PUSS.

årets segaste dag

Herre min gud. Det var inte så mycket kunder på jobbet idag kan jag säga, men det gick ändå. Jobbade 10-19.15 så nu är jag lite trött. Är hemma hos min älskade och han har precis lagat mat till oss :-) Smarrigt!



Tänkte bara säga att den här lilla krabaten är den som får mig att gå till jobbet varje dag (och pengarna såklart hihi) PUSS PÅ DIG.

sjukt bra söndag

Jag har ingen om varför, men jag var verkligen på topp igår. På jobbet studsade jag runt som en duracell-kanin, sen gick det hur bra som helst på träningen, vill typ träna igen right now. Efter träningen åkte vi till söder och blev bjudna på mat på greken av Niklas föräldrar. Nu längtar jag så sjukt mycket till thailand <3 Drömde dock en hemsk dröm om flygplan inatt...

Hoppas denna måndag blir bra, känns lite mer trögstartad. Puss.


True colors



Börjar morgonen med lite lugn musik. Hoppas på en bra dag. :) Och att ni också får det såklart! Puss.

Döda eller levande?

Bra dag på jobbet, ganska mycket folk och vi tog dagens mål :) Efter jobbet blev jag sådär superdupertrött och åkte hem och lade mig direkt i soffan. Eller först lagade jag lite mat. Nu har jag matkoma efter all mat + glass, men kan nog äta liiite mer glass tror jag..

Vad gör ni ikväll? Det är helt dött på bloggen under helgerna, boring.


want you bad


Skulle vara så sjukt snygg till en grå/vit bas t-shirt och jeans eller byxor till! Den skulle även vara snygg att slänga över en svart fodralklänning. Den kommer förresten från h&m. Ha en bra dag, nu ska jag iväg till jobbet med mitt guld/mörkblondt/orangea hår...

say hi to forever, daul kim



Den här vackra fotomodellen, Daul Kim, tog livet av sig för 2 dagar sen. Tragiskt. Här kan ni läsa om det på aftonbladet. Jag har även hittat hennes blogg och då kan man ju självklart inte sluta läsa. Ville bara säga det, r.i.p

When I need you

Vart är ni alla läsare? Just det, ni är ju ute och festar.
Ialla fall, ni som kollade på idol, vad tyckte ni? Vem var bäst? Jag kan säga att jag började gråta när Reza sjöng låten till sin mamma, fick mig att tänka på min mamma.

Ciaao.

fredagsmys



Goodiebagen vi fick ínnehållandes: en plaza tidning, läppstift, puder, parfymtest, en t-shirt och en dvd med sex and the city avsnitt.



Dessa är mina favoriter när jag ska ut :) De till höger hade jag på mig igår.

Ikväll blir det fredagsmys hemma hos mig med Niklas. Har köpt mat, godis och lite vin så det känns kanon! Skulle dock ha varit roligt att hänga med Bella o co ut, men nej det blir en lugn helg känner jag.

Vad ska ni göra i helgen? PUSS.

hello miss carrot

Nån babe vart jag fan inte. Så nu får jag försöka med nåt nytt? Mitt hår lär ramla av... :(

Det var trevligt igår ialla fall :) Fick goodiebags, cosmos, lite olika tilltugg osv.

Min gos är hemma och är sjuk idag så nu ska jag krypa ner brevid honom igen.

babe eller morot?

DET ÄR FRÅGAN! Jag blir trött på mitt hår hela tiden, och färgar om och färgar om. NU har jag en avfärgning i och sen ska jag försöka bli mörkblond/ljusbrun (min riktiga hårfärg). Jag gissar på att jag inte kommer uppnå mitt drömresultat, men spännande är det ;)

Idag har jag varit duktig känner jag. Gick upp tidigt, åkte till kiropraktorn, gick till polisen och fixade nytt pass och sen träffade jag äntligen min lilla Andrea som är hemma från Paris (to stay?). LOVELY.

Nu ska jag försöka få nån fason på håret och sen åker finkläderna på. Ikväll vankas det sex and the city fest på village på norrmalmstorg. Ses vi där?


en hemlighet...

Jag ska bli gudmor, har just ätit en halv påse chips, och här har ni mina overknees! Godnatt nu <3



PS!
Fin teve jag lånat va? Ny och sådär ;)


overknees

Ja men godmorgon på er! Idag blir det jobb och sen fika, men det skrev jag ju igår. Så vi hörs nog sent ikväll :) Idag kör jag ialla fall på mina älskade overknees (strumpor som går till låren typ). Känns som att jag går i pyjamas haha, slapp oversize tröja, overknees och ett par mjukisshorts under. SKÖNT ska det vara! Försökte lägga in bild men det gick inte, kul jul.


fortsatta sommardrömmar


shitty weather

Hur kul är det att vakna när det är så jäkla grått och trist ute? Och så blir det mörkt typ 13.00. Men men, ska somsagt till Thailand om 1 månad så jag ska väl inte klaga... Men segt är det! Idag har jag ialla fall jobbat (sjukt lite att göra idag igen) och sen tvingade Elisabeth med mig till friskis. Så nu är jag nytränad också! Tänkte gå och lägga mig snart och läsa lite... Imorgon blir det jobb igen och sen ska jag fika med min barndomskompis Martina som har fått en liten kula på magen. If u know what jag menar. Så häftigt!!!

Sen så vill jag säga att jag älskar Niklas så himla mycket!

skaffa nytt pass?

Neeej nu blir jag nervös här!! När man ska åka till thailand (som jag ska) så måste passet vara giltigt i minst ett halvår till. Mitt är giltigt precis i ett halvår... Men när vi ska åka hem från thailand är det bara giltigt i 5 månader och nån vecka, spelar det nån roll när man ska in till sverige igen? Är det bara in till thailand som denna regel gäller? HELP ME.

nu kör vi, tisdag!

ELLER HUR? Den här dagen måste bli bättre än gårdagen. Vad ska ni göra idag? Jobba? Ha en skön ledig dag? Hänga i skolan? Vill veta vilka som läser den här bloggen så klottra ner en liten kommentar please :)

PUSS.

colors



Lånade låten från Alexandras blogg. Tyckte den var så fin :)

meningslösa måndag

Vem håller med? Eller är ni såna här som gillar måndagar? Min har ialla fall varit väldigt seg. Grått & trist väder, lite folk på jobbet osv. Men det var bara att kämpa på... Nu är jag hemma hos min babe på gärdet. Sitter och kollar lite lägenheter, faaaan vad jag vill bo i gamla stan med alla fina gränder och alla gamla hus!


slappt, riktigt slappt

Ja, vi har bara legat i soffan idag känns det som. Eller det har vi! Förutom när vi fick skjuts hem till mig i bromma. Hujedamej. Nej, men är det söndag så är det. Nu börjar heartbreak hotel och sen ska vi se paradise hotel. Mycket hotel i den meningen... Ska bli kul att se när alla skämmer ut sig i paradise.



På torsdag ska jag förresten träffa älsklings-Andrea som bor i Paris numera. :-) Längtar!

yesterday



Födelsedagsbarnet DICK.



Lite pusseri. Niklas och Jag



Fina Ida och Dick.



Jag (Niklas i bakgrunden) och Ida.

Bilderna hittade jag på facebook som jag sa :) Emmy stod för fotograferandet.

helgen går för fort

Nu är det redan söndag? Vad hände?

Men en bra helg, det har jag verkligen haft. Fest, födelsedagsmiddag och idag blir det mys hela dagen. Helst skulle jag vilja gå på bio! Middagen igår var verkligen hur trevlig som helst. Härliga människor, vin och mat!

Nu ska jag lägga mig och gosa med älsklingen igen. Får se om bilder dyker upp sen, är rädd för att det kommer bli en del taggningar på facebook...

saturday night

Trevligt igår, förfest hos Nadine & Felix på stora essingen och utgång på magenta.
Nu ska jag och Niklas iväg på Dicks födelsedagsmiddag :-) Känner mig lite sliten men...

Ha en trevlig kväll! Kyss

jimmy choo



Idag släpptes Jimmy Choo's kollektion för h&m. Kan gissa på att det var kalabalik i affärerna? Allt är ialla fall slutsålt på online shopen. Jag fastnade inte för kollektionen den här gången, tycker att allt känns så uttjatat. Nitar blablabla.

i gotta feeling




bild: le love.

den där sommaren







Längtar tillbaka...


tjuvtitt



En liten del av klänningen jag kom hem med från jobbet idag. 279,95:- kostar den!
Tror jag ska inviga den imorgon :) NU: DUSCH.

en redbull på det här

Godmorgon babes!

Guuuud vad jag ville sova längre imorse. Det var så varmt och mysigt under täcket och så kallt och ruggigt utanför. Men vad ska man göra, det är bara att ta sig i kragen.

Kilar strax iväg till jobbet så vi hörs inte förän ikväll I guess. Men ha en bra dag <3



Önskar jag såg ut såhär idag. Bild: Le Fashion.

SOFIS MODE.

Hola! Idag blir det inte någon vidare uppdatering här, men tänkte bara säga att Linn Gustafsson mailat mig igen och frågat om jag vill vara läsarmodell i sofis mode :) Självklart tackade jag ja!

Annars gick det kanon på jobbet. Vi hängde om, jag fick göra alla dockorna och hänga om massor själv! Hoppas på en bra dag imorgon också. Efter jobbet imorgon blir det stenhård träning och sen på fredag ska jag uuuut med Malin, Nadine och kanske Åsa?

"vardagslyx"

Nu har jag tänt doftjus i hela lägenheten och släckt ner lite. Väntar på att min älskling ska komma så att vi kan ha mystime <3 Man får inte glömma bort att ha lite "vardagslyx" som Blondinbella hade sagt. Ha spakväll med sig själv, äta godis till en bra serie, hyra film, eller annat man tycker är mysigt.

MYYYYZPUSSAR

Fynd-dag med farmor

Halloj igen!

Det gick bra hos kiropraktorn, hade inte skett någon förändring direkt förutom att jag sovit helt okej 2 nätter i rad utan voltaren. Ska gå dit en gång till nästa vecka och sen ska vi göra en utvärdering. Hoppas det blir bättre tills dess! Jag har falsk ischias nu vet jag ialla fall. Synd bara att jag gått med det så länge, tror det kommer ta längre tid att behandla.

Efter kiron hämtade farmor upp mig och bjöd mig på pizza. Sen blev det en rundtur på en stor secondhand affär som både hon och jag älskar och sen åkte vi till nykvarn för att kika i nån annan affär. Fick med mig lite fynd hem, alltid roligt!



3 pocketböcker för 20:-

Har ju lite panik över att boken jag läser nu (luftslottet som sprängdes) ska ta slut. Men nu har jag 3 nya böcker att läsa ialla fall.

grått nagellack



SATAN! Vad snyggt. Måste köpa mig ett grått nagellack snarast.

Bild: stockholmstreetstyle.

kiro, here i come

Hur kul är det att behöva gå upp 8.30 på sin lediga dag? Hade sett fram emot att sova ut, vakna vid 12 och bara ta det lugnt, men NEJ jag ska iväg till södertälje nu och knäcka kroppen hos kiropraktorn. Roligt. Nej, usch vad jag klagar... ska vara glad att jag får gå gratis hos kiropraktorn och att min kropp kanske kommer bli bra igen :)

Igår hade filmen 2012 galapremiär och många bloggare har skrivit om filmen. Alla verkar gilla den väldigt mycket. Nu har jag massa filmer jag vill se på bio. Kommer bli en dyr månad.

Ha en underbar dag, kommentera så jag blir lite happy! PUSS.

paranormal activity

Någon som vill se den här filmen med mig när den kommer till sverige? Vad jag vet så har jag bara mesar till kompisar som sitter och blundar hela tiden, t.ex ÅSA, RICKLE och några till ;) Niklas är också en mes. Men om ni vill bevisa att ni inte är så mesiga som jag tror, så tycker jag att ni ska ställa upp på att se den här filmen med mig :) *host*ÅSA*host*


från i lördags







Äh jag var inte så bra med kameran den kvällen.

Idag har jag jobbat, väldigt lugn dag men hade en del att göra ändå :) Efter jobbet gick jag på ett gympapass. SÅ TRÅKIGT. Instruktören hade tråkiga låtar och samma rörelser hela tiden. Kändes som att jag var på ett bas-pass.

Imorgon är jag ledig men då ska jag till kiropraktorn såklart, så det blir ingen sovmorgon inte.

Vad har ni gjort idag? Har ni haft en grå och trist måndag?


new week

Måndag igen. Satan vad fort dagarna går... dagen igår bara försvann. Vi sov bort halva dagen och när kvällen kom var man fortfarande trött? Sov hela natten och är fortfarande trött nu också. Sick haha. Jag är fortfarande hemma hos Niklas så det blev inga bilder igår.

Ha en bra dag, måste skynda mig nu! Irriterande att de stängt av vattnet här idag. Kan inte dricka, borsta tänderna eller gå på toaletten. Yeah! PUSS.

mixin

Jag har hittat en riktigt bra sida för heminredning! Precis sån stil som jag gillar i hemmet, lantlig romantik typ. Gå in här.






bakis-söndag

Oja. Jag har legat i sängen tills nu i princip. Nu sitter jag och kollar julklappar på nätet :) Bilder kommer senare ikväll (från Angelicas inflyttningsfest igår)

PUSS

häftigt simonsson

Ska strax iväg till jobbet, tänkte bara slänga in en bild på Rebecca Simonsson från igår på sturecompaniet:



Hon är så djävla cool som vågar klä sig sådär. Och hon passar bra i det också!

Ha en bra lördag nu, trots det trista vädret. För mig blir det jobb och sen inflyttningsfest tror jag.

hahaha

okej, glömde lägga in dessa 2 bilder:



Hur kul är det inte att jag lånat en peruk och satt mitt egna diadem i det??? HAHAHA.



Okej, hejdå nu!

halloween 09













Ångrade mig när jag hittade årets halloweenbilder på facebook. Jag och massa härliga människor <3

sleepy

Jag är alldeles för trött för att blogga ikväll. Skulle kunna somna nu.. 1 2 3... zzzzz

you're so beautiful




name the pet

Hjälp mig nu. Vem är hon? Är hon en bloggare/vän till en bloggare? Hon verkar så hypad i bloggvärlden så jag bara undrar om jag missat något... Gillar liksom inte musiken sådär överdrivet men ni får höra av av hennes låtar:


idag, ikväll, torsdag

Jobb, fick vara med Isabell på plan 2, mycket roligt :) Effektiv dag också, jag gjorde om dockorna och hängde om lite. Dessutom har jag blivit biträdande shopmerchandiser (en merchandiser är den som hänger om, stylar dockor osv i butiken). Nu ska jag ta mig ett välförtjänt bad med tända doftljus runt omkring mig. Tror spotify får göra mig sällskap också.






1 month 13 days



Sen bär det av mot thailand!!! Önskar det vore jag på bilden btw.
Men ha en bra dag! Det ska jag försöka ha. Ska även försöka träna ikväll. Eller så är jag trött och skiter i allt.

PUSS.


Pepp på livet?



Det här var liksom jag imorse. Likblek? CHECK. Hängiga ögon? CHECK. Svullen näsa? CHECK. Ringar under ögonen? CHECK.

Får se om morgondagen har något roligt att erbjuda ;) Dags att sova.

Halva veckan kvar

En positiv person hade nog sagt: nu har halva veckan gått :)
Men jag är inte positiv idag. Började med en usel natt, fick knyta sjalar runt benet som mamma lärde mig när jag hade växtvärk som liten. Blir pyttelite bättre faktiskt! Dagen på jobbet har varit okej. Har känt mig hängig och deppig bara.

Efter jobbet åkte jag hem till Alexandra och hade mystime! Jag blev bjuden på kvällsmackor och så kollade vi på arga snickaren (Alexandras favoritprogram) och greys. Hade velat sova där men hade inte med mig kläder tills imorgon plus att Niklas väntade på mig hemma.

Hoppas ni haft en bra dag, blir alltid lika glad av att logga in här och se era fina kommentarer. Fortsätt med det så kanske man kommer ur höstdeppet!

grått och trist överallt

Har ni sett vädret ute idag? Visst vill man bara krypa ner under täcket igen? Usch säger jag bara. Ha en bra dag, trots vädret och allt... <3



Det var ju helt klart skönare på gotland!


hello bed

Nu är det dags för mig att sova. Känns som att det kommer bli en jobbig natt, men vem vet, kanske sover som en stock också :) Vi hörs imorgon, kram till alla!


Stockholmstreetstyle.feber.se

Satan vad snygga människor det finns! Bilderna kommer härifrån



trött på att vara trött

Idag har jag inte gjort många knop! Har mest legat i soffan och degat, men det behövs det också. Har lite söndagsångest idag, trots att det är tisdag. Nu har jag varit ledig i 2 dagar och imorgon börjar jobbveckan igen. Jag längtar. INTE. Inte blir det bättre av att jag ska sova själv i natt, både utan Niklas och voltaren.
 


accessoarer



Dessa köpte jag inför halloween men de kan användas till vardags/fest också :) Båda kommer från h&m och ligger under hundralappen.

Idag har jag varit hos kiropraktorn igen. Inget hade förbättras sen sist jag var där, har snarare haft ondare. Han knäckte lite med mera, sen fick jag gå. Nästa gång jag ska dit är den 10/11 på tisdag.

Puss.

Am lul

Kolla in hennes kollektion "music collection". Riktigt snygga grejor måste jag säga. Ni kan ju passa på att spara hennes blogg på favoriter också, hon ger inspiration :)



`



Nå, vad tycker ni?

Den perfekta hårfärgen



Bild: Le Fashion

Jag tror faktiskt att det är så min riktiga hårfärg ser ut. Ungefär. Man kan ju alltid hoppas...


underbart

Bra start på dagen! Har fått sova ut, riktigt skönt. Och så blev jag jätteglad när jag loggade in på bloggen nyss och såg alla fina kommentarer jag fått :-) Fortsätt så.

Idag ska jag till kiropraktorn eftersom att jag avbokade tiden igår. Hoppas det går fort. Vad ska ni göra idag?

PUSS.

Nyheter i garderoben del 2



Ännu en rutig skjorta från vero moda 259,95:-



Linne från h&m 199:-



Baksidan. Coolt med en orm som slingrar sig...



Tröja med paljetter på axlarna, h&m 299:-

Finns mer såklart men det får bli en del 3 på detta också...

Härlig måndag

Ledig. Ny blogg. Middag på kinarestaurang med min älskade pojkvän. Vin och irish coffee. Underbart samtal med Andrea som bor i Paris. Och nu blir det skedning. LOVE.

Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa... Lämna en kommentar eller 2, alltid kul att logga in på bloggen och se att någon tagit sig tid och skrivit till en, visst?

PUSS.

Nyheter i garderoben



Kängor från h&m 299:-



"Gubbskor" från h&m 249:-

Har jag sagt att jag älskar h&m? Lägger in resten av bilderna senare, blogg.se håller på att strular, perfect timing...


Coola bilder hittade hos Columbine





Columbines blogg hittar ni förresten i länklistan till höger.

Nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl.


2009.11.02



Den här bilden har jag (proffset) fixat i paint och jag vill ha den som header! Någon som vet hur man gör? Ska fråga min söta kusin, hon verkar rätt kunnig.

TESTING TESTING

Jaha, då var man här igen då. På blogg.se. För att stanna? Vet inte, men jag är redo att ge det en till chans. Blogspot är bra, men inte tillräckligt. Det ska bli roligt att kunna se statistik på besökare igen, jag tror att det kan göra mig mer peppad på att skriva. Påminnelse till mig själv: en gång låg du faktiskt på bloggtopplistan!

Välkommen till min nya blogg!


profilbild

RSS 2.0