lördagspuss

Heeei bloggiii.

Jobb 10-17, gissa om jag ville ligga kvar i våran nya säng? Den är sååå mjuk. Och så ligger ju en varm älskling där i också. Nej, men stålarna måste rulla in! V. 34 eller 35 blir det nog grekland för oss, hope so! Nån som vill med? Love.



Snyggt hår.

En fredag

11-18, skönt jobbpass va? Det tyckte ialla fall jag och dagen gick fort. Haha, jag och Sema träffar varandra mer än vi träffar våra familjer har vi kommit fram till. Ialla fall den här veckan då vi båda kör 6-dagars. Försökte mig på en "dagens" imorse, blev sisådär...





Shortsdress thailand jeansskjorta gina tricot ballerinaskor h&m

Har även "en heeel deeel" shopping att visa. Men det tar vi sen!


finaste hjärtat



Min gud-dotter Alicia. Sötare bebis får man leta efter <3

Igår åt jag och Niklas på pizzahut efter mitt jobb, delade på en vinare och såg därefter eclipse (andra gången för mig). Ikväll efter jobbet har jag, Niklas och hans kompis Christian käkat på thaien mittemot oss. Man måste unna sig lite :)

Nu: film & mys.

Och min familj sitter just nu på planet hem från mallorca. Saknar dem!

2 år 6 månader

Yes, idag är det våran dag :) Tiden går så fort, samtidigt som det känns som att vi varit tillsammans i 10 år (med tanke på hur nära vi har kommit varandra). ÄLSKAR DIG NIKLAS, du är verkligen min stora kärlek <3

Nu smiter jag iväg till jobbet, känner mig mer taggad idag! Puss.


grace

Hej där! Idag hade jag min första jobbdag efter semestern, det gick bra, men de första timmarna kände jag mig deprimerad. Tittade ut genom fönstret på övervåningen och suckade över tråkiga sverige och drottninggatan full av turister. Jag har ställt in mig på att det är höst nu, inte så konstigt kanske med tanke på att vi bara får in höstkläder nu... Men det verkar ialla fall bli en london-weekend snart :)

Imorgon har jag och älskling varit tillsammans i 2 år och 6 månader. Vi ska "fira" det med middag & bio. Och jag ska få en försenad födelsedagspresent (har ialla fall önskat mig det). Dessa skor eller ett par andra liknande vill jag ha:


Smycken





Fina smycken fanns det gott om på Mallorca. Här är de som fick följa med mig hem; halsband & blå ring köpta i vårat centrum, ring med lila sten köpt på marknad och halsband med blå sten från h&m i palma.

Nu ska vi kolla på Beck - i stormens öga. Igår hyrde vi Alice i underlandet och shutter islands. Båda var bra!


:(

Jag saknar mallis så himla mycket! Vill bara tillbaka nu.


last day



Hej där! Idag jobbar min älskling igen och jag har min sista semesterdag. Jag hatar att sommaren går så fort och jag är livrädd inför hösten. Depp och ångest över massa saker man måste ta tag i. Eller så bestämmer man sig för att denna höst ska bli helt underbar med en liten resa till london kanske och massa mysiga kvällar med filmer och tända ljus. Ja, så får det bli! Ska försöka åka utomlands i vinter också så att man får lite ny energi.

Vad gör ni denna gråa måndag?


hipp hipp hurra för mig idag!

Tja semesterbloggen!

Gud vad jag måste ta tag i denna värdelösa blogg i höst. Just nu orkar jag bara inte :)
Igår gick jag, Niklas och Johan ut och käkade middag på grodan (Johan var den enda som kunde komma och fira oss igår, vissa hörde inte av sig, andra ville inte gå ut pga regnet blabla). Det var jättetrevligt och maten var god. Efter grodan drog vi vidare till "oj oj oj" på söder. Där vart lite för mkt shots för mig så jag var tvungen att dra hem rätt snabbt innan klockan ens hade slagit 12 tror jag? Vi som hade önskat "happy birthday to ya" vid 12-slaget. Haha, jaja.

Idag fyller jag 22 år och firar dagen hemma med min älskling. Vi har hyrt 2 filmer och nu ska han laga pannkakor till mig *min födelsedags-önske-middag*.

Tog en bild igårkväll:


coolish badoolish

Fridays och strandbryggan igår. Nu regnar det men vi ska göra stan ändå. 4 ½ timme kvar tills min födelsedag som ingen kunde vara med och fira.. ;) PUSS.


home sweet home?

Hemma från semestern, har haft det underbart! Nu ska jag bara njuta av mina sista lediga dagar så jag uppdaterar ikväll eller i veckan. Idag ska vi göra stan, lönen har ju kommit ;) Tänkte bli lite fina i håret och sådär. På söndag fyller jag år också, vet inte hur jag ska fira än...





Hopptralalalaaaheej.


hejdå igen



Nervös... andas... ville bara slänga iväg ett till hejdå-inlägg. Ha det så bra här hemma! OmdethändernågotsåvilljagattminavännerochMINFAMILJskavetaattjagälskardem! Så nu vet ni, älskar er! Puss.

Hejdå sverige hej mallorca

Har spenderat helgen på torö, helt underbart. Älskar att vara där och bara ta det lugnt eller dricka massa vin om man är sugen på det (vilket jag var i lördags för att fira min semester haha). Idag har vi växlat pengar, besiktat bilen, skrivit ut biljetterna, köpt badbrallor till Niklas m.m. Fixat inför resan med andra ord... Jag har packat en del men det är så jäkla tråkigt!! Packar resten imorgon tror jag, vi ska dra härifrån runt 11.00!

Nu ska vi kolla på film och jag ska försöka att inte tänka alltför mycket på flygresan.. Har googlat ryan air 100 ggr nu för att se om det står om flygkrascher osv men det verkar ganska safe... Aja, lär väl freaka ur som vanligt när jag väl sitter instängd på planet.

Ses när vi kommer hem den 22 juli :) Ska bara njuuuuutaaaa!


snyggast på schtuuure

ENLIGT MIG är denna tjej snyggast klädd på hela stureplan! Gisela Falcone:



till vänster.







Sjukt snygga outfits. Nån som vet om hon har blogg? Skriv en kommentar isåfall. Bilderna är lånade från stureplan.se

Nu ska jag jobba min sista jobbdag på över 2 veckor, hur skönt?

flight

Är så trött så jag får inte fram några ord. Imorgon efter jobbet kl 18.30 går jag på efterlängtad semester! Åker till torö och är där tills på måndag, sen åker vi till mallorca på tisdag. Har redan resfeber, blir alltid osocial och otrevlig när jag är rädd och tänker för mycket på flygresan. Förstår att min pojkvän inte diggar mig just nu... Nu ska jag läsa lite ur en av Martina Haags böcker och sen sleepa. Pusspuss!

eclipse

Det blev eclipse igår istället, så jävla bra!

killers



Heej. Torsdag idag! Veckorna går fort och sakta på samma gång. Ikväll ska vi på bio med jobbet, killers eller vad den heter. Kul :) Nu måste jag skynda på här hemma och sen ta min dagliga promenad till jobbet på ca 40-45 minuter (känner mig riktigt duktig). Puss.

moln

Halvkonstigt väder (okej några små moln men ändå) och en rastlös Åsa gjorde att vi drog tidigare än väntat. Låg väl och solade i en timme max. Åsa ville bada, så jag drog hem. Nu väntar jag på min snygging. NU KOMMER HAN!! PUSS.

59 kronor



Älskar min nya glajjor från gina tricot, 59:- Ska nog köpa mig ett par till fast i en annan färg. Idag skiner solen och jag är ledig. Sitter och dricker morgonkaffe (helt sjukt att jag plötsligt gillar kaffe) och ska snart möta upp min vän Åsa för lite häng i nån park här på gärdet. Vi kommer lämna parken som 2 pepparkakor, ingen av oss har speciellt svårt att få färg. Ha en bra dag, puss.


humlan bzzz















Bilder från Isabells födelsedag igår. Love these girls! Nu längtar jag efter semester. Om 1 vecka åker vi till mallorca, nice.


hipp hipp hurra

Tudelo. Inatt har jag sovit 10 timmar, lite skillnad ;) Ska strax ta min dagliga walk till jobbet, måste bara fixa klart lite här hemma först. Idag fyller Isabell 22 år! GRATTIS! Vi ska fira henne ikväll i humlan <3 Mamma fyllde 44 igår också, så grattis till dig i efterskott. Hela min familj och nästan alla mina vänner fyller i juli (jag 25/7 och niklas 15/7 också). CRAZY.



Bella, Jossan och jag på min 20-årsdag på huset! Fulla och svettiga


.


3 hours

Har så sjukt svårt att sova när Niklas är iväg nånstans, känner mig så jävla otrygg. Jag tror jag sov i ca 3 timmar i natt och de timmarna var inte sammanhängande kan jag säga. Usch. Försöker tvinga i mig kaffe nu för att bli pigg, och så ska jag ta en promenad till jobbet. Känner mig inte speciellt glad idag...

tapas....mmm....

Håller på att somna så det här får bli en snabb update. Igår var jag ledig och sen åkte vi hem till Johan & Linda på söder. De har fått det så otroligt mysigt i deras nya lägenhet, en riktigt personlig touch på den! :) Mamma Pia kom också upp och kvällen spenderades först på "loopen" i hornstull och sen på en tapasrestaurang också på söder som hette "la cocaracha". Lyckad kväll!

Idag har jag jobbat. Längtat ut till solen. Imorgon ska jag också jobba. Ikväll är jag solo, tråkigt! Dusch och sen sovdags. Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg och njutit av (förhoppningsvis) ledigheten! Puss.


Inspirationsbilder



Hehe...







Bilder: Le fashion, Jak&Jil


ledig just idag

Godmorgon bebisar!

Idag är jag också ledig (precis som igår, men idag mår jag betydligt bättre) och jag tänkte njuta av solen på vår balkong! Jag har även tvättstuga 13-18, tråkigt, men skönt att få lite rena kläder så jag slipper shoppa ihjäl mig på nätet haha!

Ikväll ska vi äta middag med Niklas syster, hennes pojkvän och Niklas och Lindas mami. Det ska bli supermysigt! Vad gör ni idag/ikväll?

Ska jobba resten av helgen, så jag missar värmeböljan. Vilken tur att vi åker till Mallorca om 11 dagar (om vi kommer fram vill säga...)

CIAO.


Bästaste Nelly

Tjaba.

Idag är jag helt jäkla död. Inte konstigt med tanke på gårkvällen/natten. Efter jobbet blev det vin hos mig, sen: josefinas, collage och white room. De flesta drog hem ganska tidigt men jag och Malin fortsatte till 5! Träffade även på lite gamla kompisar utanför white room så vi körde shotrace ihop.

Jag fick hem min nelly-beställning idag. Blev nöjd med det mesta, men lite ska tillbaka...



Spänningen är olidlig!



TJA SNYGGASTE SKORNA! Passar till allt, vardags som till fest.



Långklänning från rean. 99:- vilket kap! Satt jättefint på också.



Söt klänning!

PUSSILUSS!


profilbild

RSS 2.0