sambos

Igår blev det aw på vapiano och sturehof med Bella, Jennie, Sema och Fia. Supermysigt <3 Kom hem runt halv 2 tror jag, så nu är jag trött. Ska möta upp mamma och sen ska vi packa och städa ur min lägenhet. Flytt ikväll eller imorgon, nu blir vi äntligen sambos!

I will love you monday

Som ni märker så gör jag allt förutom att packa :)


blä

Värdelös start på den här dagen. Vaknar av att min tavla i vardagsrummet faller i golvet och ramen och glaset går sönder och ligger i bitar (fattar inte ens varför tavlan ramlade). Sen massa annat. Så jääääävla nice asså!"!!!!!!!!!!!1111111


snygga tjejer

Det är bra grejer! Hittade en bra modell-sida och har snott lite inspiration därifrån. Check it out liksom!








pic unknown

Jag var inte mitt bästa jag idag. Kände mig helt efter i kroppen, fumlade runt, tappade saker. Trött, seg. Nu är jag ledig i 4 dagar så nu ska jag bara fixa allt med flytten, träffa goda vänner imorgonkväll och snacka skit över några glas vin, ha en mamma och dotter dag vilket var hundra år sen, ringa och prata med familjen och lillebror som är hemma på besök, flytta ihop med min fina pojkvän och koncentrera mig på de som ger mig positiv energi.




nyheter






when i see you


onsdag onsdag hallå hallå

Tjoo. Hade ingen vidare bra dag igår, känner mig förvirrad över livet. Vad vill jag, vad är jag bra på, vad kan jag, vad vågar jag. Känner mig som en liten fis. Men nog om det!

Igår åt jag och älskling pizza för sista gången på "min pizzeria" Johnnys och Tores. Sorgligt, men jag är tokladdad inför gärdetflytten <3 Kommer bli kanon.

Idag skiner solen och jag vill verkligen ha en bra dag. Så jag ska vara mitt bästa jag idag! Om det börja regna blir jag arg.

Tack alla fina för att ni finns där ute. Puss.


vad vill jag med livet

Det är en fråga.


välkommen alicia

Martinas lilla bebis är äntligen här. Grattis Martina & Kevin till eran dotter <3 Trodde somsagt inte att hon skulle komma idag men det gjorde hon! Och jag är en mycket stolt gudmor. Nu vill jag bara se henne.

NAMNSDAG!

Grattis alla Theresor på namnsdagen :) Firar ju inte direkt sånt, men när man var liten fick man ju alltid nån liten peng från släkten. Nu ska jag fixa mig, har nog aldrig sovit så mycket som jag gjorde igår. Och i natt. Fan vad skönt att sova! Ha en toppenmåndag nu. Egentligen ska Martinas lilla bebis komma idag men det känns som att det kommer ta några dagar till? Puss.


falun, jag gillar er

Jävligt lyckad kväll igår må jag säga. Förfest hos Elin i vanlig ordning och därefter tog vi taxi in till city. Vi splittrades tyvärr, så jag och Åsa drog till white room på en gång och hade skitroligt :) Efter det blev det donken och sen hemfärd. Idag har jag inte velat leva nästan. Fy satan vilken baksmälla. Vi låg i sängen till 5, gick och åt pizza och gick och la oss igen. Gick upp kl 20.00 och åkte hem till mig. Nu är det läggdags igen, skönt.



Tack Elin, Anna, Mickis, Karin och Åsa för en rolig kväll :) Puss!


viktig (i wish)

Blev glad när detta rosa fina kort damp ner i brevlådan :) Fri entre och företräde i kön för mig och en gäst 1 år framåt och lite mer. På magenta. Inte helt fel. Så amba eller magenta imorgon? Eller båda ;) Godnatt.



ambas änglar

Tjaba. Lång jobbdag idag, men det gick rätt så bra! FUCK, kom på att jag måste sms:a siffrorna nu... brb.

Såja. Nu är jag hemma, trött som få. Pojkvän + vänner festar, men jag är ingen kämpe idag. Sitter här med godis, cola och brieost. Måste dra ner på skräpet. Åt en pizza till lunch också. Bläää känner jag nu.

Imorgon ska jag jobba och sen ska vi förtära alkohol i mängder! Och grilla är det tal om också. Och sedan utgång, ambas änglar kanske?

Nu: dusch.


weheartit.com - as always


fredag, lön, lite sol

Bra dag! Förhoppningsvis. Synd att jag jobbar till sena kvällen, annars skulle jag få gå på grönan med mina kära vänner. Men hade bara bränt massa pengar så får vänta. Skulle gärna gå på bio och se "remember me", alla verkar ju böla till den filmen, jag vill också. Nån som vill gå?

Ha en toppendag nu. Hoppas vädret håller i sig, det SKA faktiskt vara varm vår nu. Puss.

nelly, beroende

Abby Long Skirt SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COM

Mixer Long Dress SEK 359, Only - NELLY.COM

Ehm, bra bilder. De blev jättesuddiga. Tänkte bara tipsa er om att nelly har massor med fina nyheter just nu. För mig gäller det att hålla i slantarna.....................


luggarna







Åh, hittade massa gamla bilder <3 Saknar Andrea&Tess och våra luggar. Puss.


hej hej hej jag är bara 18 år

Vilken skitdag! Mitt dåliga humör från imorse höll i sig, att det snöade gjorde ju inte saken bättre direkt.. Ska ta mig en lång varm dusch och sen ska jag sova riktigt gott i natt och vakna med ett leende imorgon *hoppas*. På fredag är det lön och afterwork, känns som att det behövs!



Åsa och jag, 18 år på fezzt.


unfaithful

Gud, vilken mardröm jag hade nyss. Vaknade upp och började tokgråta. Känslan var så sjukt verklig, hade ont i hjärtat när jag äntligen vaknade. Jag drömde att jag vaknade upp en morgon, och att Niklas inte hade ringt mig. Åkte hem till honom och då fick jag veta av hans låtsasmamma att hans pappa & Niklas varit på strippklubb under natten. Niklas berättar även (helt iskallt) att han åkt hem och sovit hos en av tjejerna. Jag frågar om han sovit med kläder på och om de haft sex och han svarar "nej vi älskade". Jag sprang ut i deras kök helt förstörd och skulle prata med hans låtsasmamma, men den enda som är i köket är hans pappa som börjar skrika på mig att jag är så ful och äcklig och så början han kasta saker på mig.

Hoppas jag aldrig blir så sårad igen som jag faktiskt blivit förut och som jag blev i drömmen. Det gör fysiskt ont.

TUR att det bara var en dröm.


kollar i kors

SÅ TRÖTT ÄR JAG! Herregud hur ska den här dagen gå... Måste.ha.redbull. Men det blir spännande att jobba i nacka idag :) På lunchen ska jag gå runt och kolla i massa affärer och spana in vad jag kan köpa för lönen, typ. 3 dagar kvar... Nästa vecka flyttar vi! Tiden har gått så otroligt fort. Måste börja packa och sånt snart, så himla tråkigt! Ha en bra dag, vet inte ens vad jag skriver för jag är helt nyvaken.

solen i ögonen







KAXIG MYRA!! Haha. Gillar mina linser, detta blir andra gången jag har dem på mig. Borde använda dem mer men vem orkar stå och krångla med dem på morgonen när man har brådis? Nu ska jag hem till baby och ha lite mystime. Imorgon ska jag gästspela i nacka, de hade brist på personal. Spännande, har aldrig varit i nacka forum förut. :)


bondi rescue

Hej hopp. Jag tror inte det blir så mycket uppdateringar idag heller, jag gör inte så mycket och har inte köpt något nytt jag kan visa direkt. OKEJ, jag är lat. Fast trots denna lathet så var jag på en skön powerwalk imorse. :-)

Jag har ett nytt favoritprogram som går på 4an på förmiddagar verkar det som; bondi rescue. Det handlar om livräddarna på bondi beach i australien och man får följa dem under deras jobbpass och det händer massa spännande kan jag lova! Jag blir alltid fäst vid konstiga program, haha.


fasta lår är ju fint

Tror fasiken att jag ska ut och gå/springa i solskenet. Det enda man kan göra när man är pank förutom att ligga inne och glo på tv typ. Synd bara att jag inte har några hörlurar till min ipod, blir myckt roligare att springa med musik i öronen...


det var då











Dessa bilder är från 2007 tror jag. Saknar mina vänner <3 Andrea, Alexandra 1 och Alexandra 2. Är superglad att Åsa ska bli stockholmare nu i maj, vi kommer ha en grym sommar!!!


helg förbi

Dålig uppdatering under helgen. Summering: jobbat, haft en mysfredag med älsklingen, jobbat, vinkväll hos Elin med henne, Bella och Johanna, och idag har jag även jobbat. Nu är jag hemma och ska lägga mig under täcket och glo på tv. Mycket skönt! Kommer definitivt bli fler inlägg imorgon, för då är jag ledig :) Största längtan just nu: sommar, lön och sked ikväll! PUSS.


bzzzz dizzarn







Bild 1 & 2: jag testar ett par brills jag har hemma, ser lite ut som en fluga. Bild 3: en rätt så ny t-shirt från h&m.


mouth



Den här låten var min och Elinas favoritlåt när vi var små! Kunde hela texten utantill. Mysigt att tänka tillbaka på barndomen ibland :)


tvättstugan, here i come!

Åh, äntligen säger jag! Har inte tvättat sen jag kom hem från thailand, alltså på ca 3 månader... kalla mig äcklig. Men idag ska jag ta tag i det här och få en massa rena kläder. Det roliga är att man har glömt bort att man hade hälften så det ska bli kul att använda allt igen. Annars är jag ledig idag, men det kanske ni förstod. Solen skiner inte, än så länge. Får se hur det blir senare idag... Jobb i helgen, hade velat åka och hälsa på lillebror med pappa men en helg är svår att byta bort.



Älskling på båten till Phi phi islands <3


lista

10 FAVORITER
Färg:
Svart
Mat: Tacos, pasta(helst med Niklas goda köttfärssås), lasagne
Band: Lyssnar på det mesta
Film: Och tittar på det mesta, komedier, svenska deckare är väl favoriter. Män som hatar kvinnor var sjukt bra
Bok: Gillar millenium triologin
Sport: Måste säga cheerleading. Och jo det är en sport. Höll på med det i ca 3 år
Årstid: Sommar
Veckodag: De dagarna jag är ledig
Glassmak: Vanilj, gärna med kolasås till
Tid på dygnet: Gillar hela dygnet rätt bra, förutom tidiga mornar

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Uttråkad, tankspridd
Smak: Mint
Kläder: Tights och rutig skjorta
Bakgrund: ?
Nagellack: Cerise
Tid: 16.00
Omgivning: Niklas lägenhet, massa ren tvätt
Irritationsobjekt: Att allt i livet inte kan vara skitbra!!!

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Inte vad jag vet, typ i publiken när big brother spelades in i såfall haha
Kysst någon du inte känner: Inte någon helt random sådär tror jag inte, har ialla fall vetat vem personen är

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Niklas, Martina, Isabell (fast Niklas berättar jag verkligen allt för)
Du tycker om: Mina vänner & min familj, ganska självklart
Du inte gillar: Hm...

2 VAL
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN: Önskar att sommaren vore mycket längre


brotha

Sjukt snyggt klädd måste jag säga! Ni ser ju vart bilden är tagen ifrån nere till vänster. Har varit duktig och diskat här hos Niklas, kan säga att jag hade nära till.. aa ni vet. Så jävla grose. Men nu är det jättefint här! Saknar min lillebror Toni så himla mycket, han bor och går i skola i småland just nu eftersom att det inte funkar med någonting här hemma för honom. Miss him every day...

sun

SOOOOL! Försöker sola på Niklas balkong men den ser ut som en sopstation just nu så man ser inte ens golvet. Ew. Vad gör ni idag? Skönt att vara ledig tycker jag... hade jag haft stash hade jag satt mig nånstans med ett glas vin i handen och kanske en trevlig kompis. Meeeen det får vänta, tyvärr. Nästa månad måste jag hålla i mina pengar bättre om det går. Måste ju köpa soffa och sånt till nya lägenheten, så vi får se haha. Puss.

MOM

Snart ska den här skrutten få en liten bebis. Nu är det bara 13 dagar kvar för att vara exakt. Om hon kommer tidigare blir jag bara glad, och Martina med antar jag ;)









Och jag kommer bli världens stoltaste gudmor!


mixed feelings

Mornmorn. Fyfasen vilken skön sömn inatt, kan ha berott på en viss tablett som får mig att sova mycket bra. Tack thailand! Solen skiner idag, riktigt nice det med. Helst hade jag mött upp någon trevlig vän på satt mig på snaps uteservering men det går inte för 1. jag ska jobba idag, 2. jag är pank. Maj kommer dock bli en perfekt månad, då kommer jag bo på gärdet, Niklas ska till barca i några dagar så jag planerar att ha pyjamasparty haha.

Trots allt detta är det konstiga känslor och tankar som gnager sönder innuti mig. Får för mig saker och målar upp konstiga bilder. Men jag kan inte bara känna saker utan anledning. Jag tror jag vet vad det handlar om.

Puss.


the story

Men tjena igen, 2 inlägg ikväll, inte dåligt ;) Jag har inte gjort mycket förutom att kolla på hollywoodfruarna (älskar Maria, hon känns så äkta) och tagit mig en lång dusch. Jag ska nog lägga mig om ett tag, eller inte? Jag börjar kl 12.00 imorgon och jag får inte sova för länge för då blir jag trött. Och inte för lite för då blir jag ännu tröttare. Har hört att 8 timmar skulle göra susen? Haha yeah yeah... Här kommer en låt jag gillar (har säkert haft den på bloggen förut?):




Sommarfest - nära?

Godkväll! Förkylningen har inte släppt, kan knappt andas nu. HATAR att sova när man är förkyld, när man vaknar upp på morgonen helt torr i munnen, bläää. Är bara hemma nu och kollar lite bloggar, snart blir det hollywoodfruar, så det kommer väl vara det bästa och mest meningsfulla idag. :)

Vad har ni gjort?



Bella & jag förra sommaren på gärdet. SOMMARFEST


Måndag och ny vecka

Jag har sovit ca 9 timmar inatt men är fortfarande sjukt trött? Och förkyld också. Men det blir nog bättre under dagens gång :) Idag ska jag jobba 11-19.15 och sen ska jag bara hem och chillaaaaa.

Det börjar dra ihop sig för massa spännande saker; 26 april (beräknat) - martinas lilla bebis kommer till världen. 1 maj - jag & niklas flyttar ihop.

Nej, nu måste jag fixa mig. Ha en bra dag, puss.


motherlover

Hej bloggen. Jag har varit en dålig bloggerska. Mina senaste dygn har bestått av alldeles för lite sömn, lägenhetsvisning, middag på capri och drinkar på oxid och jobb jobb jobb.

Nu är jag hemma hos Niklas. Har sovit efter jobbet, så jag är lite piggare nu ialla fall :) Väntar på att älskling ska komma hem med maaaat!

Här har ni en rolig låt:


fredag grått och trist

Hallå bloggen. Usch, idag är jag trött. Fick gå upp tidigt imorse för att en comhem-tekniker skulle komma hit. Mina kanaler har ju somsagt spökat i några veckor. Verkar inte gå så bra att få igång dem igen heller... :/

Börjar 12.00 idag, fick byta tid med Elin! Så nu har jag några timmar att döda innan jag ska ge mig iväg. Efter jobbet blir det parmiddag hemma hos Bella, mys :)

Ska lägga upp en rolig låt sen men vill inte sitta och lyssna på den nu när jag inte är ensam haha!


love this song



Mycket updates idag men det är väl kul.

BILDREGN

 

Pics: weheartit

icebox


shots...

P-möte, aw på söder med Bella, Nina och Elin och sen PARTYYY på spybar. Så såg min natt ut. Brände upp alla mina pengar gjorde jag också, jajamänsan. Lite ångest för det........

Idag skiner solen. Jag har sovit bort dagen. Skönt :) Ikväll kommer det ett par och kollar på min lägenhet, vill bara få allt fixat nu så jag hoppas de vill hyra den och att det klickar jadajada..

Vad gör ni? Puss <3

ur arkivet - sommardagar



Torö - Niklas landställe.



Nynäshamn - en man som tyckte om att stå och vissla och vicka på rumpan i solskenet.



Gärdet - sommarfest.



Visby - stockholmsveckan.



Bulgarien.



Älskling på mitt landställe - mörkö.



Prutti är proffs på torö.

Man längtar! Samtidigt så känns det tråkigt att sommaren är så kort, sen kommer den eviga väntan igen... Ikväll blir det after work efter personalmötet :) Mycket trevligt.


bunny

Hej och godmorgon. Hade haft en supermysig ledig dag nu om min tv funkade. Men det gör den inte. Så jag sitter här i tystnaden och knapprar på datorn istället. Ska försöka göra lite nytta idag såsom att städa och kanske rensa ur min garderob lite. Ska nog skänka bort massa till myrorna. Och sälja det som går. :)

Annars händer inte mycket idag förutom att vi har personalmöte ikväll 19.30. Sen ska jag gosa med Niklas. Längtar massa tills den 1 maj då vi flyttar ihop. Har inte ens planerat hur flytten ska gå till? Vem som kan hjälpa osv. Folk kommer väl ligga bakis den dagen eftersom att det är valborg kvällen innan osv. Men jag lovar att vi bjuder på pizza och öl om ni vill hjälpa till :) Tyvärr känner jag inga stora starka karlar förutom min pappa då (som ska vara ute på landet den helgen), så Niklas får nog fixa det där med sina vänner/familj.






Älskar små söta kaniner! Bilder är hittade på weheartit. Världens bästa inspirationssida, finns allt!


green - in love



Jag blev förälskad i den här blusen när jag var inne på glitzys hemsida nyligen. Synd att den kostar över 1000 kr bara, inte direkt vad jag har lust att lägga på en blus just nu. Eller lust har jag alltid men... :) Jag vill ha nåt grönt skönt till våren och sommaren, ska ge mig ut och leta!


bilder från senaste tiden



Bella en måndag på fridays :)

Jag var också där. Ser ut som en trött bebis.



Älskling <3



Vårväder.



Träffade Pontmeister ute i vimlet!

CIAAAO.


trött och söt



Älskar verkligen kaniner. Tänk att få ha en såndär liten krabat <3


Inflyttningsfest i "miljonhuset"

Tjaabaaa. Mår ni bra idag? Jag mår som jag förtjänar antar jag. Vi hade riktigt trevligt på inflyttningsfesten igår, sjukt fin lägenhet de 3 hade skaffat sig :) Utgången var dock mindre lyckad, men det är som vanligt i södertälje. Fattar inte varför jag gång på gång tror att det ska bli annorlunda? Såg många bekanta ansikten, så det var roligt, plus att jag parade ihop Remi med en gammal sälen-kompis till mig ;)


HOS DENNA DAM IKVÄLL







BILDERNA ÄR 2-3 ÅR GAMLA, men det var de enda jag hittade. På den tiden var jag och emz riktiga vapendragare. :) Ska bli roligt att ses ikväll, puss!


2010.04.01

Ha en bra dag, hare hej


profilbild

RSS 2.0