Godnatt <3 (bild ej tagen nu haha)

img_1690 (MMS)

Godnatt <3 (bild ej tagen nu haha)


models






eat pray love

Riktigt bra film, romantisk, sorglig och rolig. Allt i ett :) Ska kolla på nästa om ett tag, måste försöka piggna till lite bara, somnade i soffan flera ggr. En positiv sak är att Niklas kanske kommer hem på fredag istället för på måndag, hoppas (men inte för mkt).

En annan sak jag tänkt på är att jag MÅSTE sluta shoppa så mycket. Min  garderob svämmar bokstavligen talat över och jag har inte råd att handla så mycket som jag gör. Nej, nu ska jag börja fynda i min egna garderob och komma på roliga kombinationer. Ska ju trots allt till london i maj och då vill jag ju shoppa järnet ;)


4-eyes





Självklart måste glajjorna på när jag ska kolla på film. Använder dem endast då ioch med att jag känner mig så obekväm och ovan att ha glasögon t.ex på jobbet. Om jag skulle börja plugga skulle jag använda dem ialla fall :) Glasögonen på bilden är ett av mina 2 par från märker FCUK (french connection). PUSS.

filmdags

Det gick bra hos tandis, nu är jag äntligen klar med rotfyllningen. Har väl varit hos tandläkaren ca 6 ggr sen december, jätteroligt ;)

Hyrde 2 filmer påvägen hem:





Berättar sen om de var bra!

dentist again

Ska iväg förhoppningsvis sista gången till tandläkaren idag, är så trött på det här nu! Och så ska man betala massa pengar också, den här månaden är INTE rolig pengamässigt... Jaja, ha en bra dag :)

:)



Vackert hår.

mums


love u







we<3it.

yesterday all my troubles seemed so far away






En kväll på amba. Kolla mitt bankkort som ...

img_9613 (MMS)

En kväll på amba. Kolla mitt bankkort som lyser igenom bröstfickan. Tyckte det var en utmärkt ide att förvara det där då haha


gone baby goooone

Så, då har Niklas åkt iväg till storlien igen och jag får inte träffa honom förän om 8 dagar. HELVETE. Men vi har haft en underbar helg med goda middagar och mycket mys :) Tror vi skulle vinna VM i mys om det fanns nån sån tävling, haha.

Nu är jag all yours ialla fall :) Bilder från festen igår kommer senare, det var jätteroligt att träffa alla igen, vi hade en hel del minnen att skratta åt!

Är btw så in i bombens trött på mitt blonda hår nu. Vet att jag alltid ångrar mig när jag färgar det brunt, men när jag får mer pengar ska jag gå raka vägen till frissan och göra det ljusbrunt och sen låta min egna färg komma fram och aldrig mer färga det efter det!

Perfekta färgen:





Den här färgen kallas väl typ blond på frisörspråk haha? Jag tycker att den är ljusbrun, kommer kanske göra lite mörkare. Vad tycker ni?

fredag





Kärlek!

Nu ska jag iväg på andra äventyr. Åsa ska firas :)

friikkyyy friiddaaayy

Hej mina solstrålar <3

Jag ska strax iväg till jobbet, tänke bara slänga in ett litet inlägg här innan.

Igårkväll kom Niklas hem och fyfan vad skönt det kändes. En helt annan känsla i kroppen, kände mig trygg och fjäderlätt :) Ikväll ska vi gå ut och käka på våran favoritrestaurang capri på nybrogatan. Italienskt, mm mm mm ;)

På söndag åker han igen och blir borta EN HEL VECKA! Det fick jag veta igår, FUCKCKKCKCKKK. Men sen ska han tydligen vara hemma mycket mer så det är bara att ta sig igenom skiten.



Tycker MK har en jättefin hårfärg här, kanske ska satsa på ljusbrunt som är min riktiga färg istället för att hålla på att experimentera med blondt...

Okej då gör vi ett nytt försök, återkommer...

img_9919 (MMS)

Okej då gör vi ett nytt försök, återkommer med resultat!


Dagens smycken!

img_1231 (MMS)

Dagens smycken!


boyish & girlish

Såg lite kill-aktig ut när jag gick till affären nyss och hämtade ut mitt paket från h&m.



Sen kom jag hem och provade mina bikinis och kunde inte känna mig mer tjejig :)



Hoppas inte detta klassas som utvik haha!

30-listan

Ber om ursäkt för att jag missat att skriva fler dagar från min lista, tror jag har 3 st att skriva ikväll haha!

neeeej helvete!!!

Hade lovat mig själv att aldrig försöka färga håret hemma igen, lyckas aldrig. Sen igår så fick jag för mig att köpa ett toningsschampo jag brukade använda förut för att ljusa upp håret ännu mer. Vilket resulterade i att jag blev JORDGUBBSBLOND. Om ni inte vet vad det är så ska jag förklara: ORANGE! Fuck. Kommer inte kunna gå till frisören den här månaden så frågan är om jag ska låta det vara eller försöka slinga det själv... bajs.





Det som vart jordgubbsblondt var min egna färg som var på utväxt. YEY.

mitt i veckan

Hej finisar! Jag har just kommit hem från jobbet och ska strax möta Åsa vid ICA för att hyra film och köpa massa gott :) Skönt att ha en kompis på besök så att man kan klarar av sista kvällen alone hehe. Slänger in lite bilder från idag så att detta inlägg blir roligare.



Me @ work. Ingen aning om varför jag blev helt orange?





Nya H&M magazine har kommit, yeey!

godmorgon!


apartments









LOVE IT! Lila är fiiiiint

storebror

Imorgon är det redan onsdag, yeey! Det blir jobb hela dagen och sen kommer Åsa hem till mig för lite filmkväll :) Sen är det torsdag och det är ju min nya favoritdag på veckan ;)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Råkade somna i soffan någon timme och sen har jag bara kollat på den hemlige miljonären och Big Brother. Pinsamt men jag kan inte sluta kolla, sitter och väntar med spänning på att något roligt ska hända haha! Undrar vilka som blir ett "kärlekspar" först?


nigel barker

Jag lägger ju alltid upp bilder på tjejer jag tycker är fina, men nu ska jag faktiskt chocka och visa en man jag tycker ser väldigt bra ut :) Nämligen Nigel Barker som är med i juryn i top model.











Vad tycker ni?

en dag som idag som idag som idag











Haha, har inte riktigt sådär slät hy egentligen men det finns ju appar som gör under ;)

Idag har jag haft en bra dag trots allt. Var på sergelg.1 och körde lager hela dagen med härliga människor. Sorry att jag förpestar bloggen med negativitet och depp men bloggen är JAG rakt igenom så det får ni räkna med. Jag ÄR stark och klarar av att vara ensam, men det är fan inte kul! Speciellt när man inte har något att säga till om, det är bara att gilla läget liksom...

Längtar till helgen, då ska jag & baby gå ut och äta och på lördag ska vi fira Åsa. Tror jag unnar mig en ledig helg, vill bara njuta nu, det är jag värd... och lite mindre pengar gör inte så mycket då.

nog nu

Är så himla trött, hade noll lust att gå upp. Är trött på att vara ensam nu också, det känns helt fel verkligen. Känns som att jag bor här själv och det vill jag inte!!! Hejdå ha en bra dag...

3 snygga







we<3it

nytt in



Topp från H&M trend (skrynklig efter tvätten, och den är mer orange/korall i verkligheten)



Pälsväst från VILA (beställd från nelly's rea). Kommer ha över skinnjackan i vår med nån färgglad sjal till :)



Somrig kjol från H&M divided. Ett rockigt linne eller t-shirt till kommer bli snyggt.


redo för stranden?

Hmm... naaaat. Men har beställt 3 bikinis från H&M ialla fall, men måste börja med promenader och lite träning. Att det ska vara samma visa varje år! Man ger sig fan på att man ska börja träna och bli nyttig men ingenting händer och man känner sig obekväm på stranden.







Har aldrig haft knyt-bikinitrosor förut, men jag har läst att de är bra om man har lite höfter, så hoppas att de passar! Har säkert tagit en förliten storlek...

the best thing about me is you



Lite feelgood musik :)

aoutch

Nu ska jag iväg till specialisttandläkarn och dödas lite, hörs ses....

wild horses









Natasha Bedingfield - wild horses. Fin låt.

<3 dag 6

Min dag:

9.15 - RIIING RIIING! Upp och hoppa, dags för jobb! Så fort jag slog upp ögonen imorse insåg jag vilken dag det var, söndag = ångest = Niklas ska åka.

Gjorde iordning mig på en timme och sa hejdå till min prins. Solen sken när jag kom ut och allt kändes helt okej ändå. Möttes av härliga människor på jobbet och dagen flöt på rätt snabbt. Köpte cigg på lunchen, kände att jag fick "unna mig det".

17.30 var det dags att bege sig hemåt... kändes skönt men samtidigt inte. Visste att jag skulle mötas av en tom lägenhet. Handlade lite godis och kaffe på affären, kvällen säkrad. Satte nyckeln i låset och BOOM! AJ, vad fan var det?!??! Ensamheten kom som en käftsmäll. Började tokgråta! Lägenheten var städad, allt var perfekt. Istället för att bli glad så blev jag ännu mer ledsen, det kändes som att Niklas städat bort sig själv.

Nu känns allt bra igen, jag har ätit mitt godis och kollat på solsidan. Tänk vad kärlek kan göra med en! Från superlycklig till megadeppig på 1 sekund, crazy, but that's why we like it!



Muffin låg nerbäddad i sängen.

kate m






Dagens! Döskalle-klänning köpt på phi phi,...

img_1999 (MMS)

Dagens! Döskalle-klänning köpt på phi phi, halsband Gina tricot, kofta från vero moda och byxor från samma ställe. Till det osmickrande UGGS haha...


Mmm jag älskar godisdieten ;) godis till m...

img_2003 (MMS)

Mmm jag älskar godisdieten ;) godis till middag, passar mig perfekt!


<3 dag 5

Vad är kärlek:


Fjärilar i magen. Att du är min. Ditt vackra ansikte i mina händer. Puss på pannan. En varm kram. Att komma hem efter en tung dag och känna en otrolig lättnad av att bara se dig. Att vakna upp en söndagmorgon och vända sig om och ge dig en godmorgon-puss. Att sätta på sig fina underkläder och göra sig fin för din skull. Interna skämt som bara vi förstår. Att vara stolt som en tupp över dig, oss. Vårat hem. Din doft. Ditt stora hjärta. Att du alltid vill mitt bästa. Drömmar om våran framtid. Känslan av att man hittat rätt. Trygghet. Att vi fortfarande ringer varandra minst 5 ggr om dagen. Att du alltid tar med mig till olika tillställningar och att jag kan se hur stolt du är. Dina läppar som jag vill kyssa om och om igen. Hur bra du kommer överens med min familj, hur mycket de tycker om dig. Hur mycket jag tycker om din tokiga familj!

Åh, detta inlägg kan bli långt, hittar inte riktigt rätt ord att beskriva min kärlek till dig Niklas, men jag vet att du vet! <3




le lips

 

we<3it


look into my eyes






Det blir nog inte så mycket mer bloggning ikväll, vill ta vara på den sista kvällen vi har här hemma innan Niklas åker igen <3 Vi har bara tagit det lugnt den här helgen... jag har ju jobbat också såklart. Känns som att han varit hemma en halv dag och nu ska han åka igen, yeey. Men antar att jag kommer vänja mig, vill dock inte vänja mig.

Nytt läppstift från isadora. Säljs på H&M ...

img_1996 (MMS)

Nytt läppstift från isadora. Säljs på H&M såklart ;) det är rosa/lila, färgen heter "lilac tulle"


Varmt och sådär :)

img_1992 (MMS)

Varmt och sådär :)


to the moon and back

Ikväll ska jag ge er ett inlägg om vad kärlek är enligt mig :) Nu måste jag rusa till jobbet, känner mig rätt laddad faktiskt även fast min pruttis ligger och sover så sött. Älskar att jobba på 037:an (hötorget, kom dit och shoppa!!)




Vart mer som en korvgryta, mums!

img_1984 (MMS)

Vart mer som en korvgryta, mums!


<3 dag 4

Det här åt jag idag:

Sorry, Niklas är hemma så det blir väldigt dåligt med updates i helgen. Vi har ju då brytit våran "diet" så nu gluffsar vi i oss utav bara tusan.

* frukost/lunch: pizza
* mellanmål: godis
* middag: wokgryta
* efterrätt: blåbärspaj med vaniljsås


YUMMY!

Den eviga väntan... Men snart snart snaaaa...

img_1982 (MMS)

Den eviga väntan... Men snart snart snaaaaart kommer Niklas! Oj jag tror jag kommer krama ihjäl honom. Inte riktigt, men ni fattar ;)


pics





we<3it.

GUUUD JAG ÄR NERVÖS! Vill att Niklas ska komma hem nu nu nu! Blir alltid orolig när folk jag älskar ska flyga... är lite ledsen att han åker på söndag igen, och att jag jobbar hela helgen. Men man får vara glad för de mysiga stunder man får tillsammans...


Den här klänningen är underbar. Vida ärmar...

img_1980 (MMS)

Den här klänningen är underbar. Vida ärmar och allt, skulle typ kunna gifta mig i den.


<3 dag 3

Mina föräldrar:

Jag har verkligen funderat över hur jag ska beskriva mina föräldrar. De är så sjukt olika, kan knappt föreställa mig att de ens varit tillsammans haha... Deras förhållande var stormigt men otroligt kärleksfullt.

Min pappa heter Dag och är den bästa pappan på jorden! Han har fått agera pappa/mamma sen vi var små och jag är så sjukt stolt över honom och allt han gjort för oss. Att han dessutom driver ett stort byggföretag och jobbar häcken av sig gör mig bara ännu stoltare. Han är en pappa som alltid finns där, alltid kommer med lösningar och är trygg och stabil och full av kärlek till oss barn <3

Min mamma heter Annica och är en mamma man ser som en kompis (och självklart en mamma). Henne kan jag berätta allt för och så har det alltid varit. När vi var små var hon den coola, snygga mamman och jag hade alltid vänner hemma. Tyvärr hamnade hon snett i livet och våran relation har varit sisådär sen många år tillbaka. Men vi håller fortfarande kontakten och jag kommer alltid ha hoppet kvar om att allt kommer att ordna sig. Mamma kan jag ringa mitt i natten oavsett vad. Hon är tokig och rolig på sitt alldeles speciella sätt <3



Ska sova nu

img_0252 (MMS)

Ska sova nu


Såhär känner jag just nu!  Gillar att hopp...

img_1975 (MMS)

Såhär känner jag just nu!  Gillar att hoppa runt lite, inte veta hur morgondagen ser ut. Om nån frågar mig vad jag vill bli så vet jag inte, jag vill göra många olika saker. Man behöver inte bestämma sig för ett jobb och göra det hela livet :)


Lunch :) ska dricka lite kaffe och läsa tr...

img_1970 (MMS)

Lunch :) ska dricka lite kaffe och läsa trendbibeln nu!


mums


upp & ner, ner & upp

HAHAHA okej, det var inte meningen att bilden skulle hamna upp & ner, får inte riktigt till det när jag skickar från min telefon ibland. Bytte om till något annat istället, kände mig som en clown i de där shortsen, de är nog snyggare på sommaren med brunbrända ben.



LÄNGTAR!


De här shortsen är från divided och är rik...

img_1968 (MMS)

De här shortsen är från divided och är riktigt snygg-fula. Vet inte om jag ska behålla dem än...


<3 dag 2

Min första kärlek:


Min första kärlek hette Ninos, var syrian och gick på mitt dagis. Han hade jättestora öron och det var nog därför jag var kär i honom. Jag hade nämligen en grej för öron när jag var liten. Skulle alltid pilla med dem, haha jag vet att det låter konstigt, men när jag skulle sova hemma, eller på vilan på dagis, låg jag alltid och pillade med öronen på den som nattade mig, kände mig trygg då. Detta resulterade i att dagisfröknarna hade såriga öron och pappa fick gå med bandage runt huvudet pga att jag orsakade en infektion i hans hål i örat. Nu skulle detta inlägg handla om min första kärlek, men det är så jag minns honom, Ninos med öronen.


<3 dag 1

Presentera mig själv:

Therése Karlsson, 22 år (23 i sommar...), sambo med min älskade pojkvän Niklas på gärdet. Jag jobbar i H&M's vikariepool sedan några månader tillbaka och innan dess jobbade jag på vero moda. Så jag har alltså jobbat i butik sen jag tog studenten 2007. Som person är jag väldigt snäll. Jag kan vara jätteblyg, eller festens mittpunkt. Men med tanke på att jag är lejon så stämmer nog det sistnämnda bäst ;). Jag är väldigt kärleksfull mot de som står mig nära, de betyder allt för mig! Jag har jättelätt för att skaffa nya vänner men jättesvårt för att komma någon nära. Jag älskar att uppleva nya saker, men samtidigt rädd för det mesta. Jag trivs bäst när jag känner mig fri och kan ta varje dag som den kommer. Jag tycker om att sjunga & dansa och har gjort det sen barnsben. När jag var liten var jag en tjurig och ganska tuff och elak unge men idag är jag raka motsatsen. Älskar mode, kläder, shopping, att resa, kärlek, party, musik, att sova, läsa... ja, att bara njuta helt enkelt. Känner mig stressad inför framtiden, men samtidigt för ung för stora beslut. Jag är nog en ganska normal tjej som har det lite snurrigt i huvudet men ett jäkligt mysigt liv <3


30

Kan ju vara lite roligt att under en månad lyckas skriva ett inlägg om alla punkter i den här listan. Nu börjar jag ju i mitten av februari, men jag antar att det är okej ;)


♥ Dag 1 - Presentera mig själv.

 ♥ Dag 2 – Min första kärlek.

 ♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

 ♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

 ♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

 ♥ Dag 6 – Min dag.

 ♥ Dag 7 – Min bästa vän.

 ♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

 ♥ Dag 9 – Min tro.

 ♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

 ♥ Dag 11 – Mina syskon.

 ♥ Dag 12 – I min handväska.

 ♥ Dag 13 – Den här veckan.

 ♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

 ♥ Dag 15 – Mina drömmar.

 ♥ Dag 16 – Min första kyss.

 ♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

 ♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

 ♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

 ♥ Dag 20 – Den här månaden.

 ♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

 ♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

 ♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

 ♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

 ♥ Dag 25 – En första.

 ♥ Dag 26 – Mina rädslor.

 ♥ Dag 27 – Min favoritplats.

 ♥ Dag 28 – Det här saknar jag. 

 ♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

 ♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


give a little bit

Hemlöshet i sverige existerar. Det har jag inte enbart lärt mig idag av att kolla på "den hemlige miljonären", det är en fråga som står mig varmt om hjärtat. Jag vet att jag kommer att volontärarbeta i mitt liv, kanske snart? Att få hjälpa hemlösa och "utstötta" människor i samhället skulle få mig att växa så mycket som person. Mina vänner har alltid skrattat åt mig när jag gett pengar till tiggare, att jag har köpt situation stockholm, att jag inte kan gå förbi en hemlös med skylt på gatan. Ja, den personen kanske ska köpa något mindre bra för de pengarna, men det struntar jag i, för det kan lika gärna vara tvärtom. Jag har fått uppleva många jobbiga saker i mitt liv (och väldigt många bra), det kanske är därför jag verkligen bryr mig om människor som har det svårt. Alla förtjänar att ha ett hem, även om de inte "förtjänat" ett, hamnat snett osv. Alla är värda en andra chans!




red red wine...

Hej hopp! Har jobbat idag och nu är jag hemma. Ni såg ju min tjusiga bild jag mms:ade in nyss. Rödvinet värmer skönt i magen, I need it! Har ju dessutom sovmorgon imorn, så då får man ju unna sig :)

Hoppas på bra program på teven ikväll, den är verkligen min bästa vän just nu. Drömmer mig bort lite...


Lady saknar sin luffsen <3

img_1950 (MMS)

Lady saknar sin luffsen <3


2011.02.14 lider mot sitt slut

Ska försöka sova nu, har ingen bra magkänsla. Goodnight.


the 60's









we<3it.


wanna be on top?

Tycker att Jane i top model 15 är så himla fin!








helt okej dag ändå

Jag har klarat den här "ensamheten" mycket bättre än jag trodde, hittills ;) Har kollat på program jag vill, typ topmodel och kollat runt i bloggvärlden. Haha, tragiskt det lät... Idag har jag jobbat i täby i 5 timmar också. Deras divided-avdelning är grym! Imorgon ska jag få jobba i favvobutiken <3

Har hyrt en film till ikväll som heter "get him to the greek", tror att den kan vara rätt rolig. Någon som har sett den? LOVE.


Hoppas den blir rätt vänd nu ;) har fixat ...

img_1944 (MMS)

Hoppas den blir rätt vänd nu ;) har fixat till den lite också. 3 dagar kvar till N kommer hem, längtar!


SMS-inlägg

img_1943 (MMS)


alla <3 dag

Har aldrig riktigt gillat den här dagen. När jag var liten var jag alltid sjuk på alla <3 dag och idag sitter jag här ensam. Men men, klart att det är bra med en dag då man ska visa extra mycket kärlek till varandra, men det borde man ju göra ändå :)

Ska iväg och jobba ett kort pass i täby, tur att jag fick några timmar ialla fall... Ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll!






Hmm... Köpte en chipspåse inatt ur en sån ...

img_1942 (MMS)

Hmm... Köpte en chipspåse inatt ur en sån där automat. Tröck i mig hela på 3 stationer. Ber om ursäkt till er som såg mig :)


feather.







we<3it.


and party and party













Det var gårkvällens det. Förfest på odenplan, sturehof och amba. Sen vart jag trött haha.

Saknar Niklas så sjukt mycket redan <3 han är påväg till storlien nu, planet lyfter nog precis NU! Gillar inte att han ska flyga egentligen, föreställer mig typ propellerplan... men det ska nog gå bra :) Världens bästa och duktigaste pojkvän!


nervo@white room

Missade tyvärr dem igår eftersom att jag tror hem efter amba, men hade varit kul att se (har ingen aning om vad de spelar för musik men ialla fall hehe)... Det jag ville säga med det här inlägget är att systrarna hade riktigt grym stil, kolla in hennes topp liksom:


tragus-piercing

Jag är inte mycket för piercingar, men att pierca tragus som det så fint heter, är riktigt snyggt! Såg att Elin vågat sig på det, nu kommer väl halva sverige ta efter, kanske tillochmed jag ;)


Ikväll blir det en färgsprakande outfit!

img_1923 (MMS)

Ikväll blir det en färgsprakande outfit!


världens bästa

Åh, är så lyckligt lottad som har Niklas. Jag nämde snabbt att jag kanske skulle ta ett bad och vips så var han uppe och tappade upp ett skumbad till mig med tända ljus och lugn musik. Och så blev jag serverad ett glas vitt vin med isbitar i. LYCKLIG är ordet <3

Idag har jag varit på stan bland alla hetsiga människor och försökt leta partyoutfit. Kom hem med en topp och 2 kjolar, allt i härliga färger och mönster, ni vet sånt som är så lätt att matcha, not ;) Får se vad det blir.

Tjejkvällen hos mig är inställd också, av typ 32 pers slutade det med att 3 kunde komma. Haha, jag tror jag hädanefter håller mig till att bli bortbjuden själv. Visst att man har otur ibland att folk inte kan komma, men det är ALLTID flera stycken man får sms:a flera ggr för att få svar ifrån, det borde vara självklart att man svarar JA eller NEJ såfort man vet... jaja, ikväll blir det party hur som helst!


converse 50%

Tja bloggen! Läste i Martinas blogg att man kunde beställa converse för halva prisetellos med rabattkoden 4145, så jag gjorde det! Ett par låga vita blev det, har redan låga blå och höga vita, men låga vita känns ultimat ;) In och beställ! Det gäller inte bara converse utan allt tror jag?


what a day what a day

Resan till jobbet var ju SÅDÄR. Men lyckligtvis kom jag bara en halvtimme försent. Ibland undrar man varför man bor i sverige. Jobbade till 6 och sen kom min älskling och hämtade mig <3 Vi köpte lite vin till ikväll och imorgon, och nu står han och gör pasta med köttfärssås. Ja, dieten går sådär. Orkar inte avstå från allt gott, men vi försöker äta nyttigt i veckorna ialla fall :)

Fick hem mina boots från nelly, men de var förstora. Storlek 38, fick för mig att de skulle vara bra, men jag vet ju att jag har 37 haha... tjejen som alltid velat ha större fötter...



Nån som är sugen?

Lovely...

img_1913 (MMS)

Lovely...


för du är det finaste jag vet

...När allt annat här är falskt och fel...

Fredag idag, kan jag inte tro! Känns som en tuff måndag... ska till upplands väsby och jobba 8-18, är sjukt trött. Har ångest över att Niklas ska iväg också, vill följa med, kan också bli röris/snickare i storlien... :)




wow!

Nelly har fått in så sjukt snygga skor till bra priser! Kolla in de här för endast 399:-

Exclusive Lee SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Frågan är hur lätt det är att gå i 13 cm klackar...


Utsvängda jeans och converse.

img_1910 (MMS)

Utsvängda jeans och converse.


dumma storlien

Känner mig lite ledsen och har gjort det ett tag.. Niklas och firman har fått jobb i storlien (lååångt härifrån) och han åker på söndagkväll redan = vi kommer inte fira alla <3 dag ihop. Han kommer komma hem på helgerna och så, men jag jobbar oftast helger, så jaa.. det känns skit helt enkelt. Nu ska jag bita ihop och sticka iväg och jobba, iklädd jeans som jag känner mig lagom snygg i. Är ju ingen jeansmänniska för 5 öre haha. Puss.


beställning från nelly!

Har verkligen inte haft nåt vidare shoppingsug (för att vara mig) på sistonde, men nu klickade jag hem lite grejer från nellys rea (och lite annat). Känner att jag behöver det för att bli lite glad, haha sorgligt jag vet, men tror att shopping muntrar upp många tjejer ;)

Lace Dress SEK 379, John Zack - NELLY.COM

Hard Rock Boots SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Base SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Fanille Waistcoat SEK 99, Vila - NELLY.COM

Dessa grejer är påväg hem till mig. Vet inte varför bilderna blev så små?


forever 21

Ha en bra dag allihopa <3 Ska iväg och jobba nu, sen ska vi bjuda Niklas mamma på middag :)





2 bilder från min 21 årsdag... 2009 alltså, blir ju 23 i år (hemska tanke). Vi var på gröna lund och sen josefinas. En riktigt bra födelsedag med mina fina vänner.


2011.02.08 solsken

Idag sken solen och man kände genast att man blev lite gladare. Det är sjukt hur årstider och väder kan påverka humöret. Nu är jag sååå färdig med den här vintern. Förra året var vi ju i thailand så då slapp vi ialla fall 3 veckor av vintern, men i år har det varit kämpigt...







Solglasögon från H&M 99:-


Nu står min älskling i köket och lagar mat och lyssnar på italiensk musik. Han är en liten italienare innerst inne, väntar bara på den dag då han kidnappar mig och tar mig dit ;)

mmmyyyyss

Solen skiner! Jag blev visst ledig idag också, vilket är rätt skönt... Ska nog inte hitta på något speciellt idag, men ikväll blir det nog en bio! Hoppas på det ialla fall. Längtar till lördag då jag ska ha lite tjejparty hemma hos mig <3 Längesen nu. Puss.

feathers



20:- Ur & Penn. Har likadana i senapsgult också!

summer all year long

Jag skulle inte klaga. På sommar året runt. Men nu när man har vuxit upp i sverige är ju alla 4 årstider en del av livet, har bara ett önskemål; korta ner vintern, förläng sommarn. Här kommer lite härliga bilder från sommaren 2010:



Härlig midsommar på torö.













Snygga Jennie som vi saknar massor <3


vackra ting II






vackra ting

Idag har jag, Martina och Alicia varit hos tatueraren på söder igen. Min lilla familj haha <3 Martina ställer verkligen upp, så fort man behöver henne är hon där. Jag ska verkligen bättra mig som vän och också åka och hälsa på er hemma och ta mig till platser, beundrar hur du & Alicia flänger runt.

Anledningen till att vi var där var ju somsagt för att bättra på min ena tatuering, fjärilen som jag gjorde i thailand. Ångrar inte att jag gjorde den (vilket jag gjorde förut), men jag ångrar att jag gjorde den i thailand. Samtidigt inte, eftersom att Niklas familj tatuerade sig där samtidigt, det var som en liten ceremoni :)

Jag blev väldigt nöjd med resultatet ialla fall. Det är svårt att se riktigt ordentligt nu eftersom att det är så svullet och insmetat med salva. Färgerna är inte heller lila, orange och rosa längre vilket faktiskt känns bra. Jag gav honom fria händer och han gjorde lite mörkare färger, svårt att förklara... men tror att det blir riktigt nice! Annars får jag gå dit ännu en gång haha, får ju lite extrapris där också ;)

Jag kommer nog fortsätta med små tatueringar, det är en alldeles speciell känsla. Plus att jag känner mig rätt het med tattoos, lite som megan fox, fast inte ett dugg lik!


Superfin ring från H&M, 49:50:-

img_1841 (MMS)

Superfin ring från H&M, 49:50:-


tattoo today

Har verkligen inte orkat blogga, men idag är det måndag och nya tag med bloggen och med LCHF som vi fuskat rejält med i helgen... Vi har ätit pizza, stor smaskig hamburgare på fridays, godis, med mera. Men det är ju så gott!

Idag kl 15 ska jag infinna mig på tatueringsstudion och fixa till min fjäril. Hoppas att den blir bra, är så missnöjd med den nu, ska aldrig mer tatuera mig i thailand!

Ha en bra dag <3

rain inside

Vill bara gömma mig under täcket idag, men istället ska jag iväg till upplands väsby och jobba. Solen skiner ute. Kul.



Jag & Martina i visby sommaren 09.

Fixat den lite

img_1834 (MMS)

Fixat den lite


Skål då. Det blir middag ikväll, vet inte ...

img_1832 (MMS)

Skål då. Det blir middag ikväll, vet inte vart än.. Love


Dagens outfit. Tråkig!

img_1817 (MMS)

Dagens outfit. Tråkig!


hej

Godmorgon mina lördagsbarn! Klockan är snart halv 8 och jag ska strax dra till jobbet. Hoppas på mycket folk :) Vad ska ni göra idag? Kom på att jag inte varit ute på krogen (hatar det ordet) på hur länge som helst. Tror sista gången var för en månad sen typ. Har ju festat och så ändå, men inte varit ute... snart är det dags känner jag! :) Puss!




It must be love, love love love. Nothing m...

img_1751 (MMS)

It must be love, love love love. Nothing more, nothing less, love is the best!


favorit by kling

Har ju glömt visa upp mina knalliga brallor från H&M! De ser oranga ut på bilden men de är korall faktiskt. :)





Snygga! Tror de blir snygga tillsammans med något i ljusgrått.

Ikväll har vi fredagsmys här hemma. Älskling står i köket och lagar tacosgratäng till oss och lyssnar på eros ramazzotti :D Usch känner mig usel som inte lagar mat hemma, men jag tvättar ju faktiskt... 1 gång varannan månad typ... jaja, PUSS!

Dagens! Nu magtröja från H&M trend! :)

img_1802 (MMS)

Dagens! Nu magtröja från H&M trend! :)


lugn jobbhelg

Ska snart iväg och jobba 9.45-18, känns skönt att inte stänga när det är fredag :) Helgen blir lugn eftersom att jag ska jobba hela. Men det känns skönt, jag drack ju vin i både tisdags och onsdags så jag klarar mig nog haha! Ha en bra dag <3


stunning natasha











Natasha Poly
- wow.

T+N


gårkvällens

Ja men hejsan! Gårkvällen på H&M hamngatan blev ju riktigt trevlig må jag säga. Det bjöds på vin och tilltugg och 20% rabatt på hela sortimentet. Dessutom var Elin Kling där och pratade om kollektionen och jag hann spana in hela bloggligan så jag var nöjd! Köpte inget från kollektionen då den inte riktigt föll mig i smaken, men kom hem med 3 andra grejer. 2 åker tillbaka redan imorgon haha!

Nu ska jag mysa på innan det är dags att binga. Vi hörs imorgon <3






Smart drag H&M att bjuda på massa vin så m...

img_1785 (MMS)

Smart drag H&M att bjuda på massa vin så man får för sig att köpa saker man inte tänkte från början ;) kom hem med 3 knallröda/rosa grejer... Måste sova mer nu. Hörs sen <3


Idag åker shortsen på :)

img_1764 (MMS)

Idag åker shortsen på :)


Celinas blogg - tips!



Ska köpa den här klänningen som kommer från H&M och ha som midsommarklänning :) Hur fin som helst! Bilden är lånad från Celinas blogg (hon jobbar för Signe Siemensen) och så är hon ju lillasyster till Niklas kompis. Väldigt söt må jag säga :)

2011.02.02 Vip-kväll

Hej snyggingar. Åh, jag hinner inte med någon bra bloggning idag, ska iväg och jobba till halv 8 och sen ska jag och Martina VIP-kväll på hamngatan och se Elin Klings kollektion. Får se om jag kommer hem med något ;)

Igår hade vi en supertrevlig afterwork också, vi hade massor att prata om. Hoppas att vi kan ses hela gänget snart igen.

Miss my baby som jag inte hinner umgås med så mycket nu, våra tider går inte alls ihop!

2011.02.01 FEBRUARY!






fashionweek

Förstår att det är svårt att få till snygga outfits på fashionweek den här årstiden, är inte imponerad av någon faktiskt. Alla klär sig i princip likadant också, de här stora vida byxorna som verkar vara så inne nu. Den enda jag föll för är Emma Danielsson nedan till vänster:

Där har ni byxorna jag pratade om, snygga absolut. Men jag gillar färgkombinationen vitt och orange och accessoarer i guld. Coolt hår också med utväxt på halva. Bild lånad från stureplan.se.

walk walk fashion baby








glashuset reunion

Tja babes!

Idag ska jag jobba på H&M vid hötorget och direkt efter det ska jag möta upp "det gamla" glashuset-gänget. Alltså de som var med samtidigt som mig och öppnade vero moda/jack & jones i glashuset på drottninggatan. Har saknat alla väldigt mycket. Flera har jag självklart hållit kontakten med, men inte alla.

Får se hur sent det blir, jag vet ju att Jossans vita månad slutar IDAG, så det kan bli kul... ;)

Känns lite halvsegt att Niklas går upp 03.00 flera dagar den här veckan för att jobba och jag kommer typ komma hem då? Yeah yeah.

Ha en bra dag <3



Jossan, jag och Bellisen för något år sen. Då hade både jag och Jossan brunt hår. Och nu har Bella det :)

profilbild

RSS 2.0