sista januari

Nu ska jag iväg och jobba i gallerian! Är egentligen ledig men tog ett extrapass... pengarna måste ju rulla in :) Ha en skön söndag, solen skiner!

Mina favoriter från ELLE-galan



UNDERBAR klänning till vänster!



Caroline var snygg i färgglad klänning och nudefärgade accesoarer som smälter in med hennes hudton.



Veronica Maggio var cool!



Också tuff! Min smak.


Från efterfesten! Tycker tjejen till vänster är fin i sitt ljusa hår och mörka ögonbryn. Nästan som jag har :)

Sen så tycker jag inte att nån av "storbloggarna" klädde sig speciellt bra, hade förväntat mig mer. Alla bilder är lånade från stureplan!

smycken till salu

Armband från PILGRIM, helt nytt!

Döskalle-halsband från PILGRIM, också helt nytt och oanvänt!

Jag sätter inga priser, ni kan skriva i kommentarsfältet eller maila mig på [email protected] om ni är intresserade :) PUSS.

nya max-reklamen

Har ni sett den? AHAHAHHA, Maria Montazamy <3 Galet bra.

lindex fina smycken


Det gula skärpet är något jag verkligen kan tänka mig till våren och sommaren :) Ska kolla efter det imorgon. PUSS.

världens bästa

Hej snyggingar!

Efter jobbet igår mötte älskling upp mig och så promenerade vi tillsammans till gamla stan (favourite). Vi letade efter nån mysig italiensk restaurang och tillslut kom vi fram till michelangelo där jag ätit "julbord" med jobbet för typ 2-3 år sedan. Där gick vi in och fy satan vilken god mat, vi båda tog pasta med massa ost! Efter det gick vi till en liten mysig bar och sen åkte vi hem till Niklas på gärdet. Han hade städat, en fin champagne stod på bordet och en vas med 5 jättestora rosor stod framme. <3 Vi hade hur mysigt som helst. KÄRLEK <3

Nu ska jag skynda till jobbet, ikväll blir det fredagsmys.

filmen igår

Har ni sett snabba cash? Vill veta vad ni tyckte om den... Jag tyckte att den var BRA, absolut. Men inte jättebra, jag hade förväntat mig mer från en av de mest omtalade filmerna just nu. Men den är verkligen värd att se :)

Idag har jag jobbat och nu är jag hemma. Är helt slut, kommer nog somna tidigt ikväll. Imorgon har jag och Niklas 2-årsdag, så vi ska ut och käka (ovanligt) efter jobbet, tror det blir nåt italienskt ställe... Debbie på jobbet föreslog Tarantino som ligger i vasastan, så kanske det!

Här kommer lite bilder från tjejkvällen hos Sema i måndags:









PUSS!

snabba cash ikväll

God morgon sötnosar!

Tjejkvällen hos Sema igår var jättelyckad. Hon bodde hur fint som helst, i en helt nybyggd lägenhet i liljeholmen. :) Hon bjöd på massa snacks; ostar, kex, oliver, chips, godis, nötter, ostbågar m.m. Kan ju säga att det var svårt att låta bli, vi vräkte i oss rättare sagt. Bilder kommer ikväll eller imorgon, nu ska jag iväg till jobbet.

Ikväll ska jag, Malin, Felix och Niklas äta på pizza hut och sen gå och se snabba cash! :) PUSS.


dancingqueen

Heeej där! Era frågor tog död på mig haha, nej jag skojar bara, har haft fullt upp med jobb och annat. Igår tränade jag för första gången på typ 2 månader. Jag och Bella körde ett danspass på friskis. Det var roligt men det var så mycket folk så man kunde inte ta ut rörelserna ordentligt... Men nu ska jag sakta men säkert komma igång med träningen igen :) Men jag ska bara träna när jag känner för det och för att det är kul, annars lägger jag av.

Idag är jag ledig och har bara legat i sängen hela dagen. Hur skönt? Om någon timme ska jag iväg hem till en jobbarkompis i liljeholmen för tjejkväll :) Det ska bli mysigt. Nu ska jag lägga upp lite kläder på tradera. PUSS.




SVAR PÅ TAL!

  • öhm bara för det så kommer jag inte på någon rolig fråga! men favorit mat? :)

Svar: jag älskar allt med köttfärs typ.. lasagne, tacos och spagetti med köttfärssås. Mmmm nu blev jag hungrig!

 

  • hur kändes det att dansa runt med trosor på huvudet i nykvarn mitt i natten med bortmålande tänder och filma din bästa vän när hon lekte schtekare? hihi

Svar: HEJ ALEXNDRA, det kändes jättebra, för det var ju med dig ;)

 

  • Vad har du för framtidsplaner?

Svar: jag har inte hela framtiden planerad, men jag vet att jag vill hålla med med någonting inom mode. Vad och hur jag kommer dit återstår att se :)

  • Planer på att flytta ihop med killen? Umgås era familjer mkt tillsammans? några nya resor planerade? vad är det värsta du vet (förutom att flyga)=),finaste ngn gjort för dig?, När vill du skaffa barn,hur många? Vart skulle du helst vilja bo i framtiden.

    HIHI här fick du några frågor att bita i =)

    kram kram

Svar: vi har absolut pratat om att flytta ihop, men känner att det är så bra som det är! Men när det känns helt rätt så händer det :)

Våra familjer umgås inte så jättemkt pga allt annat man måste ha tid med, jobb, ungar osv. Min pappa och Niklas pappa har dock känt varandra i flera år!

En resa som är planerad är till Mallorca i sommar då vi åker ner hela släkten för att fira min låtsasmamma som fyller 40!

Det värsta jag vet förutom att flyga är den ständiga oron att det ska hända mina nära och kära något hemskt! Jag tror typ att hela livet är livsfarligt och oroar mig hela tiden i onödan.

Det finaste någon har gjort för mig... hm... kommer inte på något, men att bara finnas till och älska mig är ju rätt fint bara det!

Jag vill skaffa barn runt 30 kanske. Det är så mycket man vill hinna göra innan. Blir jag gravid innan så är det menat så, samma sak om jag blir det efter 30. Jag vill ha 2-3 stycken knoddar :)

Jag vill fortsätta att bo i stockholm, fast jag vill bo i en jättefin sekelskifts lägenhet innanför tullarna, i vasastan eller gamla stan helst. Jag vill ha sommarhus på gotland och ett ställe i thailand eller något annat varmt land där man kan gömma sig på vintern!

 

  • Vem skulle du vilja se ut om du fick byta utseende?

Svar: om jag vill byta utseende med någon så skulle jag lätt välja modellen Natasha Poly!

 

  • På en skala från 1-10 hur snygg tycker du att du är?

 

  • Om du fick vara en annan person för en dag, vem skulle du vara?

 

  • Vem var din första kärlek?

 

  • Vilket är ditt drömyrke?

 

Svar: OJ! Vad svårt. Det där varierar verkligen. En bra dag kan jag känna mig som en 8-9, en riktigt dålig dag kan jag ligga nere på typ 2. Men jag är oftast rätt nöjd med mitt utseende!

Om jag fick vara en annan person för en dag skulle jag vilja vara nån av tjejerna från the hills kanske!

Min första kärlek? Om man räknar så långt bak man minns var det nån kille på dagis som hette Mario haha. Om man räknar på "riktigt" var det nog Andreas. Men Niklas är utan tvekan min största kärlek, så som jag känner nu <3

Mitt drömyrke har med mode att göra. Kanske inköpare för någon stor klädkedja eller ett svenkt märke.


  • Vad för nyckelplagg ska du köpa i vår???

Jag vet inte vad jag ska köpa i vår, men jag kommer nog leva i färgglada tunikor, en snygg mc-jacka, ett par schyssta solglasögon och sen får jag se :)


  • När ska vi äta lunch? :)

Jadu moster, när du vill! Vilken dag kan du?


  • Vilket smink använder du?

Svar: just nu, när jag fortfarande är brun, använder jag knappt något smink alls. Bara min älsklingsmascara från max factor (false lash effect) och lite rouge från isadora. Och ett orange/korall-färgat läppstift från maybeline.

  • Vem är din bästa vän?

Jag har flera vänner som står mig nära, men jag har ingen som är min direkt BÄSTA vän, kan ialla fall inte nämna bara ett namn. När jag var liten hade jag en riktig bästa vän, vi satt nästan ihop. Elina heter hon!

  • Hetaste partylåten just nu?
  • Vem brukade du vara; Harry eller Lloyd? Hahaha
  • Vilket uppträdande tyckte du var roligast i grundskolan? För du var ju med i såå många haha!

Svar: Jag lyssnar sönder David Guetta - gettin over fortfarande. Är inte så uppdaterad när det kommer till partylåtar längre...

Jag brukade alltid vara Lloyd (i dum och dummare), och Elina var Harry haha!

Jag gillade nog våra årliga uppträdanden på Estrad med dansen mest tror jag!


  • Vem av dina vänner är det som är gravid?

  • Vem är din största kärlek, och första?

  • Svartsjuk?

Svar: Min vän Martina är gravid och får barn i april!

Största kärlek: Niklas Första: Andreas.

Jag är inte så jättesvartsjuk längre, förut var jag nog mycket värre.. Men jag har ingen anledning att vara svartsjuk i mitt nuvarande förhållande då vi verkligen kan lita på varandra.


  • Favoritaffär att shoppa kläder i?!

Svar: H&M!

  • Favorit mat?
  • Favorit dricka?
  • Favortit cocktail?
  • Favorit restaurang?
  • Favorit klubb?

Svar: Maten svarade jag på längst upp!

Min favoritdricka... utan alkohol: vatten, mjölk, redbull. Med alkohol: vitt vin!

Favoritcocktail: hm... dricker mest vodka redbull. Annars gillar jag white russian, sex on the beach. Förut drack jag alltid grasshopper och rosa pantern (riktigt sliskiga mjölkdrinkar).

Favoritklubb: sturecompaniet!

  • Hur känns det att vara så fin? :)

Svar: det kan bara du svara på Andrea :)


frågestund hos mig!

Jag kan inte minnas att jag nånsin haft nån frågestund så det här får bli min första! Jag vet att ni inte bara är 3 stycken som läser min blogg (som det känns ibland med tanke på kommentarerna), så om alla nu bara kommer på en rolig fråga (om NÄSTAN vad som helst) så svarar jag imorgon! PUSS

melissa horn - sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


inspirationsbomb!!!

Alla fina bilder på alla dessa tjejer som klär sig helt fantastiskt kommer ifrån stockholm streetstyle!

vårat mörkö















Här har ni vårat hus/"sommarställe" på mörkö. Så himla fint och precis den inredningen som faller mig i smaken :) I sommar ska jag ha ett grymt födelsedagsparty där ute så håll utkik efter inbjudningar! PUSS.

zome muzic...



Fin låt av Cheryl Cole som jag hörde på jobbet här om dagen. Googlade på hennes namn och upptäckte att hon är skitsnygg också:


take me back to the paradisecity

Fotoförbud på en pingpong show. Efteråt förstod jag varför!

Vi i patong med risballonger för att hedra tsunamioffren.

 

Me and my boo på phiphi islands.



Speedboat från phi phi till phuket. Varför ser jag så lugn ut?



Underbart!

:)

En riktigt grå måndag, gud vad kul!

en kopp fred



Nya, fina koppar från indiska! Med blommor och peacemärken, lite hippie sådär :-)



Ny tröja från h&m!

Nu ska jag och älskling kolla klart på Johan Falk. Spännande! Vi har tagit ut min säng till vardagsrummet så vi ligger precis framför teven och har det mysigt :)

PS! Igår blev det fest med Jossan, Malin och Emelie. Först hemma hos Emelie på drottninggatan och sen drog vi till stures som vanligt :) Därav dålig uppdatering..

gaaah

Jag saknar Thailand så jag tror jag dör. Nästa resa blir ialla fall till Mallorca med hela familjen! Men det är dock 6 månader kvar... Nu blir det jobb och sen får vi se vad som sker :) Ha en bra dag, puss.


Jennie & Jag på spy bar.

Saknar mina fina jobbtjejer (som aldrig jobbar längre???)

les fumees blance

Har just avnjutit en god middag och några glas vin framför let's dance med Niklas, han syster + hennes pojkvän och deras mamma. Har ingen favorit i programmet, även om Elin Kling är min stora kärlek annars! Tycker hon är lite stel. Vad kul med nya besökare på bloggen (som kommenterar, det borde ni andra också göra) förresten! Välkomna! Nu ska jag läsa lite ur Elsas Mode, som gör mig sjukt pepp på bloggen igen! Godnatt!

Inspiration stureplan


Riktigt snyggt hårband till höger.



Älskar hennes kavaj och hårfärg!


Bilderna är lånade från stureplan såklart.

Hittade inte min jäkla bank idag. Hade för mig att danske bank låg på norrmalms torg men tydligen inte? Ska ta det på onsdag istället när jag ändå ska till södertälje. Istället kollade jag lite affärer och kom hem med en oversizad vit tröja med tryck, underkläder och hårprodukter. Way to go!

television

Nu ska jag börja spara pengar till en tv. Har bestämt mig för en samsung 40 tum. En vit! Coolt va? Får se hur det går med att spara bara... Hejdå igen!

hello friday

Ledig. Har en mysig dag framför mig. Om en stund ska jag till banken för att fixa lite vuxengrejer och efter det kan jag göra vad jag vill. Strosa runt på stan, fika, gå och sola, eller bara hem till Niklas igen och slappa... Älskar lediga oplanerade dagar! Ikväll ska Niklas mamma komma upp och hälsa på och laga middag till oss! Ser fram emot det :)

Annars blir det jobb i helgen. Ska äntligen få träffa Bella! Och så hoppas jag på att det blir drag på jobbet såklart. Vi hörs senare, puss & kram.

purple purple



Tycker att h&m har fått in mycket snyggt inför våren! T.ex den här mockajackan i lila. De flesta där ute hatar nog lila? Men jag älskar det. 799:- kostar den, finns även i grått. Nu ska vi snart äta kyckling, sallad och chili bearnaise. OM jag har längtat efter den såsen!

Thailand, shopping del 1



Köpt på en butik i kata. Mitt finaste armband. Från det fick jag min inspiration till fjärilen på handleden också. Memories for life.



Snygga sandaler, perfekt till sommaren! Malin köpte likadana till både sig själv och till sin mamma :)

More to come! Men inte idag, nu måste jag nämligen packa ihop lite grejer och klä på mig, för sen kommer älsklingen och hämtar mig. Tror att det blir film och mys ikväll, precis vad jag behöver!

hunger

Hej och god förmiddag! Jag är ledig idag och ligger fortfarande i sängen. Har läst lite ur Elsas Mode av Sofi Fahrman och kollat runt lite på datan. Det är så konstigt. I thailand hade jag ingen matlust alls, åt typ 2 mål om dagen och små-åt ingenting. Måste ha varit värmen. Nu är jag hungrig hela tiden, och sugen på allt möjligt. 3 stycken har sagt att jag blivit smalare i thailand och jag kan säga att det inte kommer bli nåt problem att gå upp de kilona (?) igen! Just nu ligger jag och mumsar på pepparkakor, vart ju inte mycket sånt för mig innan resan, så jag tar igen det nu! MUMS (Maria Montazamy).

Nu ska jag kolla på film, Thelma och Louise. Tror att min moster tycker om den filmen? Har nåt minne av det. Senare dyker det nog upp lite bilder på nyshoppade grejer från thailand osv. Kameran ligger på laddning just nu.

PUSS!


Allmänt trött

Hej där. Jobb idag, sjukt lite folk i butiken. Vart är alla? Vad gör alla? Ut och shoppa med er! Hehe, skoja, förstår att man inte är så shoppingsugen i det här vädret... jag längtar så himla mycket till vår och sommarkläderna. Starka färger och härliga material!

Inatt ska jag sova helt ensam... utan min älskling. Det är första gången på över 1 månad och det känns inte bra kan jag säga. Men jag är ledig imorgon så jag får väl vara uppe länge tills jag slocknar av ren utmattning.

Det blir bättre bloggning imorgon, orkar inte nu.



Misslyckat hopp. Men glad är jag!

Kul bio-tjej

Igår efter jobbet mötte älskling upp mig för middag & bio. Vi åt supergod pizza på pizzahut (bealovers med ost i kanterna, kan det bli bättre?). Där drack vi även lite vin osv. Det jobbiga med det var att jag blev så jäkla trött, eftersom att jag hade jobbat hela dagen. Köpte lite godis och cola och försökte vakna till men det gick inte, så efter ca 15 minuter när filmen avatar börjat, somnar jag. Och sover hela filmen. KUL TJEJ. Vi hade liksom betalat 170 kr för biljetterna, eftersom att Niklas ville gå på 3D och ha såna där plusstolar. Såå, ja... får väl vänta tills den kommer ut på film.

Nu ska jag till jobbet och imorgon är jag ledig. Älskar Niklas över allt annat <3


butterfly



GOD MORGON! På bilderna ser ni min nya tatuering. U like? Det var en riktig impulsgrej kan jag säga... hoppas jag inte ångrar mig, haha. Nu ska jag fixa mig och sen dra till jobbet, ha en underbar dag så hörs vi senare. Puss och kram!

First day.

Första dagen på jobbet idag, en riktig mjukstart eftersom att det var så lugnt. Saknade Bellisen! Jag är ledsen att hon ska sluta (eller bara jobba kvar helger). Men glad för hennes skull :) Just nu lägger jag upp bilder från våran underbara resa, så håll utkik. Idag har jag shoppat en del också, ballerinaskor från h&m (jimmy choo), en kavaj, kofta, örhängen, blus och en annan sorts kavaj från jobbet. Nöjd. PUSS.


thailand, happy and joy!

Can't believe it, men vi är hemma nu. Och jag har inte haft hemlängtan en enda gång kan jag säga. Känns inte sådär jätteroligt att komma hem till kylan... 60 graders skillnad mellan sverige och thailand liksom. Våra 3 veckor gick hur fort som helst och jag vill redan tillbaks! Alla thailändare är så jäkla glada, snälla och trevliga, vi svenskar borde lära oss av dem! Vi bodde jättefint, på ett nybyggt lägenhetshotell. Stora stilrena lägenheter, inredda i vitt och svart. Vi har gjort massa roliga saker, varit på phi phi i 4 dagar sammanlagt (åkte dit vid olika tillfällen), solat, badat, åkt tuktuk, partat, shoppat, tatuerat oss, och annat. Orkar inte skriva allt nu, kom hem imorse och är ganska jetlagad... Flygresorna gick bra, förutom att jag var helt säker på att det var terrorister på planet hem. Det satt typ muslimer vid varandra som jag tyckte verkade skumma. Så jag satt och stirrade på dem under hela resan, och gick förbi och låtsades skulle gå på toa för att se om de höll på med nåt skumt. Jag tyckte att de kollade med konstiga och menande blickar på varandra så jag var bombsäker på att de skulle kapa planet. Sen tog jag en till av mina sömntabletter från thailand (som gjorde mig helt groggy) och kände mig lugnare.

Bilder kommer nog imorn, hinner inte åka hem idag! PUSS.

profilbild

RSS 2.0