<3


c",)

Heeej bloggelibloggen *hihi*. Skoja. Men hur mår ni? Ni får ju kommentera lite... försöker slänga in bilder osv så att det ska bli lite roligt att kika in i den här bloggen, men nej det funkade tydligen inte.

Idag har jag jobbat och så har vi varit på prisextra och storhandlat. DUKTIGT. Vad har ni gjort denna måndag? Vilka är ni?







Såhär kul hade vi i onsdags... Mina ögon avslöjar tillståndet.


details



Oversize tröja vero moda, bikiniöverdel h&m, jeansleggings vero moda.


monday morning

Trött, vill gosa ner mig i sängen igen. Helst brevid min varma pojkvän <3 Men nej, måndagmorgon och jobb. Den här veckan ska jag verkligen ta det lugnt och bara njuta av vårat hem. PUSS.


färgsprakande!



Tjuvtitt på min nya fina bikini. Solbränd kropp till den...mm mm mm!



Ny sommarklänning från h&m



KAOS i min garderob just nu (eller detta är ena garderoben, den andra är ännu mer kaos). Ni ser ialla fall att jag gillar färg & mönster!


vilken vecka!

Igår mina vänner hoppade jag in som extra i gallerian och tjänade lite extra stålar. Efter det mötte jag upp min älskling och tog ett glas på utecompaniet. Sedan blev det god italiensk middag på capri på nybrogatan (våran favoritrestaurang). Jag åt sjukt goda "pastarullar" som jag inte kan stava på italienska. Matorgasm! Efter vin, prat och god mat åkte vi hem och gjorde oss i ordning och sen mötte vi upp Niklas vänner och spenderade kvällen på F12. Första gången jag var där faktiskt. Stället är himla fint men inte riktigt min stil. Känns som att alla som är där försöker vara så speciella/udda och musiken är konstig. Trevligt hade vi dock :)



Jag & Niklas



Capri's söta meny med lady & luffsen på



Niklas sitter och väljer mat



Johan i sin coola baseballjacka



Christian står och dansar lite



Måste ju ha en posebild på mig själv också ;)



Bad en kille ta kort på oss 2!

Nu är jag bara hemma och njuter av ledigheten. Imorgon börjar en ny vecka med jobb och roligheter!


deaaaad

Utgång i onsdags, SATC-premiär igår. DÖD IDAG. Tror inte jag orkar göra någonting idag, blir nog soffa, makaroner och ketchup och nån film kanske. Niklas är på söder med sitt jobb och fezztar. Jag vill dit men orkar bara inte. Längtar till imorgonkväll då vi ska ut och äta middag och till på söndag då vi får sova ut tillsammans, det händer alltför sällan. Vad gör ni ikväll people?


äventyr



Äventyr igår och ikväll med, hinner ej blogga, CIAO.


SATC 2 GALAPREMIÄR


Mina favoriter klädmässigt från galapremiären av Sex and the city 2 :) Den ska jag se imorgon, längtar!!!

peach melba

En spontanis ikväll kanske? ;) Gillar ditt förslag Alex. Nu ska jag iväg och jobba, PUSS!


semester

Då var biljetterna till Mallorca bokade. 13-22 juli så kommer vi leva livet där nere. Eftersom att min familj har lägenhet där så blir det 4:e gången för mig där nere. Och vi behöver bara betala flyget, naaaajs. :D


tjuvtitt

















Lämnar hallen och sovrummet i fred, det är lite kaos där just nu.
Trivs ialla fall väldigt bra som sambo här på gärdet <3


lite nytt sådär

Idag trillade lönen in och det känns ju somsagt heelt okej :) Synd bara att den kommer vara slut långt innan nästa lön kommer, men jag börjar bli van. Har för mycket roligt som händer hela tiden så det är svårt att hålla i pengarna...

Jag köpte en tunika och ett linne från jobbet idag, kände att min "vero moda garderob" behövde lite påfyllning.



Tunika 199,95:-



Enkelt linne med guldknappar, 179,95:- tror jag att det kostade.


regn hos mig

God morgon!

Jag är supertrött och tycker inte alls att vädret ute är roligt. Lönen är kommen ialla fall :) Vi ska köpa flygbiljetter till Mallorca ikväll, det ser jag fram emot (men ser absolut inte fram emot att flyga). Nu måste jag fixa mig, hoppas att ni får en bra tisdag i skolan/jobbet/på semestern/hemma. PUSS.




Bra låt



Lite hemskt, men jag hittade den i min gamla blogg och fick lite flashbacks sådär. :) Nu ska jag hitta på nåt, är sjukt rastlös!


måndagssysslor

Igår hade vi finbesök av Niklas pappa och hans fru :) Vi bjöd dem på middag (köttbullar och mos, riktigt avancerat) och drack lite vin till det. Efter maten gick vi ner till thairestaurangen mittemot oss *bästabästa* och drack lite mer vin. Bra söndag sådär. Idag är jag ledig och det känns helt underbart. Har sovit ut och nu sitter jag och kollar på meningslösa program på tv. Kanske ska ta mig en promenad om ett tag, solen skiner ju idag igen :)


inspiration från schtuure







Inspiration hittad på stureplan.se of course! Från Gant rowing race.


humhumhumlegården

Dålig dålig uppdatering, jag vet. Har haft roliga saker för mig och jobbat. I fredags efter jobbet var vi ett gäng tjejer i humlegården och after workade. Vid midnatt fortsatte vi hemma hos oss :) Jag & Niklas somnade på soffan medans gästerna fortfarande var här haha *funny couple*. Jag vaknade upp och då var ingen kvar?? Konstigt...

Jag jobbade även igår och sen åkte jag bara hem och åt chips och däckade. Nu sitter vi här i vardagsrummet med varsin dator och lyssnar på regnet utanför. Ingen sol på min lediga dag, tackar tackar...










gravid

Okej... jag drömde att jag var gravid. Jag var i 5e månaden men hade knappt nån mage alls. Konstig dröm men ändå fin på nåt sätt :) Tur att jag har min lilla guddotter Alicia, en graviditet för mig känns sååå långt bort!

i brist på annat



Kolla vilken pingla Elin var förut! Tycker hon är jättefin i ljusbrunt hår och lugg :)


lite shopping

Yes, nu har jag klickat hem lite från fashion against aids-kollektionen (hm) också. BRA DÄR. Har massa fint som är påväg hem till mig nu :) Längtar tills jag får lite påfyllning i garderoben.

Dagen idag har gått bra och rätt så fort. Jag & Bella hittade en skitsnygg maxiklänning på.... det ni! De hade sålt 8 stycken bara idag så den lär ta slut fort. Ska nog prova den imorgon på lunchen.

Imorgon har jag lång jobbdag, 10-19.30. Efter det ska jag möta upp mina favoriter i humlan för en härlig after work. Hoppas att vädret är med oss, det lär det ju vara.

Nu ska jag snart sova. Sover ensam ikväll för Niklas är hos sina föräldrar på söder. Puss puss.


jag idag




bara doften gör mig svag

När jag går ut på balkongen känner jag den underbara doften av sommar, gräs och blommor. Jag vill att doften ska stanna för alltid. Jag vill att sommaren ska vara här för alltid.


band of horses



Åh, den här låten lyssnade jag alltid på förut. Memories. Ni måste bli helt förvirrade över min musiksmak, men det är faktiskt så: jag gillar allt. Nästan ;)

Idag börjar jag kl 12.00 så jag har fått en liten sovmorgon. Startar dagen med en onyttig frukost; två VITA rostade mackor med fet ost och sylt på. Yum yum.

Ha en bra dag, solen skiner så om ni är lediga borde ni verkligen ta tillvara på den :)


invigning i tvättstugan

Tja snyggingar. Som ni kan läsa en rad upp så har vi invigt tvättstugan här i huset ikväll. Eller vi... hmf. Niklas var med första omgången, sen somnade han. Så jag kör ensam som en äkta hemmafru. Annars har jag inte gjort så mycket idag, förutom varit på jobbet då såklart.

På fredag kör vi after work i humlegården för alla som vill följa med! Eller jag tror att det var bestämt vilken park vi skulle vara i, återkommer om det blir ändringar.

Tyvärr har jag inget roligt att skriva om. Vänjer mig allt mer vid sambolivet. Det funkar bra, lite ovant men det funkar absolut bra :) Älskar att somna brevid den finaste killen varje natt. Vi har blivit riktigt ordningssamma här också. När vi bodde ensamma sket man i disk och städning (och panikstädade inför besök) men nu plockar vi undan efter oss varje dag. VUXENPOÄNG KLIIRRRR.

Nej, godnatt sov gott okej?


the dress

Idag bjuder inte stockholm på lika fint väder, vilket faktiskt känns helt okej då ska kan jobba utan ångest. Hinner inte skriva så mycket förutom att jag älskar mina fina vänner otroligt mycket och min pojkvän såklart (min andra halva). Vill hitta på massa skojsigt med er i sommar! Grönalund snart, vad sägs? LOVE.

PS! Tyvärr är det ingen snygg maxiklänning jag har på bilden utan en jag köpte på gina tricot förrförra året tror jag. Men här har ni den :)


d.h c.t

Hola! Det gick bra på jobbet idag, klockan tickade på liksom. Nu är jag hemma och sitter och myser i soffan framför desperate. Brukar inte följa serier men har sett de 2 senaste avsnitten nu, inte dåligt ;). Niklas är uppe hos Calle, our new neighbour... Där är de andra grabbarna också. Jaja, solen fortsätter skina, livet rullar på... blablabla. Ska väl sova om inte alltför länge så jag säger godnatt nu :)


SUMMERLOVING

Godmorgon. Jag ville sova mera, som vanligt. Är en riktig sömntuta. Men idag ska jag pallra mig till jobbet och ta tag i vardagen. Skönt att det inte är alltför länge till semestern :) Jag har dock bara tagit 2 veckors semester men ska se om jag kan ta nån vecka till lite senare eller så spar jag allt till i höst/vinter och draaaar.

Ha en toppendag nu och släng in en liten trevlig kommentar så blir jag glad när jag kommer hem. Love.



Jag surplar på en cola zero



Alex också :)



Jag på balkongen

Nu måste jag rusa. HEJDÅ IGEN!!


sol på oss idag

Hela dagen lång. Helt underbart. :) Har hängt med Åsa i tessinparken och därefter med Alex på ett fik vid strandvägen. Nice!













MYCKET BRA DAG. Nu sitter jag här brevid älskling, läggdags snart känns det som. Imorgon börjar verkligheten igen. Puss.


friends

Tja. Mår bättre idag och jag är ledig, skönt! Solen skiner så fint där ute så jag och Åsa bestämde oss för att lägga oss i tessinparken eller på gärdet och få lite fin färg :) Senare i eftermiddag ska jag träffa Alexandra som är hemma från egypten <3 Hon lär ju se ut som en bajskorv, färgmässigt alltså. Ska bli mysigt att snacka lite (massa) skit och umgås, det var riktigt längesen. Har suttit instängd i lägenheten hela helgen så det ska bli skönt att komma ut och träffa lite vänner. I need that. Puss.



Sötis-åsis



Sexy ladies.


alors on danse



Den här låten ekar i hela trapphuset. Undrar vem som spelar haha... :)


gnällspiken karlsson

Jag är sjuk. Har haft feber till och från sen i onsdags men jobbat ändå. Igår vaknade jag med feber (som för mig som aldrig är sjuk är hemskt), men bestämde mig för att åka till jobbet ialla fall eftersom att jag hade min första öppning 8.30. När jag kommer dit funkar inte min blipp och jag fick panik. Försökte i 45 minuter, med städarna väntandes i trapphuset, men det gick bara inte att komma in. Tillslut fick jag tag på J&J chefen som berättade att hon var påväg *lättnad*. Jag drog hem och sov och har väl mått sisådär sen dess. Är hemma idag också för att verkligen "krya på mig", får se hur det går. Har årets ångest över alla pengar jag förlorar på att vara sjuk. En hel lördag... herregud. Idag får jag visserligen 80% betalt men ändå! Hatar att vara sjuk och hemma från jobbet. Nog om det, hoppas ni hade en bra helg. Niklas är på O'learys och kollar racing med sina kompisar och jag är hemma och har lite egentid, har bland annat kollat "Bella&Tyra-show" när Kissi var gäst. Ha ha ha. Nä, adjöss.


blonda bella

Blondinbella har införskaffat sig ett par sjukt snygga skor från acne, VILL HA! De kostar bara lite över 3000 kr, så det är inga problem ;)



Annars så vill jag bara informera er om att jag är trött och seg och vill tillbaka till sängen. Men det är bara att ta sig i kragen och pallra sig till jobbet. Fredag, mulet ute, wohoooo :) Haha, gud vad jag är negativ, men det är svårt att vara något annat just nu. CIAO.


baby

Ledig idag, skönt för igår efter jobbet fick jag feber och mådde skit. Så idag har jag bara myst med min älskling och nu har jag shoppat massa från h&m's hemsida, hoho. Martina och Alicia är påväg hit också, ska bli kul att se Niklas min när det kommer en bebis hit, han lär bli livrädd ;) Puss.


jade jagger för indiska

Juste, idag släpper ju Jade Jagger sin kollektion för indiska! Har sett en tunika jag vill ha, men den kommer säkert vara dyr.. Och jag är fattig. Men ska in på indiska och kika på lunchen ialla fall :)

Tänkte också säga att jag tycker att ZARA PÅ DROTTNINGGATAN har sämst service i hela världen. Man ska inte jobba i butik om man inte ens kan bjuda på ett leende och försöka göra det så bra som möjligt för kunden. USCH säger jag bara!!! Men tack att ni inspirerade mig till att vara ännu trevligare och hjälpa våra kunder ännu mer. :)


eeehhh lite trött

Ja, herregud. Gladare är jag, men ack så trött! Kanske ordnar till sig efter en red bull eller 2? Har nån form av nackspärr också, sovit med för många kuddar tror jag... Idag skiner solen igen!!! :) Lång dag, 09.30-19.00, och VIKTIG dag. Efter jobbet ska jag hem, äta mat och däcka i sängen på en gång tror jag. Skönt med lite ledighet imorgon ialla fall och bäst av allt; Martina och lilla Alicia kommer hit <3 Sötaste bebisen.


zome muzic


10.05.11 tisdag sol jobb

HOLA. Tisdag idag, solen skiner wiho... ska passa på att inviga mina nya pilotisar :) Annars blir det jobb idag, slutar 17.30 så det är najzz... Nu ska jag rota i garderoben efter något fint att ha på mig. Känner för att gå helt klädd i svart, lite emovarning där. Ni får ursäkta bloggandet, men 1. jag har 0% lust, 2. jag har tappat bort min kamera här hemma så det blir inga bilder. Ciaao.

ostabilt


niklas barcelona



Idag kommer min älskling hem. Sista orosmomentet kvar; att han ska FLYGA hem. Hatar flygplan av hela mitt hjärta! Men det ska nog gå bra :) Nu ska jag fixa mig och sen kila till jobbet. Känns skönt att vara där så jag slipper tänka på annat. Undrar om det är vädret som gjort mig såhär deppig? Don't know. Puss.


and party


Har inte lust att skriva nåt direkt. Kvällen igår var grym, amba med cirkus-tema (vi fick ansiktsmålningar bland annat) och sen vingla runt på magenta. Idag har jag städat och fått hjälp av Åsa att göra rent fishys (våran låne-fisk) skål. Sen har jag bara haft ont i magen och jobbiga känslor. Varför blir jag såhär? En person jag absolut inte vill vara....


...

Kan man ha mer otur? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7096203.ab

När fan får Niklas komma hem undrar jag. Hatar att vara ensam.


puss

Ikväll blir det tjejparty hemma hos mig. Girls just wanna have fun..... :) Måste komma på nåt snyggt att ha på mig, vill bara shoppa shoppa shoppa.. hm. Ses ikväll då! Puss.


MISS U

Niklas drog till barca imorse. Har sovit dåligt efter det, drömt massa konstiga drömmar om flygplan. Ja, det som är jobbigaste med att han är där är att han måste flyga dit och hem. Blir liksom rädd för hans skull. Han kommer hem på måndag så jag måste verkligen försöka sysselsätta mig de här dagarna. Varför blir jag alltid toffeltessan???

Idag:
besöka Martina och hennes lilla Alicia. Ikväll kommer Åsa och Alex på besök.
Imorgon: jobb, sen får vi se.
Lördag: jobb och sen blir det fest hos mig!
Söndag: ledig, kanske luncha med nån vän eller så? måste nog ha nån som sover hos mig.
Måndag: jobb, Niklas kommer hem.

PEACE.


i want you dress





Den här klänningen från Indiska har jag förälskat mig i. 299:- kostar den, så det är väldigt bra pris. Det som får mig att tveka är att den slutar typ vid ankelt. Maxiklänningar ska ju gå till fötterna. Ser lite ut som att den krympt i tvätten. Ska nog prova den idag igen :) Ha en toppendag nu, ska fixa mig och dra till jobbet...

Hade btw tänkt powerwalka imorse, hade lagt fram träningskläder och allt. Hmm.. jag sov vidare istället, det är inte lätt. Pss.


fina



Jennie, jag och Fia i o-baren.



Isabell och Jennie.



Fia och Jennie.

Jag lägger upp de andra bilderna på facebook, det tar så himlans lång tid att lägga upp dem här.


1 eller 2?

Jag ska beställa ett par av dessa. Hjälp mig, vilka är snyggast? Är (som alla andra) helt inne på träskor/clogs nu.


tisdag 4/5

Good morning. Gjorde inte så mycket igår förutom att jobba och kolla på tv. Svenska hollywoodfruar var det väl ingen som missade? "Du gamla, du fria, du självögda nord". Hahahaha.

Dålig bloggning får ni stå ut med ett tag, sen kommer jag igen! Ska visa er en jättefin maxiklänning från indiska sen, ska smygfota den i provrummet.

Ha en toppendag nu, hoppas solen tittar fram sen.


gillar't

Jag trivs! Helt underbart att vakna på morgonen och gå runt och titta på allt, fixa lite, plocka ur diskmaskinen (ja VI HAR DISKMASKIN!!!) m.m. På lördag ska jag ha vinkväll här hemma, har bjudit in mer än 30 tjejer, hoppas så många som möjligt kan komma :) Niklas är nämligen i barca då. Idag ska jag jobba 12-19.15 och sen ska jag hem och myyyysa igen.


 



Stockholm streetstyle har gjort sitt igen! Roligare bilder kommer sen när jag hittat min kamerasladd. Bland annat bilder från våran afterwork i torsdags :)


gärdetbo/sambo

Vilken jävla helg alltså! Packning & städning i fredags, flytt igår och idag håller vi på och packar upp och fixar i nya lyan. Trivs superbra än så länge ;) Känns underbart att vara sambo med min älskling. Idag har vi hunnit med en del; fått besök av min familj, åkt till gamla lägenheten i bromma och lämnat nycklar och skrivit kontrakt med min hyresgäst, ätit lunch i solen i gamla stan, storhandlat massa mat och nu är vi hemma igen och donar. Ska försöka fixa våra garderober idag, känns omöjligt men...

Imorgon ska jag jobba igen, efter 4 dagars ledighet. Känns dock inte som att jag varit ledig då jag har haft miljoner grejer för mig. PUSS!


profilbild

RSS 2.0