mysmåndag. nu tisdag

Hade riktigt trevligt igår, åt god pasta och fick i mig lite vin. Skönt att få prata med Bella också, en riktig vän som alltid kommer med goda råd och alltid får en att känna sig "normal". TACK :)

Nu ska jag jobba. Först 10-17.30 i glashuset och därefter ska jag ta stängningen i gallerian. Ciao.

bruna linser

Just det, jag har ju glömt visa er mina bruna linser. Känner mig tyvärr inte så fin i dem, men det är kul att förändra sitt utseende lite ibland :) Nästa gång ska jag beställa gröna linser, fast de måste se naturliga ut, det är mycket viktigt för mig.





Ojoj, closeup.

Haha, min blogg börjar ta form nu. Massa egopics!


the look





Känner mig som en ängel i vitt, inte en färg jag ofta använder. Men kände att det passade till min och Bellas middag ikväll :) Ja, vi ska till vapiano och ha en mysig måndagsmiddag. Har inte träffats på evigheter.

Imorgon ska jag jobba i både glashuset och gallerian. Kul med lite omväxling under en och samma dag!


älskar dig

Min prutt

strange feeling

Har hittat massa fina bilder från sthlms streetstyle idag igen. Där hittar man alltid inspiration! Känner mig konstig idag. Ska åka hem ikväll för att fixa lite grejer och kolla om min deklaration har kommit. Har ni fått era? Känner på mig att jag kommer få betala, just my luck liksom. Jag har redan ställt in mig på att bo ihop så att åka hem själv känns helt galet!

falun

Hej hopp. Hade en sjukt skön söndag igår. Jag och älskling sov väl till halv 2 kanske och sen gick vi och åt pizza. yum yum. Efter det gick vi och hyrde film; luftslottet som sprängdes och couples retreat eller vad den heter. Båda var bra! Vi hann även med en middagsbjudning denna söndag, nere hos Niklas syster och hennes pojkvän. De sötisarna hade lagat världens godaste mat som de ville dela med sig av :) Schysst!

I lördags hade jag vin & ost-kväll med 3 falunbrudar! Elin, Johanna och Michaela. Riktigt trevligt var det. Vi hann även med en drink på 54 på söder.

Idag är jag ledig, så jag ska bara slappa här hos Niklas ett tag innan jag åker hem.




ge mig sommar, värme, lycka

Thailandsresan känns så långt bort. Kan knappt minnas att jag strosat runt i bikinis och svala klänningar. NU VILL JAG HA SOMMAR på riktig. Svensk, fin och härlig sommar. Midsommar på torö, födelsedagar på mallorca och sköna dagar på mörkö. Ge mig!

en god natts sömn...

Gjorde väl inget vidare med gnällspiken (mig).

Hej. Hur mår ni? Både jag och Niklas jobbar idag. Jag har nog ingen lust med fest ikväll. Vill bara ta det lugnt, tråkigt nog. Det är roligare att festa när det är lite finare väder och man är på bättre humör. Imorgon har jag och Niklas varit tillsammans i 2 år och 2 månader <3 Men ha en bra dag :)

wajning

Fjortisgrannen har fest (vet ej vem det är men det låter som en fjortis och hennes vänner) och jag är allmänt grinig. Känns som att det är miljoner saker inför flytten och att jag måste rodda med allt själv. I såna här lägen önskar man att man var liten och att föräldrarna kunde lösa allt åt en. Men nu är jag *nästan* stor så får försöka själv.

Är också sur för att jag inte har några kläder hos Niklas och hade väl inte riktigt planerat att sova här i natt men kändes skönare så. Blir rädd för mig själv när jag tänker på hur ful jag kommer vara imorgon. YEY. Annars... ska fundera om det finns mer att klaga på när jag är på gång...

Äh, vill typ bara hem till familjen och bli ompysslad.

OCH JUSTE! Mitt hår är svinto även fast att jag klippt mig till kort pojk-page-frilla. Hur är det möjligt och vet ni några bra produkter som hjälper? Alltså RIKTIGT BRA GREJER.

Färdig-gnällt...

young dad


hur blir man pigg

Jag gick och lade mig igen. Fyfan det skulle jag aldrig ha gjort, nu är jag tröttare än någonsin. Någon som har nåt jättebra "bli-pigg" tips? Förutom redbull... dricker det varje dag och börjar bli immun. Puss.

spök-mobil och massa mail

Alltså. Jag la ut en annons på blocket angående lägenheten, loggade in typ 1 timme senare och hade över 100 mail. Hur ska jag kunna välja nån ut alla dem?

Irriterande också! På något sätt har min mobil flyttat fram några dagar. I helgen ska man ju ställa om klockan men min telefon hade gjort det i natt så jag gick upp en timme för tidigt? FUCK. Klockan är alltså 07.55? Konstigt. Då får jag ju sova en halvtimme till, men nu är jag ju rätt pigg...

LÄGENHET UTHYRES!

Jag vill hyra ut min lägenhet from 1 maj och ett halvår framåt. En 2a på 62 kvm i johannesfred i bromma, hyra: 4863:- Någon som är intresserad eller känner nån som vill? Dock kan jag endast hyra ut den 6 månader, men tänk vilken rolig sommar och höst i stan :)

brown eyed girl

Har mina bruna linser på mig nu. Jag ser alltid hög ut i bruna linser. Eller bara allmänt läskig. Fotar imorgon när det är lite ljusare i lägenheten. Ska ha på mig dem på jobbet tror jag, jag ser ju trots allt bättre :-) Men bra att jag har turen att ha den ögonfärg som passar mig bäst: blå.



Sån fin färg har dock inte mina linser utan mina är mer mörkbruna i en varm nyans.

vinyl oh yeah

God morgon snyggingar! Hur mår ni idag? Glada över en bra lön eller kanske ett glatt besked från skatteåterbäringen? Jag vet inte vad jag är på för humör idag, än. Men jag sitter och lyssnar på vinyl 107 på webradio nu och man kan ju inte låta bli att få lite mys-stämning i kroppen. Annars är jag grymt sugen på att gå ut, så kanske imorgon eller på lördag. Dock är det riktigt dumt att gå ut en löningshelg, både för plånboken och för att det är så sjukt mycket (konstigt) folk ute.

Idag har vi förresten klubbdag på jobbet! Så kom till vero moda i glashuset (mittemot PUB) och bli medlem eller visa upp erat kort så får ni 20% på hela sortimentet. Nice ;)



Tycker att Tess Montgomery är så sjukt snygg. En utav de vackraste! Hon är en svensk modell som lever i london, gå in på hennes blogg här


Sol i sinne

Ny frisyr och fake-brillor från thailand, voila! Nu ska jag snart gosa ner mig i sängen med baby, han sover redan. Jag börjar 12 imorgon, men jag ska nog in tidigare till stan och kika lite. Eller inte. Det blir farligt. Godnattens <3


superficial

JÄKLA COMHEM! Mina kanaler har inte funkat på ca 4-5 dagar, blir galen. Skulle ringa igår men då hade de stängt. Ska ringa nu idag, måste bara ha på kanal 20 (comhem-kanalen) en timme för att det "kanske" ska börja funka då. DÖÖÖÖ.

Annars skiner solen. Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag, alla kläder ligger i tvätten. Vill ha på mig nåt från vero moda för att inspirera kunderna men det är just alla de kläderna som är skitiga, attans. Lönen kommer imorgon, jippi! Vill köpa den där röda fina klänningen från h&m... och jacka från monroe, skor från scorett och converse. Hmm, och hämta ut mina bruna linser.

Dyr dyr månad. Puss.


2010.03.23


godmorgon!


rå fisk

Nu har jag bestämt mig: jag gillar inte sushi. Och jo jag har visst smakat! Och olika sorter. Men näää, det är inget för mig. En redig köttbit, en god sallad och chilibea till det, oslagbart! Nu ska jag sova och imorgon är det jobb. Hoppas på sol och att jag är pigg & glaaa! Men det brukar jag ju vaaa!

page igen

JAG ÄR NÖJD MED HÅRET. NU BLIR DET SUSHI. PS! GLÖM EJ HOLLYWOODFRUARNA IKVÄLL, DS!

hair 3000

Nån sånhär blandning hade jag väl tänkt mig. Får se hur det blir haha! Ser fram emot ett nytt och fräscht hår som faktiskt går att borsta ut! Ska omvandlas på hair 3000 i city. Tyckte salongen såg nice ut på bilderna.

hjälp sökes

Tjohooo. Minns inte vad jag gjort sen sist men idag är jag ledig ialla fall :) Sitter och ringer och fixar lite inför flytten och så, är sååå excited! Ska eventuellt iväg och klippa + slinga mig snart. Men jag behöver hjälp!!! BRA FRISÖR SOM INTE KOSTAR SKJORTAN? I stockholm...

mat yum yum

Känner mig som ett fetto. Niklas kom hem med burgerking-mat igår kväll/natt; 3 hamburgare, två påsar med chili cheese och en varsin cola. Jag som ätit thaibuffé hade inga problem med att trycka i mig lite mer. Idag blir det youghurt och müsli! Har hostat hela natten också, HATE IT! Nu ska jag in tidigare till stan och köpa ett par sköna leggings och en stor tisha att gömma mig i. Sen jobb. Puss.

mwuaha

Haha min blogg är ett skämt. Orkar inte ens anstränga mig. När jag är ledig kan jag få lite bloggsug men annars så... näää....

coola damer

Söt bild på Jennie och mig på hotellet för ett tag sen :) Saknar dig kexet! Finns ett stort fel dock! Mitt hår ser ut som en risbuske? Herregud... Och rödhårig är jag också. Så fort pengarna kommit måste jag unna mig ett frisörbesök som inkluderar klippning och färgning/slingning. Jag ska bli vårfreeesshh!

Nu är jag hemma hos Niklas men han är inte här än! Jag har käkat middag på PONG med Martina ikväll, mycket trevligt :) Thaibuffe ftw. Nej, det blir en lugn kväll utan alkohol så att jag är pigg på jobbet imorgon. Vad gör ni? Puss.

pics i like

Nu drar jag på riktigt, ciao!

frihetskänsla

Hola! Har fixat lite på stan och det känns mycket bra (därav frihetskänsla)! Nu är jag hos N och vi ska snart iväg och äta med hans pappa! Sen sover vi nog kvar på söder tror jag, kan ju råka bli ett glas vin eller 2... hehe.

Imorgon jobbar jag tillsammans med Elin och på lördag med Bella. Det ser lovande ut ;)

saker och ting

Tja, fortfarande sjuk men det börjar se ljusare ut. Rösten har nästan kommit tillbaka! Nätterna är hemska dock, det känns som att man ska hosta ut lungorna, tycker synd om Niklas också som inte kan sova pga mina hostningar. Hoppas jag är frisk till jobbet imorgon ialla fall! :)

Nu ska jag snart iväg till banken och fixa lite grejor, sen ska jag hem till Niklas tror jag! Har så mycket i mitt huvud som gör mig stressad inför flytten, säga upp alla abonnemang, fixa klart allt med den nya hyresgästen, rensa kläder och saker, slänga massa, och det jobbigaste; packa allting! Tömma förrådet.. Men det kommer vara helt underbart när det är klart!

Coola tatueringar.


just chillin...

Leker med Niklas kamera på datan! Varför har inte jag en sån... ugly pics i know men var tvungen att visa min pojkväns coola racingdräkt som hänger här ovanför mig. Han är sexy i den vill jag lova, mm mm mm!

inredningstankar

Allt från mio!

Snart är det dags att bli sambo och jag tror att jag och Niklas är ungefär inne på samma spår när det gäller inredning. Det lät så igår ialla fall när vi satt på vårat stammis-thai-hak och åt. Jag ser så mycket fram emot att få bo med min älskling och att få börja ett liv på riktigt tillsammans :) Och så måste vi ha massa nya möbler också, en stooor säng, en snygg soffa, så småningom en större tv, speglar, och annat fint!

life oh life

Har inte haft nån blogglust. Har hänt både bra & dåliga saker. Tänker inte gå in på dem... Jag har blivit sjuk dessutom. Blablabla. Vad gör ni? Puss.

hahah okej

Tydligen ligger jag trea på stureplans snyggaste-lista. Man tackar man tackar!

www.weheartit.com



Nya bästa inspirations-sidan med fina bilder hittar ni på rubriken där uppe! Ha en bra dag nu, måndag och allt. Solen skiner ialla fall. Jag startar förresten dagen med godis.. braaaaa...


synd om mig

Hallå där. Kände inte alls för att blogga igår, massa tråkiga saker som hänt under dagen plus att jag var lite krasslig. Unnade mig en fet godispåse, cola och chips & dip. Det var jag värd tycker jag!

Helgen har annars varit toppen. Vi har blivit bjudna på middag både fredag och lördag. Först hos Niklas föräldrar och sen hos mina :)

Nu ska jag snart till jobbet. Känner mig så jäkla seg och hängig men det blir förhoppningsvis bättre!

Den 1 maj flyttar vi btw! Nu ska jag bara prata med min hyresvärd om att hyra ut min lägenhet och hitta en lämplig kandidat :) Krav är: fast inkomst och att det är någon jag känner/bektant som jag kan lita på.

Puss.


!


poop

Mår typ bajs idag. Ska lägga mig i sängen ett tag nu, ciaao.


bränna fett

Att bränna pengar är jag bra på, nu måste jag bara bli lite bättre på att bränna fett också haha. Gick upp tidigare idag ialla fall för att åka iväg till friskis. Så snart ska jag bege mig.

Usch, sov så dåligt inatt. Jag är rädd när jag ska sova själv, inte för att någon ska bryta sig in eller liknande, jag tänker mer på spöken och konstiga ljud? Jättejobbigt. Vaknade inatt och bad till gud att klockan inte skulle vara 00.00 (spöktimman) eller 03.00 (demontimman). SJÄLVKLART stod klockan på exakt 03.00. Så jag var tvungen att ringa Niklas. Buhu.

Nej, nog om det. Idag blir det faktiskt jobb i gallerian och sen ska jag på middag med Niklas, hans syster + hennes kille. Har en del att prata om :D


ge mig ditt hår tack?



Mitt hår växer inte. Typiskt. Bilden är tagen ur denna blogg.


hej



Fin sjal till våren, Indiska



Skor från Nelly



Parfym som luktar sex on the beach från Nelly



Kilklackar också från Nelly



Cykelbyxor från H&M

En sjukt snygg jacka från monroe och ett par skor från scorette/zoe sen är garderoben fulländad för tillfället.


bra bra bra dag

Men heej söta rara. Jag är glad idag! Trots lite halsont + annat så är jag verkligen glad :) Jag var på synundersökning imorse och fick testa ett par bruna linser som var precis så som jag ville ha dem. Så nu är de beställda. Efter det träffade jag min moster lite. Sen har jag bara strosat runt i solskenet, kollat alla affärer (jag skojar inte) på stan, fikat med Martina och fått ett glatt besked av min älskling. Om inte alltför länge flyttar vi ihop! Han och jag, vårat tillsammans. Ska bli så underbart <3 Vill att det ska ske imorgon men får nog hålla ut nån/några månader till :) Vill ni se lite nyshoppat? Kommer i nästa inlägg...


new in liksom



Indiska 149:- (tror jag att det kostade)


trött. tröttare. tess.

Herregud vad är det med mig? Gick och lade oss 22.00 igår och jag gick upp klockan 9. Fortfarande trött, och ont i halsen. Hoppas jag inte är påväg att bli sjuk... Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag in till stan och gå på synundersökning. Efter det ska jag vänta på att Martina slutar jobbet så vi kan fika :) Puss!


upp upp upp och hoppa nu sitter du blir du ju tjock och ful svettas ta ett extra pass sitter du kommer din rumpa växa fast

Jag orkar inte blogga, känner mig helt slut. Skulle kunna sova i några dygn och vakna helt pigg och fresh! Utgång på fredag, ja eller nej? JAAAAA! Men ändå neeej. Tåls att tänkas på. Nu: saft. Sen: skeda. Puss.

india

Åhh jag har världens coolaste halsband idag från indiska. Ska visa sen! Nu ska jag iväg till jobbet lite tidigare så jag kan äta frukost där, Niklas hade inget gott hemma... Hörs ikväll <3

1 2 3 4

Lite blandade inspirationsbilder såhär på morgonen. GODMORGON :) Sovit gott förresten? Jag vaknade med ont i benet, första natten på länge. Typiskt, hoppas det inte är tillbaka...

Bilderna kommer från sthlm streetstyle & le fashion skulle jag tro. Ha en bra onsdag då, puss.

ljusare tider

Gud vilken härlig dag. Det har verkligen känts som vår ute. Det var ljust till och med när jag gick från jobbet, hur ofta händer det? Fick sluta innan 17.00 idag så jag skippade träningen och åkte hem till Niklas direkt för att överraska honom <3

Jag har syndat idag.

1. Jag åt choklad (iofs mörk 70%are).
2. Jag köpte en sjal och ett stort färgglatt halsband (jag blir lycklig av materiella ting).


Men som en vän till mig säger: HELT RÄTT!!!

Nu ska jag fixa matlåda till mig och min sovande gris i soffan här! Chili con carne *stavning??* med ris!

Puss.


Snygg som vanligt. Skulle vilja kopiera hennes outfit rakt av!

2010.03.09

Tisdag idag! Dagarna flyter på. Idag har jag en as-skön jobbtid; 09.30-17.30. Haha, tänk att sluta så tidigt varje dag! Efter jobbet ska jag på ett gympapass (hoppas på att Elin följer med) och sen ska jag hem till baby. Vad ska ni hitta på idag? Skola/jobb/ledig? Vore ju nice med en kommentar eller så, känner mig rätt ensam här. Hohoo?

Förresten, ni såg väl hollywood fruar igår? Haha, Maria verkar så härlig. Hon och hennes tofsar liksom, en riktig livsnjutare... Se och lär. Puss.


tja snygg


Måndag avklarad

Dagen idag har gått snabbt. Nu är jag hemma och kollar på svenska hollywood fruar. Efter det ska jag göra matlåda, duscha och lägga mig. Spännande dag ;) Puss.


måndag 8 mars

Hej hopp! Idag är det måndag, ny vecka. Solen skiner, man blir lika glad varje gång! Jag börjar jobba kl 12.00 idag så det är skönt, sitter hemma hos mig och chillar just nu. Efter jobbet ska jag nog hem till Niklas, eller hem till mig, får se :) Men ha en toppendag hörni så hörs vi ikväll ju! Längtar tills imorgon då jag ska se dating in the dark, haha, så bra! Puss.



Beautiful face.


too much so right


jewels

Dessa smycken köpte jag på H&M i lördags. Affären har ju haft nyöppning på fältöversten och den var riktigt fin :) Riktigt konstiga skyltdockor har de också, prickiga, randiga och med alienhuvuden. Gå dit och kolla vettja!


grevinnan

HAHAHAHA JAG DÖR.



fezzt 1 2 3

More to come haha... Har för övrigt haft en sjukt slapp söndag. Sovit, gosat, ätit chips & choklad och kollat på tv. Men imorgon är det ny vecka och dags att ta tag i livet igen; inget godis på vardagarna, träning, jobb och så ska jag på synundersökning. Ska skaffa bruna linser :)

greven

Bild från red room inne på ambassadeur igår! Japp, vi hamnade där tillslut och kul hade vi :) SOM FAN! Vid 02.30 gick vi därifrån och tog ett gott nattmål på donken. Sen tog jag taxi hem till Niklas där han hade haft lite grabbkväll.

Idag har vi sovit hur länge som helst och bara njutit. Solen skiner! Life's good. Puss.

lalala

Ikväll ska jag och Elin göra stan :) Det blir amba eller stures, eller båda?? Ha en trevlig kväll vad ni än gör. Bilder kommer förhoppningsvis imorgon! PUSS.

Sol lördag ledig kärlek

HEJ. Idag mår jag bättre. Var så sjukt trött igår efter jobbet. Sov lite och sen gick jag med Niklas, hans pappa och hans systers pojkvän till conton (en kinarestaurang nära Niklas) och åt god mat och drack vin. Mycket trevligt :)

Idag har vi fått sova ut tillsammans, helt underbart <3 Fy satan vad jag skulle känna mig ensam utan Niklas.. hemska tanke.

Nu ska vi till fältöversten, ska ladda upp spritförrådet lite höhö. Nej men, kanske ska ut med Elin ikväll så då måste jag köpa hem lite vin och sånt. :)

PUSS.

gäsp

Jag är heeelt slut.

solen skiner på mig



Idag skiner solen så det firar vi med lite färg! Jag älskar färg. Och dessutom är det fredag, woho! Ska bara ta det lugnt i helgen, ska försöka hinna med ett pass på friskis också. Ha det bra, love love love.


Ance. vill ha.

Pistol Short Suede SEK 2995, Acne - NELLY.COM
Sen att de här bootsen kostar 3000 spänn är ju en annan femma. Want them so bad, fast i svart dårå.


jag vill ha sommar ju

Orange/korallfärgad t-shirt från gina och sandaler från h&m. Jag gör mig redo. För en  sommar som komma skall. Känns som en evighet tills dess, och det är det iofs också... Blä. Har haft en bra och rolig vecka på jobbet, vi har klarat målet varje dag, folk är shoppingsugna nu verkar det som :) Men ser fram emot en ledig helg med min babe, får ju typ aldrig vara lediga tillsammans.

PS! Man ska bara göra saker man verkligen vill och man ska bara umgås med människor som får en att må bra. DS.

hurrycurry

Jobb, fridays, hem till Niklas och sova. Det var min dag igår det. Jag har mycket för mig de här dagarna så bloggen får lida, sorry sorry. Hörs ikväll/imorgon. LIVET ÄR BRA! LOVE.

tuesday

Jobb, träning och thaimat. Så har min dag sett ut. Vad har ni gjort? Imorgon ska jag jobba, 10-19.30, rätt långt pass. Efter det ska vi ha avskedsmiddag för Debbie som drar till USA om några dagar. Din jäkel! Det blir nog en tidig kväll för mig med tanke på att jag ska jobba 10-19.30 dagen efter också.

Nu ska jag myyyyssaaaaa. Puss.

spring

Nu har jag klickat hem lite fina grejer från nelly, de har ju fri frakt tills imorgon :) Det blev: 2 hanky panky trosor, 1 parfym, ett par kilklackar till sommaren och 1 par vårskor. Kände att jag var värd det! Nu blir det jobb och sen ska jag träna träna träna! Ha en bra dag, hörde på nyheterna att våren är påväg nu.

blond. fläta.



Ibland blir jag sugen på att bli platinablond! Fast sen tar jag mitt förnuft till fånga. Jag vet att jag passar bäst i ljusbrunt/guldblondt. Eller nåt. Men skulle vara kul att testa nån gång :)


jävla skitdag

JAA! Riktigt dålig dag. Måndag (vad annars)... Har känt mig lite dålig, varit irriterad, arg, ledsen. Inget stort har hänt men allt har bara känts allmänt dåligt idag. Hoppas att morgondagen blir bättre och att jag mår bra så att jag klarar av att jobba och träna efter. :) Har ni haft en bra måndag? Jag har ingen blogglust heller nu, vet inte vad jag ska skriva om... Bläää.



Alexandra och jag på gotland i somras. Sitter och dricker världens godaste cider och äter glass med jordgubbar. Jag har en riktigt snygg lilla-my knut i håret också!


profilbild

RSS 2.0