- i like it like this








fina du!

Idag fick jag ett ryck och åkte till skärholmen. Lämnade in lite kläder på myrorna och kollade runt där, men fyndade dessvärre ingenting, dåligt utbud. Martina & Alicia kom och gjorde mig sällskap och vi gick runt i affärer i några timmar. Jag köpte bara en liten plånbok/portmonä på topshop. Hade inget shoppingsug. Martina fyndade lite också :)

Annars har vi bara tagit det lugnt ikväll. Har somnat flera gånger i soffan, vet inte varför jag är så trött?









Mysigaste bebisen!

2 cool 4 school ;)

img_1727 (MMS)

2 cool 4 school ;)


free

Ska dra en snabbis till skärholmen och fynda lite på myrornas tänkte jag, längesen jag var där!

Posergirl! Känner mig ganska söt faktiskt

img_1720 (MMS)

Posergirl! Känner mig ganska söt faktiskt


middagsdags på söder

Nu ska vi iväg till Niklas familj på middag, mys pys :) Hoppas man kan få sig ett glas vin eller 2, kan behöva det efter den otroligt hemska boken jag just läste ut... "en sorts kärlek", LÄS DEN!

Sen ska jag visa upp mina läckra brallor jag köpte från jobbet idag. Korallfärgade OCH det bästa av allt var att Elin Kling valt ut dem som en av sina favoriter på H&M (hon har valt ut vissa plagg som har fått tags med hennes namn på typ). Sen fyndade jag ett par röda pumps för 50 kr... Och rabatt på det, så typ 40 kr? Det är "halvklackar", det har ju kommit tillbaks nu igen vettni ;)

Babbel babbel, PUSS!


Söt tröja va? H&M 129:-

img_1714 (MMS)

Söt tröja va? H&M 129:-


3 år @ villa källhagen

Hej babes! Jag har inte uppdaterat sen i fredags, fy på mig. Nu är det söndag och kl är 06.30. Ska iväg och jobba i täby idag, är uppe så sjukt tidigt känns inte okej haha...

I fredags efter jobbet åkte ialla fall jag och babe in till villa källhagen och installerade oss på rummet med en flaska vin. Sen blev det middag och lite mer vin där. Vi gick och la oss i skaplig tid, båda var ganska trötta. På morgonen åt vi hotellfrukost och tog det lugnt och sen åkte vi hem till gärdet <3 Mysigt att unna sig att sova på hotell ibland, även om det är sjukt nära hem!

Men nu ska jag somsagt iväg. Mms:ar nån outfitbild sen, har på mig en söt sailortröja från H&M idag som är ny!









Invigde min klänning men upptäckte att kuporna till brösten var en aning för små...





Hemfärd!

Who's that chick?

img_1685 (MMS)

Who's that chick?


3 underbara år

Idag har jag och Niklas varit tillsammans i 3 år och det ska självklart firas ikväll! Efter jobbet åker vi och checkar in på villa källhagen på djurgården och äter middag och myser där. Vi stannar över natten <3

Skulle kunna skriva en hel bok om allt bra med Niklas och hur mycket jag älskar honom men det hinner jag tyvärr inte nu. MEN JAG ÄLSKAR DIG BABY OCH VET INTE VAD JAG HADE GJORT UTAN DIG <3






london bokat!

Vi bokade london över telefon nu och allt är betalat och klart! TAGGAD TILL TUSEN, och det ska bli superkul att komma iväg med Martina i några dagar och få rå om henne lite :)


shoptilyoudrop.

Har blivit alltför dålig på att uppdatera er om mina shoppinfynd. Jag shoppar ju... ofta... så jag måste verkligen bättra mig på den fronten! Ska visa upp 3 plagg (varav 2 reafynd) som hänger i garderoben med lapparna kvar:

 

Tröja jag hittade på ginas rea för 49 kr!

 



Från H&M divided 100 kr!



Fin klänning med urringning i ryggen från H&M 299:-


modekungen

Good morning mina kära vänner :) Har brådis, ska iväg och jobba vid hötorget, de ringde mig nyss! Yes <3 Tänkte lägga upp några plagg som jag hittade på modekungens hemsida, man blir alltid sugen på att shoppa när man går in där.



Guld!


Cool t-shirt med Kate på.


Snygga skor till våren/sommaren.

Ciao.

Nu sticker jag hem till Åsa för dum&dummar...

img_1666 (MMS)

Nu sticker jag hem till Åsa för dum&dummare-kväll <3 knuten är på plats!


mogilicious

Måste säga att jag beundrar mogi... ja, jag är lite smått avundsjuk. Dels för att hon verkar ha en fet plånbok men också för att hon lyckas få ihop så snygga outfits. Hon ser ut som tagen direkt ut "the hills".















Så!

SMS-inlägg

img_1664 (MMS)


whitney port





Måste ju vara en utav de bäst klädda kvinnorna!

c'est chic

Fick ju en prenumeration av H&M i julklapp (hur bra företag?) och jag valde att få 8 nr av CHIC. Lättläst och mycket bilder. Fick hem senaste numret idag... Blev inspirerad, älskar att bli det!



Längtar till våren! Ska färgchocka då.



Inte så fin outfit i sig, men jag tycker att det är smart att "klä ner" en partyklänning med en baströja under. Ska testa det på fredag när vi ska ut och käka tänkte jag.

keep dreaming







Såhär mysigt är det på våran thai på rindögatan!

Solen skiner! Vad bra allt känns då

img_1652 (MMS)

Solen skiner! Vad bra allt känns då


ta mig till paradiset







Hur snygga läppar har inte min boyfriend?







Jag vill till thailand och uppleva paradiset igen. Niklas pappa & hans fru kom nyligen hem därifrån och idag åker Johan & Linda dit. Åhhhh.....


Unnar oss Thaimat på bästa thaihaket! Fuck...

img_1643 (MMS)

Unnar oss Thaimat på bästa thaihaket! Fuck diet


Lindas fina tatuering som hon har på armen...

img_1613 (MMS)

Lindas fina tatuering som hon har på armen :) mörk bild men man ser ändå hur fin den är!


Det blir ofta lite rockiga outfits om jag ...

img_1642 (MMS)

Det blir ofta lite rockiga outfits om jag får välja :)


2011.01.25 - lön

Uppe kl 6, inte likt mig! Ska iväg och köra en monsterpass i täby, det ska bli kul :) Imorgon ska jag verkligen försöka pallra mig iväg till solariet, är sjukt blek och jag är en utav dem som inte passar i det. BLÄÄÄ. Ha en bra dag hörrni, jag känner mig på rätt bra humör än sålänge :)


summerparty gärdet







Förrförra sommaren (oj har det verkligen gått så lång tid?) hade vi en supermysig sommarfest på gärdet. Vi var runt 50 pers som drack, lekte lekar och hade det bra. Måste göras om!


workiworki sleepisleepi

Måste duscha och sova nu. Blir inte roligare än så ikväll, sorry! Imorgon kommer lönen, vilket betyder att jag och Martina kan boka londonresan. WOHOOO! Puss.


Idag är jag i Täby och jobbar 9.45-19.30. ...

Idag är jag i Täby och jobbar 9.45-19.30. Tur att det nästan alltid löser sig med saker och ting! Imorgon kör jag 8-18 i täby också, vill inte ens tänka på när jag måste åka hemifrån :P nu ska jag ut och jobba igen! Puss ciaao


det nya året

Snart är det 1 månad sen vi firade in det nya året, tiden går så otroligt fort. Minns inte ens om jag lagt upp bilder från den kvällen?



Måste alltid hålla fram ciggen och vinglaset framför kameran? WHY?



Fint med snön som faller ner över oss.



Jag försöker förhindra en vaskning.



Niklas kastade ner mig i en snödriva och hoppade efter. Inte så uppskattat...



Nyårspuss.



Jag & Sandra.

please don't stop the music



Hittade det här bortglömda halsbandet långt in i min garderob. Det kommer ifrån H&M :)

lärorika program

Eller? ;) Jag har kollat på tv hela dagen, känner mig sjukt lat men det är bara att gilla situationen - jag är ledig en söndag!

Har kollat på alla möjliga program... rachel zoe project, barn som vill byta kön, livräddarna på bondi beach, familjen kardashian, nån dokumentär om skönhetsoperationer, jerseylicious... oj, jag har visst suttit här några timmar för mycket känner jag. Men jag gillar att kolla på ytliga och meningslösa program ibland. Eller oftast haha!


so sweet so beautiful




palj1

Paljettbomb!!! Är så sugen på att ha på mig nåt snyggt, glimmande, helst med paljetter på...











Bilden på MK har inspirerat mig i flera år! Bilder är såklart ifrån we<3it.

fattiglapp

Herregud, jag har bara jobbat 3 dagar den här veckan, det är ju förjävligt. Jag visste att januari skulle bli såhär, men ändå var jag inte förberedd på något sätt... Kommer väl få hälften av vad jag brukar få i lön men det får funka... Tur att man är sambo så man delar lite på kostnaderna!

Tänkte sälja lite kläder på tradera ikväll för att få ihop lite småslantar ialla fall haha, garderoben svämmar ju över!


Herregud vilken dag! Kunde inte gå upp för...

img_1619 (MMS)

Herregud vilken dag! Kunde inte gå upp förän 15.30, mådde så dåligt.. Vi var ju på middag hos Johan och Linda igår, jag och Linda har ju en tendens att spåra ur lite när det kommer till vinet.. Haha! Vi hörs mer imorgon, vet fortfarande inte om jag ska jobba eller ej?


Killarna orkade inte med mitt och Lindas t...

img_1606 (MMS)

Killarna orkade inte med mitt och Lindas tempo igår, så de somnade i soffan haha!


shoppa loss.

Fredag och klubbdag på H&M med 10% på hela köpet, kom förbiiiii! Massa snygga vårnyheter. <3

Den betyder redan väldigt mycket för mig! ...

img_1584 (MMS)

Den betyder redan väldigt mycket för mig! Symboliserar en massa saker


coffee and cigarettes








vacker bild

we <3 it

Kommer aldrig sluta hoppas

img_1577 (MMS)

Kommer aldrig sluta hoppas


fu



En dryck som förstör och förgyller mitt liv. Knepigt va.

Halloumisallad, mm gott! Jag och Martina h...

img_1546 (MMS)

Halloumisallad, mm gott! Jag och Martina har gjort nåt busigt idag, vad får ni veta senare ;)


Abercrombie & fitch

När jag och Martina åker till london i maj måste vi ju besöka abercrombie and fitch igen. Så cool butik, det är som att gå in på ett diskotek och det är bara modeller som jobbar där. Måste få med mig något hem därifrån ialla fall, en parfym eller nåt plagg...

Söta pyjamasbyxor.











Ni som ska till london måste besöka butiken!

grinarsle

Svårt att njuta av livet när man tagit bort allt njutbart att äta. Godis, pasta, pizza, allt. Vet inte när jag kommer sluta med LCHF, det har gått bra de här 10-11 dagarna men ibland blir jag så sjukt sugen på nåt gott. Eller småhungrig. Vill ha en macka med ost och skinka men får istället äta en skinkbit eller en ostbit, eller båda. Är tydligen allmänt grinig idag också, bläää!

o.c

Hur grymt är det inte att O.C går i repris på femman just nu? Snacka om nostalgi, det var det bästa man visste när man gick i gymnasiet!








Känner mig verkligen laddad! Tvättstugan, ...

img_1525 (MMS)

Känner mig verkligen laddad! Tvättstugan, here I come!


we<3it, bästa sidan!







Den bästa sidan att hitta inspirationsbilder på! Sök på vad du vill, du kommer inte bli besviken.


good day mate, let's put another shrrrrimp on the barbie

Haha, okej... kom inte på nån annan rubrik så det fick bli från dum & dummare. Vad gör ni? Jag är ledig, så jäkla skööööönt! Ska ha tvättstuga snart, kommer upptäcka kläder man har som man helt hade glömt bort, så det är lite kul ändå :) Annars har jag bara njutit av morgonen med kaffe, kokt ägg och lite bloggläsning. Sitter just nu och budar på saker på tradera, har sånt shoppingsug och det är ju alltid kul att fynda!

2011.01.18

Nä hörni, den här dagen vart väl inte sådär jättebra... Har varit på dåligt humör nästan hela dagen och kvällen blev bara värre. Känner mig förbannad på människor! På vuxna människor som inte tar ansvar och beter sig som småbarn, på att bli lovad saker, på orättvisor i världen, på mig själv som inte säger ifrån mer, på pengar och all ångest som pengar innebär... MED MERA! Men imorgon ska jag ha en skön ledig dag (eller just det, jag har ju tvättstuga hela dagen)... Tänker vakna på rätt sida ialla fall.





Dessutom är jag sugen på sommar, cigg och alkohol.


Jobbelijobb!

img_1523 (MMS)

Jobbelijobb!


damn girl





Elin har verkligen lyckats med sin outfit här och så har hon ju designat klänningen själv också. Den släpps på h&m den 3 februari har jag för mig. Skulle vilja ha den men jag vet inte om jag skulle orka med att den släpar i marken?

goodnight and go

Nu ska vi gå och lägga oss. "Det är en dag imorgon också", som vi svenskar så fint säger. Och nej, jag kan inte sluta puta med läpparna på bild ;) PUSS OCH PUT *SMACK*

fröken fräken

Är så glad över att jag får fräknar på sommaren, det är sjukt fint <3











we<3it.

Längtar till våren så jag kan börja använd...

img_1521 (MMS)

Längtar till våren så jag kan börja använda min fabulösa hatt från H&M! Den är brun och jättefin :)


Får verkligen inte till nån  fin bild på m...

img_1506 (MMS)

Får verkligen inte till nån  fin bild på mig så nu ger jag upp :(


btw...


oj är helgen redan slut?

Den har varit otroligt bra ialla fall. I fredags jobbade jag, gick till tandläkarn på deras sista tid (runt 9) och åkte hem och åt middag och drack vin med min älskling. <3 Upp tidigt på lördagen för att jobba 10 timmar. Efter det åkte jag snabbt hem och svidade om och iväg på middag hos Christian och Frida. Där hade vi jättetrevligt, lite för trevligt kanske ;) Så igår låg vi i soffan exakt hela dagen... bröt dieten genom att äta chips, godis m.m, men idag kör vi igen!

Nu ska jag iväg och jobba på h&m vid hötorget igen. Så glad att jag får vara där :)



Bild hittad för länge sen på stockholms streetstyle!

Mina favoritparfymer just nu: kate moss - ...

img_1498 (MMS)

Mina favoritparfymer just nu: kate moss - vintage, victoria's secret - hope pink och dkny - love from new york. Vilka är era?


Har haft världens slappaste dag i soffan m...

img_1487 (MMS)

Har haft världens slappaste dag i soffan med min älskling <3 det är vi värda efter middagen/festen igår haha! Top model nu och sen solsidan, perfa!!


upp och hoppa!

Nu ska jag iväg till jobbet, det blir en lång dag idag. 8.30-18.30. Tur att man är på den bästa butiken :) Kom förbi vettja, H&M vid hötorget! Ha en bra dag, tuudels!


Mysfredag med min älskling! Sitter vid mat...

img_1476 (MMS)

Mysfredag med min älskling! Sitter vid matbordet istället för soffan för en gångs skull :)


Watch out! Min klocka vs Niklas... Hans ko...

img_1460 (MMS)

Watch out! Min klocka vs Niklas... Hans kostar bara lite mer!


friday

Nää.... det var inte så fint på. Känner mig ful, fet, finnig, svullen just nu. Den perioden i månaden if u know what I mean. Men nu ska jag kila till jobbet! PUSS :)

PS! Kul att jag ska till tandläkaren 20.20! Rolig fredagkväll. Men när jag kommer hem väntar min älskling med mat och vin. <3

Dagens outfit kanske? Får se hur det ser u...

img_1474 (MMS)

Dagens outfit kanske? Får se hur det ser ut på :)


primark

När jag och Martina åker till london (utan killar!) ska vi ta en heldag på primark. Ingen stress. Vi kommer åka mitt i veckan så antagligen kommer det inte vara lika mycket folk då :) Såhär kan det se ut när man kommer därifrån:



Bild: we<3it.


ångest är ett fint ord

LCHF tar kål på mig... har aldrig varit så sugen på lakrits som jag är nu. Chips... mmm... Samtidigt så känner jag mig grymt duktig som har klarat 6 dagar nu utan pasta, ris, potatis, godis, bröd, chips, u name it. Lite knäckebröd bara. Och frukt (det får man tydligen inte äta). Jaja, hatar att fastna i såna här grejer egentligen, vill inte få ångest av att äta sånt som jag tycker är gott. Hatar att komma in i träningsperioder också, då får jag ångest när jag inte tränar. Vill inte ha ångest!!!

evighet



Du&Jag

blue feathers



Dagens örhängen, blå fjädrar köpta på primark i london.

midsummer



Skönt gäng! Längtar till midsommar på torö så vi kan festa, äta och basta! Och då är Malin & Felix hemma också :)

2012 närmar sig

Vad händer med världen? Alla fåglar och fiskar som dör en mystisk död, översvämningen i australien, alla naturkatastrofer... skulle aldrig ha sett den där jäkla filmen om jordens undergång 2012. INTE OKEJ! Vill leva mycket längre än så!

haiti

Shit, tårarna sprutade när jag såg den här omgjorda verisionen av Michael Jacksons "we are the world". Finns ju en annan 25 år gammal verision där massa grymma artister är samlade och sjunger denna, men gud... den här gav mig rysningar. Den är sjukt bra vid 6 minuter ungefär när lite rap kommer igång. Ska skänka en liten slant till unicef när jag får pengar, det borde alla göra!


blondes have more fun

Stämmer det tro? ;) "Blondiner har roligare" är en riktigt gammal film som går på femman nu, har för mig att den är rätt så bra! Jag har inte så mycket att skriva här tyvärr, har inget roligt för mig dessa dagar... Fattig som en kyrkråtta och allmänt seg... trivs farligt bra i våran nya soffa haha, så det är här jag spenderar min tid...

Januari känns som en tråkig månad. När tillochmed PARTYPINGLAN nr1 Josefin Christiernsson har vit månad, ja då kan jag faktiskt säga att januari suger... nästa månad kör vi tycker jag :)


Har 2 sjukt snygga nyckelringar hemma! Hjä...

img_1466 (MMS)

Har 2 sjukt snygga nyckelringar hemma! Hjärtat är från mulberry och den till höger är från Marc Jacobs. Båda har jag fått i present :)


onsdag

Hej där! Idag har jag sovmorgon, skönt. Det snöar ute ser jag, trodde det skulle bli vår nu ;) Nej, inte riktigt men jag kunde inte längta mer... Längtar efter att få känna mig snygg igen haha!







vill krama dig



SÖÖÖÖT liten filur. we<3it.

lchf

Någon som har erfarenhet av den dieten eller vad man ska säga? Low carb high fat. Jag & älskling har testat nu i ca 4 dagar, har fuskat lite med knäckebröd men det måste man väl få! Just nu känner jag mig nästan mer pluffsig haha, känns sjukt onyttigt att trycka i sig hamburgare med massa dressing osv (äter bara sallad till), men tydligen är det det man får äta? Känner att träning skulle vara nice men har varken ork eller pengar till det just nu, till våren kommer jag komma igång med powerwalks men mer än så tror jag inte att det blir faktiskt. Vill inte gå ner speciellt mycket, men min idealvikt är 55-56 kg. Så det är väl ungefär 2 kg jag vill loosa. För att känna mig fin!

soon...



I april eller maj blir det en visit till london igen. Jag & Martina är på. Vilka fler??? Kul att åka dit ett tjejgäng, shoppa satan och dricka vin till frukost, lunch och middag ;)

dagens resmål - italien

Härmar Linda och kör "dagens resmål" idag. Mitt drömresmål förutom LA och alla tusen andra ställen jag vill till är italien. Egentligen är det lite av mitt nr 1. Italien känns lite som jag. Vin, pasta, livsnjut, vacker natur, stränder, sol, kärlek, familj. Allt.











Drömmer...

uppe med tuppen

Jajamänsan, gick upp samtidigt som Niklas imorse, 06.30! Sitter och dricker mitt morgonkaffe och bloggar fast att jag har sjukt bråttom. Vi hörs senare istället :) Ha en bra dag!


abroad

Hello darlings :) Vad gör ni, hur mår ni? Jag ligger och myser i våran underbara soffa, ohh vad jag älskar den <3 Idag har jag jobbat, kort pass. Kände mig dock svimfärdig halva dagen för att jag glömt lunch och bankomatkortet hemma...

Har världens längtan bort någonstans... vill till london i vår, åka utomlands i sommar, och till LA i höst. Hur ska man ha råd?




Min älskling gillar att pussas <3 sjukt hu...

img_1434 (MMS)

Min älskling gillar att pussas <3 sjukt hur stora läppar han får när han gör sådär!


H&M <3 Elin

"Vi är stolta att för första gången lansera en kollektion designad i samarbete med en modebloggerska. Kollektionen med Elin Kling lanseras den 3 februari i utvalda H&M-butiker i Sverige. Den består av nio plagg och två accessoarer och är en modern, ljus och minimalistisk kollektion. 10% av försäljningspriset skänks till UNICEF.

I nedan butiker hittar du kollektionen den 3/2:

Stockholm: Hamngatan 22, Drottninggatan 56, Sergelgatan 1, Götgatan 36, Kista Galleria
Göteborg: Nordstan, Kompassen
Malmö: Gustav Adolfs Torg 2, Södra Förstadsgatan 20
Uppsala: Svartbäcksgatan 4

Läs mer på: www.elinkling.net/projects"



SÄGER BARA JAAAAA!! GO H&M OCH ELIN!

Finaste Bella tipsade mig om en jättebra d...

img_1427 (MMS)

Finaste Bella tipsade mig om en jättebra deal så snart blir det ny tatuering!


sunglasses on.









I sommar ska jag skaffa mig ett par nya snygga brillor. Kan bli clubmasters.

we<3it.

Vill tatuera mig! Ska fixa till min fjäril...

img_1418 (MMS)

Vill tatuera mig! Ska fixa till min fjäril och skriva ett litet fint ord på sidan av handleden, eller vet inte hur jag ska beskriva stället bättre... Det blir nog efter löning skulle jag tro!


Beautiful Linda

img_1421 (MMS)

Beautiful Linda


Open your eyes the sky is full of butterflies







Längtar efter våren

hur mår ni idag?



Jag känner mig rastlös. Skulle ha jobbat hela helgen men fick inget pass alls. Välkommen januari, årets sämsta månad! :) Så jag ska väl bara sitta hemma, titta på bilder och drömma mig bort. Imorgon är en skitjobbig dag känslomässigt, blä. Kanske ska sova bort den med...

This baby rocks!

1000001314 (MMS)

This baby rocks!


Lite vin känns bra i magen :) har haft en ...

img_1397 (MMS)

Lite vin känns bra i magen :) har haft en jättemysig filmkväll hos Åsa och nu är vi hos Johan och Linda.


Läskigaste skräckisen! "från andra sidan"....

img_1395 (MMS)

Läskigaste skräckisen! "från andra sidan". Ska skrämma skiten ur Åsa ;)


Latmasken

Tudelo. Jag har inte riktigt kommit igång med bloggandet igen efter jul och nyår, är fortfarande inne i ett slappar-mode. Fast jag har inte haft massa ledigt som alla verkar ha haft, har jobbat rätt mkt. Unnade mig dock ledigt över jul & nyår, vilket kändes jättebra! Det är ju sånt jag kan göra nu när jag lägger upp mitt schema själv, kan vara ledig när jag vill! Känner mig fri... men ibland får man inga jobbpass fast man vill jobba, så det är väl det som är negativt med det hela.

Jaja, nog om det :) Igår hade vi en riktigt trevlig kväll med Linda & Johan. Vi åt god middag på drottninghof och efter det gick vi på bio. Filmen var okej, inte mer. Efter filmen gick vi till ett ölhak som heter "monks" och tog ett glas till.

PUSS!


the tourist





Nu ska vi på bio med Linda & Johan och se the tourist. Har ingen aning om vad den handlar om men den är säkert bra ;)

Ny parfym från DKNY - love from new york :...

img_1378 (MMS)

Ny parfym från DKNY - love from new york :) imorn åker Malin och Felix till LA också! Vi måste åka och hälsa på i höst eller så :) så ja Linda, vi vill med!!


Äntligen en ny soffa!! :) är påväg till jo...

img_1370 (MMS)

Äntligen en ny soffa!! :) är påväg till jobbet nu, hörs ikväll!


Puss!

img_1346 (MMS)

Puss!


skål då!


Mina älsklingskillar, muffin och Niklas <3

img_1341 (MMS)

Mina älsklingskillar, muffin och Niklas <3


God morgon! Nu blir det jobb till 20.15 oc...

img_1340 (MMS)

God morgon! Nu blir det jobb till 20.15 och sen pratas det om utgång?? Puss!


Oh no... Niklas och Felix är på G ;)

img_1335 (MMS)

Oh no... Niklas och Felix är på G ;)


goodbye friends

Det gick super på jobbet idag, vilken rearusch! People are going craaazzyyy. Slutade 16.00 istället för 14.00, bra där! Nu ikväll ska jag & Niklas på middag med LA-mupparna (Malin & Felix, är sur för att de åker buuuu). Ser fram emot att träffa dem men inte att säga hejdå :(

PUSS!



Älskling & jag på torö midsommar 2010.



Felix & Malin på torö.



Malin och jag.



Nu är det bara att längta till nästa midsommar på torö då... <3

<3 My new necklace

img_1334 (MMS)

<3 My new necklace


love.

Godmorgon! Sitter med morgonkaffet och ska snart göra mig i ordning. Jobbar 8-14 idag, riktigt skönt pass :) Sen ska jag hem och mysa igen... älskar att vara hemma haha! Ha en bra dag <3


Har träffat Martina och denna älskade unge...

img_1327 (MMS)

Har träffat Martina och denna älskade unge idag :) efter det var jag hos tandis igen. Kommer bli ivägskickad till en specialist för att det är lite krångel med min tand! Nu ska vi sova, sjukt tidigt men skönt ;)


mixed.












gold

Jag är på jakt efter kläder i guld/blonsfärg. Toppar, klänningar, tunikor, kavajer. Tycker att det är sjukt snyggt!









we<3it.

bilder från nyårshelgen






















Nä det får räcka så, insåg precis att mina mobilbilder var riktigt dåliga! Väntar till Bella laddar upp sina bilder istället. PUSS!

SÄLEN 2010-2011

Hej där! Allt bra efter jul och nyår? Jag känner mig helt utmattad, fast glad... förväntansfull, vad har detta år att erbjuda? Samtidigt är det en del jobbigt som händer just nu också som jag inte kan sluta tänka på... Inget jag kan påverka, men önskar att jag kunde!

Vårat nyår i sälen var hur som helst jättebra :) Vi åkte upp på torsdagskvällen efter vi hade jobbat klart och kom fram runt 00.30 på natten. Vi installerade oss, tog något glas vin och gick och lade oss.

På nyårafton (på dagen) drog Niklas och en kille som heter Oskar iväg och åkte snowboard medans vi andra åkte in till sälen centrum och shoppade lite... Eller det fanns inget att shoppa direkt så vi kom hem med typ godis och stjärtlappar som vi planerade att åka med senare.

På kvällen åt vi en grym middag, drack massa gott (bland annat Bellas caramelshots) och dansade. Vid 12-slaget gick vi ut och sköt av några smällare och fyrverkerier. Festandet fortsatte till 3-tiden ungefär då alla par blev både trötta och osams och gick tillslut och lade sig :P

Nyårsdagen blev en riktig slappardag. Vinterpromenad, tv-tittande, tacosmiddag och spelkväll. Gick och lade oss i skaplig tid så att vi skulle vara pigga på söndagen (igår) då vi skulle åka hem.

Nu är vi ialla fall hemma, och det är rätt skönt :) Idag ska jag träffa Martina och Alicia äntligen och kl 16.00 ska jag till tandläkaren igen... det ser jag verkligen inte fram emot...

Bella har de flesta bilderna på sin kamera och hon kommer hem idag... bjuder er på mina iphone-bilder i nästa inlägg! Puss!

Påväg hem från Sälen! Nu är vi i Borlänge....

img_1297 (MMS)

Påväg hem från Sälen! Nu är vi i Borlänge.. Har haft det jättebra. Skriver mer sen :) puss!


profilbild

RSS 2.0