Vilken outfit föredrar du?



















Vilken outfit gillar ni bäst? Jag är lite kär i nr 4 och 6 :) Bilderna är lånade från bästa inspirations-sidan sthlmstreetstyle. Gå in där vettja!

Kräftskiva



Hos Alexandra i fredags. På lördag ska vi på kräftskiva i norrtälje hos Frida & Christian :)

Årstider

Hej där.

Inatt har jag fått sova ganska gott förutom de gånger min sjukling till pojkvän väckt mig med sin hosta. Det har varit riktigt synd om oss de här dagarna... det tycker vi åtminstonde själva haha <3

Idag mår jag lite bättre, men hostan sitter kvar, fast den är också bättre :) Så imorgon ska jag till jobbet igen!

Vet inte vad som hänt med mig? Har fått värsta längtan efter hösten och vintern. Kyla och varma kläder. Att det är mörkt om mornarna och kvällarna så att man kan tända massa ljus. Dricka kaffe från 7-eleven påväg till jobbet. Fina löv som faller från träden och färgar marken i rött, gult och orange. Sitta på ett fik med en vän. Gå på bio. Mysa och ta det lugnt framför en bra film eller serie. Vintern, snö, lucia, advent, julpynt och JULAFTON! Men man ska inte hålla på och längta till saker utan ta en dag i taget och försöka njuta av den :)

Puss på er.








Restless Tess

Icke kul att vara hemma sjuk... fast idag är jag ledig och inte sjukanmäld, men imorgon stannar jag hemma från jobbet, vill bli helt frisk nångång! Alla är verkligen sjuka nu.

Har inget mer att skriva egentligen, har inte gjort ett skit... kollat på yes man med Jim Carrey i huvudrollen, som är riktigt bra! Tycker man ska försöka leva efter mottot (säg JA till allt), fast inte fullt ut då kanske... tänk vad livet blir mycket roligare om man lever det!

Jaja. Puss på er.

Rebecca Stella









Rebecca Simonsson har gjort en egen kollektion för Nelly :)

Denna donna
















Vacker som en dag


All black baby



Svart jeanskjol från Gina tricot 199:-



Svart klänning från H&M 199:-



Svart poncho från Gina tricot 149:-

Till hösten/vintern använder jag mycket svart. Favoritfärgen faktiskt. Ja alltså jag tröstshoppade lite på lunchen hehe...


Stackars lilla mig

Buhuuuuu jag mår verkligen inte bra ;( Gick till jobbet och var där i 7 timmar, sen pallade jag inte mer, så fick gå hem 3 timmar innan jag egentligen skulle sluta. Hade en såndär låååång dag idag annars, inte lämpligt när man står och hostar som en galning i kassan och inte kan prata. Nu sitter jag hemma och svettas. Skulle sova middag med Niklas efter jobbet men hostade ihjäl mig så gick upp istället. Han sov ialla fall gott i några timmar :)))) Har druckit thé, duschat, tagit ipren, hostmedicin, allergitabletter, nåt mer man kan knapra som jag inte känner till? Är asgnällig jag vet men är nästan aldrig sjuk så när jag väl blir det är det SYND OM MIG!!!

Har på mig en ny skjorta idag från Gina tr...

img_8070 (MMS)

Har på mig en ny skjorta idag från Gina tricot. Blir besatt av rutiga skjortor när hösten kommer...


Helvetes natt...

FYFAN! La mig 21.30, låg och hostade till 02.00 om inte senare. Och upp 6. Är så jävla trött och hostan är kvar plus lite nästäppa på det. Kan jag bli frisk? Eller få asmycket feber så jag verkligen kan stanna hemma med gott samvete? Nä... Hejdå

Peace! Ska försöka sova nu... Både jag och...

img_8005 (MMS)

Peace! Ska försöka sova nu... Både jag och Niklas är sjuka. Kan inte vara hemma från jobbet, måste ha pengarna till L.A :( godnatt!


Världens coolaste pappa! Här som ung :)

img_4960 (MMS)

Världens coolaste pappa! Här som ung :)


Tjaba!

img_9307 (MMS)

Tjaba!


Saknar London som bara den! Vill åka dit i...

img_0395 (MMS)

Saknar London som bara den! Vill åka dit iallafall en gång per år... Får se när nästa tripp blir :)  Nätet här hemma funkar fortfarande inte. Niklas håller på att koppla in vårt nya bredband så jag återkommer nog senare! Puss på er


Dålig update på mig... Fest, jobb, sjuk, o...

img_9088 (MMS)

Dålig update på mig... Fest, jobb, sjuk, och imorse fungerade inte internet. Nu är jag påväg till jobbet iallafall. Vi hörs  ikväll om nätet har vaknat till liv <3


Carro vart ju snygg iaf

img_7284 (MMS)

Carro vart ju snygg iaf


Tattoo dreamcatcher


Den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder

GRYM LÅT!

Håller på att göra mig snygg inför kvällen och sippar på lite rosé. Känns som sista sommarkvällen ikväll, vilket jäkla väder hörni! Bilder kommer inom kort.

6y


Hörde jag fredag?

Hörde jag skål?!?!? Okej kanske inte riktigt än men jag gissar på att vi är fler som ska skåla i något gott ikväll :) Jag ska ju födelsedagsfest/kräftskiva somsagt med massa snygga bruttor.

Ska kila iväg till solariumet (jag vet att det är dåligt men jag klarar inte av att vara såhär blek) och sen till fältan för att fixa lite grejer.

Vi hörs senare <3

In this home...









Eller för att vara lite oseriös:



Okej dålig humor :D

Sunel jul - julbaket

- Jag skriver H på mina grisar....
- Jaha........ och varför skriver du H pårom!??!
- För att de heter hå..hå.. holger!

- Varför skriver du S på den där fula getabocken?!!
- JO för att den heter Su..su.. SIGURD!!!



Kan kolla om och om och om igen. Älskar!!!

Höst i hemmet

Fick världens sug tidigare ikväll efter att inreda och göra om lite här hemma. Vill ha mysiga höstfärger i hemmet, bort med det marina (det kan förflyttas in till sovrummet). Ska kika efter fina kuddar och ljus imorgon på indiska och har precis gjort en liten beställning från H&M HOME till badrummet. Tänkte ha lite lila, vitt och svart där inne :)




Det lömska nätet

Överraskade Niklas med att ha köpt hem tacos och hyrt film, ibland är man allt bra gullig ;) Filmen vi kollade på var en av Irene Huss nyaste "det lömska nätet". Den var bra! Men tycker att hennes äldre filmer är bättre, den bästa är tatuerad torso. Blir alltid rädd när jag tittar på deckare som handlar om våldtäckter och kvinnomord, man är fan inte säker någonstans!

Sov gott.

Hey sweetie



Hittade bilden på en sida, ingen aning om vart den kommer ifrån? Nån film? Skitsöt ialla fall :)

Ett två tre fyra








Min dag.

Ja men hejsan! Dagen har gått superfort, najzzz! Efter jobbet tog jag en vända på stan och köpte lite nödvändigheter, duschcreme, tandkräm, lite presenter och sånt ni vet :) Självklart rinner pengarna genom fingrarna så fort lönen kommit in. MEN! Jag ska verkligen försöka ta det lugnt den här månaden och inte gå ut på krogen och äta middagar ute så mycket. Eller typ inget. Svårt som tusan kommer det bli men måste tänka på L.A L.A L.A! Har ialla fall 2 kräftskivor att se fram emot, eventuellt middag och vinkväll med Alexandra hemma hos henne och lite annat så månaden blir inte alltför tråkig...

Gjort idag? Vad händer i helgen? Känner att jag måste bli bättre på att lägga in egna bilder, vet liksom inte vad jag ska ta kort på om dagarna, inge kul att ta egobilder...

Blev kär i en långklänning på topshop. Kol...

img_7320 (MMS)

Blev kär i en långklänning på topshop. Kolla in färgerna! Wow


10% på rubbet

Ja men nu har vi ju klubbdagar hela helgen igen, H&M är ju för bra ibland ;) Så ska till jobbet och hänga upp alla klubbskyltar i taket snart, tror jag har blivit utsedd till klubbskylts-upphängare haha.

Är ledig imorgon! Satans skönt alltså. Ska sola, köpa present till Bambi, lite alkohol och på kvällen blir det kräftskiva! Tänkte skippa utgången pga jobb hela helgen. Skulle vara skönt att bli av med min jobbiga hosta också...

Ha en toppendag!

Marcella Mravec

Inspiration!!! <--- Läs bloggen där vettja.







(Vet ej vad hon gjort på benet dock)

Singin' ain't this life so sweet?

Jobb. Nu är jag hemma. Eller ja, för ett tag sen, tiden går ju så fort när man sitter vid datorn! Ska snart väcka Niklas som sover lite middag :) Vill ju ha sällskap till livet på BB som börjar om ett tag! Blir alltid lika sugen på barn när jag sett det, men efter ett tag släpper de konstiga tankarna och jag börjar tänka lite realistiskt igen haha... men de är ju för söta de små liven!

Ska göra nån slags mat nu. Fasen vad tråkigt det är. Vi har ju delat upp sysslorna här hemma; Niklas lagar mat varje dag :D och jag tvättar... vilket inte är för ofta. Men börjar känna mig taskig som inte lagar mat, så ibland överraskar jag med något gott, som typ köttbullar och makaroner. Förstår iofs varför han valde att ta på sig matlagnings-ansvaret.

Babbel babbel. Puss.

Mockasiner till klänning, tummen upp! Allt...

img_2063 (MMS)

Mockasiner till klänning, tummen upp! Allt från H&M.


Vart jag mig i världen vänder












Host host

Godmorgon godmorgon! Har haft en jobbig natt med massa hosta, usch! Så jag var ganska glad när klockan ringde faktiskt... hostan blir ju så sjukt mycket jobbigare när man ska sova!

Igår efter jobbet gjorde vi ingenting speciellt. Kollade på premiären av true talent, ni med? Det var bra faktiskt :) Vart lite rörd där ett tag också. Tyckte jättesynd om han boxaren som ingen klappade åt...

Hoppas ni får en bra onsdag (lill-lördag). Jag har massor att göra på jobbet känner jag, hoppas jag hinner.

PUSS <3

Läste igenom min gamla blogg touchoftess.b...

img_6624 (MMS)

Läste igenom min gamla blogg touchoftess.blogg.se lite och kom på mig själv med att skratta flera gånger! Livet var så enkelt (fast samtidigt jävligt svårt då). Allt som betydde något var vänner, party och kläder. Och killar såklart! Jävlar vad man grubblade över dessa killar och satt och lyssnade på sorglig musik till. Saknar det ibland! Men älskar mitt liv nu. Tycker bara att det är läskigt att åren går så fort, är inte redo att bli vuxen... Tyvärr så är jag ju TYP redan det...  Har tagit lite inspiration från min förra blogg! 1. Skriv roligare inlägg, längre med mer humor. 2. Lägg upp mer musikvideos och fina texter. 3. Mer bilder från vardagarna. Jaja gå in och kika om ni vill :) puss!


Saknar mina små muppar till syskon! Tim, T...

img_2955 (MMS)

Saknar mina små muppar till syskon! Tim, Toni, Kevin och Vera <3 kommer alltid ha ett speciellt band till er, vi mot världen!


Hugo är bäst på att sova i roliga "ställni...

img_3503 (MMS)

Hugo är bäst på att sova i roliga "ställningar" <3


K.M












Bye bye

Nu kilar jag iväg till jobbet, ha en bra dag allihopa <3 Ciao!

Mor och dotter


Transparent





Snygg väska från Nelly Trend. Blir sugen på att slå till, ska fundera lite...

Beau











Inspiration! Tjejen som är med på bild 3 och 5 heter Lina Sandberg och är modell (surprise!). Kan vara den snyggaste människan jag sett?

Helgen i bilder

Och lite text såklart. Vi har alltså spenderat hela helgen på torö och i lördags ägde Hasse och Marias bröllop rum i torö kyrka :) Efter själva vigseln blev det mat och fest, jättelyckat! Jag, Felix och Niklas hängde hela kvällen, för vissa vart det ett eller annat järn (skott) för mycket haha...





















De enda bilderna som fungerade att ladda upp var de jag gjort om i instagram.  Och tyvärr kommer ingen bild på min klädsel för jag glömde bort att be någon ta kort!!! Tusan.



Nehe...

Sorry, får blogga imorgon istället. Det går inte att ladda upp bilder just nu... Hoppas att ni har haft en bra start på veckan <3

Babes!

Bloggar senare. Är sjuk och hemma från jobbet idag så försöker bara att vila vila vila. Har massa att uppdatera er om från helgen, håll ut <3

Pigg och fräsch naaaat

img_5593 (MMS)

Pigg och fräsch naaaat


H and M


Snygga ballerinaskor som kommit in på webshopen (H&M). Pris: 149:-

Just random








Here comes the sun and I say it's alright

Snälla ge mig sol i helgen <3 Skulle vara underbart att vara på landet och få njuta av de sista sommardagarna. Typ ligga och sola hela söndagen och åka båt in till nynäs och käka räkor med aioli. PLIIIIIZ.

Godmorgon förresten :) Uppe med tuppen, eller innan... Men jobbar till 16 och det är ju hur skönt som helst. Känns som att jag börjar bli sjuk, har hostat i natt och täppt i näsan. Jag vägrar!

Ha en jättebra fredag och helg! Får se hur mkt jag kan blogga från landet, u know the täckning is not so good!

PUSS.

Klänning på bröllop?

Och nej det är inte jag som ska gifta mig. I wish liksom ;)

Vad f*n har man på sig som gäst?? Inte svart, inte vitt, inte för långt, inte för kort, inte finare än brudens klänning. WTF? Kan ju likagärna gå naken känner jag... Jaja, har en klänning som är på gränsen till för kort, ska springa på lunchen imorgon och leta efter en reserv ifall det skulle kännas helt fel.

Vi ska alltså på bröllop på lördag på torö hos några vänner till Niklas familj :) Så glad att vi blev bjudna!

Cool


11.08.18














Tatueringar <3








Tränings-tessan

Hej babes. Veckan rullar vidare och idag är det..... TORSDAG! :) Vilket betyder? Att imorgon är det fredag! Yey. Dricker kaffe som vanligt, älskar kaffe på morgonen, skulle inte klara mig annars. Måste snart jalla mig iväg till jobbet, blir nog en promenix idag igen. Känner att jag varit riktigt duktig med mina promenader till jobbet faktiskt. Sen mitten av maj (när jag var pank efter london och inte kunde köpa busskort) har jag gått nästan varje dag till och från jobbet. Från gärdet till hötorget. Visst jag har väl köpt någon remsa hit och dit, men mest för att jag ska kunna åka hem på natten och så. MEN! Tyvärr räcker inte det som träning, så jag ska köpa kort på friskis hade jag tänkt. Vet inte när jag ska ha råd med det, men förhoppningsvis nästa månad :)

Ha en bra torsdag! Är så glad att ni kommenterar. PUSS.

Ny besatthet; drömfångare












Dreamcatcher



Skulle vilja ta bort min fula fjäril till tatuering och göra en drömfångare istället. Vet att det är dyrt och smärtsamt att ta bort/bleka, men kanske värt det? Ångrar den, sorgligt men sant...

Mystisk dag

Dagen började bra men sen gick det bara utför... Känner mig alltid sjuk (seg hela dagen, hes, trött, hängig) när jag börjar 12 haha, tror det är bättre för mig att gå upp tidigt och sluta tidigt. Har varit irriterad hela dagen, massa småsaker egentligen men som bara byggs på och gör en riktigt sur tillslut. Surandet fortsatte hemma och nu ligger Niklas och sover. Kul jul. Jaja en ny dag imorgon och då ska jag inte låta något förstöra min dag :)

Kollade på livet på BB ikväll som jag alltid gör på onsdagar kl 21. ÅHHHH blir så bebis-sugen så att jag dör. Tänk att få upp den lille/lilla i famnen och börja titta efter drag som liknar ens egna eller pappans :) Att få bestämma namn och att börja leva ett litet mysigt familjeliv <3 Längtar men det är långt kvar känns det som.

Hoppas att ni mår bra där ute!

PS! Hur kan man säga nej till att runda upp 1 kr till UNICEF? Snälla kan någon svara mig! Fattar inte vad den kronan ska räcka till annars? 2 jenka på kiorren eller? Usch...

Tycker det är fint när luftballonger cirku...

img_0960 (MMS)

Tycker det är fint när luftballonger cirkulerar över Stockholm


Metallic Green

img_9398 (MMS)

Metallic Green


Gäspar lite granna

Tjoho! Gick upp tidigare än jag skulle för att få mer tid nu på morgonen, men nu har jag suttit still så länge så jag skulle lätt kunna gå och lägga mig igen. Suck. En kopp kaffe till kanske? Eller en redbull på väg till jobbet. Jobbar till halv 8 och sen ska jag hem och mysa :) Det blir inte så mycket mer festligheter nu på ett tag, måste.spara.till.LA.

Wellwell, ha en bra dag <3

Look @ this












Kan inte sluta titta








Kiss me

img_5694 (MMS)

Kiss me


Ful ful ful

Min blogg är världens fulaste. Får inte till designen. Vill ha den enkel men snygg. En fin header med en text kanske, nån bild på mig eller nån random. Är less på att det inte går att skicka fler bilder när man mobilbloggar också, går bara med en bild. Funderar seriöst på att byta till blogger.com igen (blogspot) men jag orkar inte med en ny blogg igen! Suck...

Idag som idag som idag

Oj vilken slappardag jag har haft! Har inte ens klätt på mig eller varit utanför lägenheten haha. Kände att jag verkligen var i behov av en sån dag, efter mycket jobb i helgen och massa fest.

Har beställt lite grejer på H&M, kunde inte hålla mig. Så typiskt mig... så fort jag tänker på ordet "spara" så gör jag precis tvärtom, det är som att jag har en liten shoppingdjävul inom mig som styr. Jaja, vad ska man göra haha. Det blev ialla fall en indian-inspirerad poncho, svarta ballerinaskor, ett par utsvängda 70-tals jeans och en svart klänning.

Sov så gott sen <3

Bästa



Jag & världens bästa pappa. Tack för allt du gjort för mig i hela mitt liv. Önskar att alla hade pappor som du! :)

Höst på H&M













Love it! Ser fram emot allt nytt som kommer komma in i höst/vinter :) Ska försöka att inte shoppa allt för mycket, vill hellre göra det i L.A. Pratade med min chef igår om ledighet och hon sa JA! Så nu är det officiellt: den 24 oktober åker vi till Los Angeles och kommer hem 3-4 november. Längtar så mycket. Åker med bästa syskonen Niklas & Linda!

Miss it





Seriöst, fyfan vad kul vi hade!

MK. OLSEN & ASHLEY OLSEN















Olsen-tvillingarna är mina största inspirationskällor, när det kommer till kläder mode och stil.


Passion










H&M fastpool

Hej bloggish <3 Åh vad skönt det är att vara ledig idag. Har sovit fram till nu och det behövdes verkligen :)

Nu ska jag ge svar på din kommentar om H&M's vikariepool Jill:

Jag jobbar inte längre aktivt i vikariepoolen utan har ett vikariat på en butik i stan där jag trivs hur bra som helst. Jag jobbade i poolen i kanske 4-5 månader. Tyvärr hade jag otur när jag vart anställd september -10, för då ändrade de precis i vikariepoolen så att den blev uppdelad i olika delar. Innan kunde man boka pass i alla butiker, men när jag började så kunde man bara boka i sin del av stan. Jag fick norra delen vilket passade mig perfekt, hade butiker som täby, fältöversten, lidingö osv, och alla i stan + kista (de butikerna har alla pooler). Men detta resulterade i att det inte fanns lika mycket pass ute som förut och att alla krigade om passen som fanns. Jag fick ihop 4-5 dagar i veckan ialla fall men vissa dagar jobbade jag bara typ 8-12 eller 16-19.30 och det funkade ju inte! Så vissa dagar tog jag pass på t.ex lidingö och efter jag slutat där kunde jag åka till kista och jobba till 21.30 eftersom att de har öppet till 21. Så det vart jobbigt i längden. Men fastpool är absolut ett grymt bra sätt att jobba extra om man pluggar och under sommar och jul finns det massa pass så då fungerar det som heltidsjobb också :) Oftast får man tider vid sidan av poolen också, butikerna gillar ju såklart att ha samma extrapersonal i butiken. Men våga chansa! Jag lämnade en fast anställning på vero moda för att börja som extra på H&M och det var det bästa jag gjort! Det kan vara tufft i början men det brukar oftast lösa sig med vikariat och så :) Lycka till! Skriv om du vill veta något mer!

Stora tjejen som går på dagis :) titta hur...

img_9537 (MMS)

Stora tjejen som går på dagis :) titta hur glad hon är! Världens bästa unge!


Måndag, check







Såhär såg jag ut idag.

Nu är jag hemma och väntar på att babe ska bli klar med middagen :) Det blir nån lite starkare korv, potatismos och stekt ägg. OCH KETCHUP!!! Iallafall om jag får bestämma.

Imorgon är jag ledig, sing hallelujah! Då ska jag slappa järnet och rensa min garderob.

Kissikissi,

Fin citrontröja jag har på mig idag va? :)...

img_4033 (MMS)

Fin citrontröja jag har på mig idag va? :) från primark


Am Lul





Fin!

M som i vadå...

Måndag! Sängen kändes otroligt skön men det var bara upp och hoppa! Imorgon är jag ledig :)
Har inget speciellt att skriva, tänkte bara säga hej. Så HEJ! Och hejdå!

Full moon party

Hallå där!

Åh jag sitter typ med ett leende på läpparna. Hade en sån trevlig kväll igår. Jag & Niklas var bortbjudna (1 trappa upp visserligen) på thaifest hos Calle & Carina. Vi åt olika rätter med thaimat, drack buckets och singas. Vi spelade olika drickspel också och jag kan säga att jag var grym på vattenfallet ;)

Nu ska jag iväg till jobbet strax, längtar tills ikväll, vill ha en riktig myskväll med hyrd film och massa snask :)

Ha en bra dag <3














Sensommar

img_0232 (MMS)

Sensommar


Fint på loopen. Känns lite som utomlands :)

img_9620 (MMS)

Fint på loopen. Känns lite som utomlands :)


Kommentarer

Hej snyggingar!

Igår hade vi en supertrevlig kväll :) Vi började på loopen där vi drack vin och SKOTTADE (fråga mig inte vad det betyder) skumpa. Vissa åt mat, andra inte. Vi delade på en nachotallrik, mmmums. Efter loopen drog vi vidare till amba och hängde där ett tag. Jag & Niklas rörde oss hemåt rätt tidigt och det tackar jag för idag!

Nu ska jag snart kila iväg till jobbet. Fortfarande klubbdag och 10% på allt, så hoppas på mycket folk idag :)

PUSS PÅ ER. Och förresten! Jättekul att ni börjat kommentera lite mer, det gör så mycket, känner direkt att bloggsuget kommer tillbaka. Och till dig Jill som frågade om H&M och vikariepoolen så kommer jag svara på din kommentar så fort jag har lite mer tid, I promise!

Älskar färgkombinationen.

img_9871 (MMS)

Älskar färgkombinationen.


Off we go

Nu kilar vi. MMSar därifrån :) Kör på grönt och leopard ikväll, känner mig rätt frän...... PUSS

Målade precis mina naglar i en snygg orang...

img_7483 (MMS)

Målade precis mina naglar i en snygg orange färg från Isadora (färgen på bilden ser mkt ljusare ut pga att jag gjort om bilden i instagram). Nr 713 south beach heter den.


Har segat och degat hela dagen. Ibland äls...

img_2313 (MMS)

Har segat och degat hela dagen. Ibland älskar jag såna dagar! Nu måste jag duscha och fixa till mig, om ett tag ska vi till loopen och sen får vi se vart kvällen leder oss. Synd att "du ska jobba imorgon" hela tiden ekar i mitt huvud... Jaja man lever bara en gång :)


Fick en foundation av Linda igår som både ...

img_8313 (MMS)

Fick en foundation av Linda igår som både täcker och behandlar :) hur bra? Tack världens bästa!


Streetstyle i stockholm













Bilderna är lånade ifrån denna sida.

Clothes









Gud vad jag älskar kläder. Får aldrig nog. Vill shoppa varje dag. Följer inte trender slaviskt, har på mig lite vad jag vill blandat med vad som är inne. Synd att mitt intresse ska vara så dyrt... But I love it!

Acne/rifle

De här stövlarna vill jag bli ägare till i höst.



Black or white









Happy

Tjoho :) Har haft fina Linda här på middag och så har vi spanat lite resor. Ska kolla upp om ledighet osv men annars är L.A rätt så spikat! WOHO. Tipsa om vad man kan göra där? Vet att Malin & Felix kommer visa oss allt, men kan ändå vara kul med lite tips här i bloggen. Kommentarer är ju alltid kul!

Nu ska jag bara ta det lugnt här hemma. Är ledig imorn, hurra!

Känns weird att köpa torrschampo för brunt...

img_1116 (MMS)

Känns weird att köpa torrschampo för brunt hår och silverschampo för blondt :P men så går det när man kör hälften hälften!


Håret ser lite slickat ut, men här har ni ...

img_3865 (MMS)

Håret ser lite slickat ut, men här har ni resultatet :)


Om helgen osv

Alltså 05.30?!?! Trodde det var ett skämt när klockan ringde, men det var fullaste allvar såklart. Men det känns rätt okej nu, tycker det är mysigt att vara uppe tidigt och bara dricka morgonkaffet och kolla runt lite på nätet i lugn och ro :)

Ni ska få bild på håret idag också! Är bara för ugly för att ta kort nu, helt nyvaken och jävlig.

Slutar 2 idag, så jäkla skööööönt! Då ska jag hem och slappa i soffan och sen ikväll ska vi äta middag med finaste Linda och boka biljetter till L.A (förhoppningsvis), vill åka nuuuuu! Värme, semester!

På fredag ska vi på födelsedagsmiddag med Olof och på lördag tror jag att det blir thaikväll med Calle och Carina (buckets, massaman curry osv).

Det var det. Ha en bra dag nu. KLUBBDAG PÅ H&M TORS-SÖN förresten. 10% på allt.

Bild på håret får ni imorgon :) blev nöjd ...

img_1489 (MMS)

Bild på håret får ni imorgon :) blev nöjd iallafall, tycker att det är riktigt coolt. Imorgon ska jag upp 05.30!!! OMG! Sovdags efter livet på BB då. Puss


Ojojoj hur ska det här sluta ;) mörk hårbo...

img_3276 (MMS)

Ojojoj hur ska det här sluta ;) mörk hårbotten, ljusa längder... Kommer jag se emo ut? Neej kommer säkert bli as snygg!


Kan inte motstå.

Tjaba!

Hoppas att allt är bra med er. Själv är det fint, sitter och dricker kaffe och kollar runt på nätet efter hårfrisörer. NÄHÄÄÄ? Kunde jag inte hålla mig från att gå till frisören? Ovanligt... Har länge velat ha ombre hår och det ska jag fan ha! Har funderat på att försöka göra det själv men jag orkar inte misslyckas, så det är bäst att gå till frisören på en gång...











SÅ SNYGGT. Och känns ganska höstigt tycker jag. Sen är det bara att låta ens eget hår växa ut för då är det fortfarande ombre hår. Jippi. Ska ringa och boka tid idag :)

Ha en bra dag <3

Drömhår




Imorse på drottninggatan :)

img_7315 (MMS)

Imorse på drottninggatan :)


Today

img_5025 (MMS)

Today


Hej James Franco








2011.08.09

Mornmorn. Höstväder ute. Depppp. Varför kan jag aldrig vara beredd när hösten kommer? Jaja...

Ska strax till jobbet på kickoff (frukostmöte), går till lås så det blir en lång dag. Vi hörs förhoppningsvis senare :) Puss

Bilder












Balloons

img_1427 (MMS)

Balloons


HAHAHA










Ny vecka

IGEN. Veckorna går så fort! Sitter och dricker morgonkaffet nu och försöker bli lite pigg, får se om jag lyckas :) Jobbar till 17 idag, hur skönt som helst!

Hoppas ni får en bra dag. Och snälla! Kan ni inte gå in och skänka en liten slant här? Alla kan vi skänka något, om det så är 20 kr...

Födelsedagskalas

Hej allihopa :)

Vi hade en jättelyckad födelsedagsfest igår, tack alla som var här <3 Som vanligt när man har roligt blir det inte så många bilder tagna, men här kommer några:



Hade beslutsångest inför kvällens outfit...



Bella, Josef och Robin.



Tomas och Olof.



Carina, Calle och Thengill.



Elin, Niklas och Åsa.



Elin, Åsa, Jonte.











Det var typ de jag hade.

Idag sov vi till kl 15. Herregud! Vaknade av att regnet smattrade utanför fönstret, mysigt :) Nu har vi kollat på 2 filmer, the adjustment bureau och I am number 4. Både var jättebra. Nu ska vi se true grit, hoppas den är bra.

Gårkvällens











Igår var vi på trädgårn. Riktigt coolt ställe :) Kul att ha varit där! Det var dock inte riktigt min smak på varken musik eller folk där, men så är det! Så jag och Martina drog in till utecompaniet efter vi lämnat trädgårn.

Nu är det bara att ladda om igen! Om 2 timmar börjar folket trilla in, och det blir mat och massa fezzzt. Jag & Niklas ska fira våra födelsedagar.

Ha det bäst. PUSS.

Rachel Bilson <3













So beautiful.

FREDAG

Har inte så mycket tid över till bloggning, filååååt :( Vill komma igång ordentligt igen, det får bli mitt höstlöfte! :)
Ska strax kila iväg till jobbet, jobbar 7.30-16. Ikväll blir det after work på trädgårn, har aldrig varit där men ska bli kul att se vad det är för ställe :) Så jag får väl mobilblogga därifrån eller nåt haha...

Ha en toppendag! HÖRDE JAG FREEEEDAAAAG?!?!?!?


Igår @ rose. Hade riktigt trevligt där med...

img_6093 (MMS)

Igår @ rose. Hade riktigt trevligt där med alla bästaste!


A.T.K








Nytt



Höstig skjorta gina tricot 199:-



Klänning (den är mer rosa i verkligheten) gina tricot 49:- på rea



Mockasiner H&M divided 199:-



Skinnbyxor gina tricot 199:-

Kul med lite shopping :) Har glömt visa upp vad jag köpt på sistonde. Ska bättra mig!

Det blir en tripp till rose ikväll. Kul at...

img_4264 (MMS)

Det blir en tripp till rose ikväll. Kul att hälsa på Olof och kolla in vad det är för ställe :) vad gör ni en kväll som denna? Puss


Har en unicorn på min tröja idag :)

img_5170 (MMS)

Har en unicorn på min tröja idag :)


Nails






3/8

Hallå. Lång sovmorgon idag, har sovit alldeles för länge. Känner mig trött och konstig, behöver KAFFE. Men vi har ingen mjölk så jag får nog springa ner till affären och köpa det.

Känner mig lite nedstämd och gjorde även igår. Tycker det finns så många oansvariga vuxna runt om kring mig... Skulle vara skönt att bara ha lite "vanliga" trygga vuxna, men men. Vem fan är vanlig.

Nej! Nu måste jag skynda mig lite här. Ha en bra dag <3


<3



Hittade den här söta bilden! Älskar såna här roliga kattbilder, kan skratta hur länge som helst åt dem haha!

Later skater











NAJS. Bilderna är från sthlmstreetstyle.

Har legat i tessinparken idag :) rätt moln...

img_6790 (MMS)

Har legat i tessinparken idag :) rätt molnigt men skönt... Är hemma och vilar nu, blev sjukt trött helt plötsligt. Hoppas ni har det bra. Puss


Date med babe

Bloggningen är inte på topp om man säger så, och den blev ju ännu sämre sen jag skaffade instagram haha!
Igår efter jobbet mötte Niklas upp mig och så gick vi på en liten date :) Vi åt middag på ciao ciao grande och sen drack vi lite vin på lisa på torget. Vi tog en promenad hem i sommarnatten med avicii i hörlurarna. Älskar dig Niklas Edling <3 Älskar att vi fortfarande gör så mysiga saker efter 3 ½ år tillsammans- Det ska vi alltid göra!

Studs

Gillar de här bootsen från primeboots. De kostar 3295:- på nelly. Skulle ni kunna lägga så mycket på ett par skor? Jag tror jag ska investera i ett par acne-stövlar i höst i ungefär samma prisklass. De kommer jag kunna ha i hur många år som helst och de kommer bara bli snyggare och snyggare!




Bilder: nelly

Gillar toaletten på Lisa på torget. Texten...

img_3024 (MMS)

Gillar toaletten på Lisa på torget. Texten är djup  ;)


profilbild

RSS 2.0