polo



Gillar Klingans outfit, faktiskt snyggt med polo (på henne ialla fall)

saknar



Saknar oss! Och hur roligt vi hade för några år sen. Alla fester, alla filmkvällar. Att man alltid visste vem man skulle ringa när man var ledsen... Nu får man typ leta igenom hela telefonboken!!!

oklar bild



Vad hände haha? Bild från i lördags!

Känner mig lite krasslig... har nyst ca 50 ggr och har ont i halsen. Kanske blir botad om jag kryper ner brevid en varm älskling. <3 Godnatt!


phillip morris

Hade lite fel om filmen vi såg igår, trodde att det skulle vara årets komendi liksom, men det var det verkligen inte. Det var en verklighetsbaserad berättelse som var rolig emellanåt, men mest tragisk... Men den var ialla fall bra :) Nu ska jag snart iväg till jobbet. Det regnar ute, har inte så stor lust att gå utanför dörren. Imorgon är jag ialla fall ledig! Denna vecka kommer innehålla mysiga hemmakvällar, bio, ett viktigt beslut, kärlek, och kanske lite fest! PUSS.


fest hos mig











Jättetrevlig kväll igår :) Nu ska jag och älskling kolla på "i <3 you phillip morris", hoppas på många skratt!


ser gärna ut såhär nu





Helt perfekt outfit faktiskt! Är på jakt efter nåt snyggt senapsgult, har inte kommit ut så mkt i den färgen i butikerna verkar det som?

ringar



HAHA, händer blir så fula när man tar kort på dem! Men ialla fall, här är ännu en ny ring och denna gång från indiska :) 80 kr tror jag att den kostade! Känslan av att bära med sig nåt nytt från en affär är obeskrivlig ;)  Nu ska jag in till stan och byta 2 bh:ar, de var på tok för små (konstigt)!!! Sen ska jag se om det finns något fint som jag kan ha på mig ikväll.

Ikväll har jag bjudit hem massa härliga damer som ska förgylla min kväll. Utgång på det?

PUSS!


freaky friday

Or not ;) Idag blir det jobb och ikväll har vi tvättstuga till 22. Mysig middag ska vi också klämma in :) Imorgon blir det dock fest, jag styr förfest hos mig och sen utgång!



Bus och jag för ett år sen ganska exakt. <3

jag har ju shoppat lite vettni...

mossgröna leggings från vero moda, man ser inte byxornas riktiga färg tyvärr... 159,95:-



Mysig kofta från gina tricot 199:-



Ring från vero moda 79,95:-

Det var allt för den här gången....


kohud



Igår på ikea hittade vi en perfekt kohud :) Nu saknas bara en ny soffa + soffbord, men lite i taget! Vi köpte även gardiner, lakan, skålar, ljus och lite sånt krims krams. Vilka älskar ikea mer än jag?!


a baby to remember



HAHAHAHAH! Så jäkla underbar!

sleeping to dream about you

Inatt har jag sovit typ 11 timmar, bra jobbat! Det värsta är ju att man är minst lika trött som om man hade sovit 7 timmar. Man ska inte sova mer än 8 har jag lärt mig, måste börja jobba efter det! Hoppas ni får en bra dag ialla fall, jag ska till jobbet om en liten stund. Puss <3


damer













Fina fina outfits, hittade på stockholm streetstyle såklart! Vilken är eran favorit? Jag måste nog säga att jag verkligen gillade nr 6, hon såg så söt ut!


bonuscheckar 600:-

leopardballerina 99:-



Leggings med skinndetaljer 199:- (köpte även ett par i svarta, just love them)



Closeup!

Jag fick alltså hem bonuscheckar från h&m för några dagar sen. På 600 kr!!! Förstå att jag har spenderat en del på h&m det senaste året, närmare bestämt 10 000.... OOOPS! Men snygga grejer har de, utan tvekan.


kräftor, kärlek, gyllene tider

Bloggen har fått lida under min underbara helg, men nu är jag här igen! I fredags firade vi Alexandra som fyllt 20 år. Skulle VERKLIGEN INTE gå ut, eftersom att jag inga pengar hade, men hur tror ni det slutade? På amba såklart. Och alkohol fick man tag på ändå. Lyckat var det ialla fall! :)

I lördags åkte jag & baby till vårat landställe på mörkö. Herreguuuuuud så fint det är där, jag önskar jag tog massa bilder så jag kunde visa er, men det gjorde jag ju då inte. Vi kollade på gamla videos från när jag var mindre och efter några timmar rullade de andra gästerna in. Det blev en lyckad kräftskiva och vi gick inte och la oss förän vid 4. Pappa och jag hade även disco i vardagsrummet (jag var den enda som var snäll nog att ställa upp på dans).

Igår åt vi mysig frukost tillsammans och sen tog vi båten till skansundet för lunch. Efter det åkte vi alla hem.

Tycker att det är så kul att min familj och Niklas familj kommer så bra överens och att vi alla kan umgås. <3


jesus walk with me

God morgon :)

Den här dagen borde bara spolas förbi snabbt så att det blir fredag tycker jag! För imorgon händer det grejer vettni! Och resten av helgen ska spenderas med min familj på mörkö. KRÄFTSKIVA PÅ G! Niklas föräldrar kommer också, myyyyyyys!


cuatro patatas

LÄNGTAR TILLBAKA TILL MALLORCA <3 FAVORITSTÄLLE PÅ JORDEN (förutom sverige då...ibland)



Pappa, Vera, jag, Tim, Jennifer <3



Me & brotha



PUSS HA EN BRA DAG


bambi 20 år



Pruttisen brevid mig fyller 20 år idag, hurra hurra hurra! Jag hann inte leta efter nån annan bild, har asbråååådis. Så jag slängde upp en riktigt gammal bild från en härlig sommarfest i nykvarn :)

Nu blir det jobb. Kom och kööööp kom och kööööp!


de där bilderna...




girls



Det här är den enda bilden som kommer att visas från i lördags. Alla andra är verkligen katastrof!

Btw så har jag vunnit 4 skor på tradera för 135 kr (och sen frakt såklart). ÄLSKAR TRADERA!

nytt i garderoben

Tunika H&M



Klänning H&M



"Rock and roll t-shirt" som Elin skulle ha sagt. H&M



Ännu en rock-tisha. Från H&M, surprise!!

Inte så svårt att gissa vilken min favoritaffär är, eller hur? Vann nyss en klänning på tradera också, 21 kronor! Vilket kap!

Igår var vi girls ute en sväng här i sthlm, ingen av oss hade varit ute på hela sommaren så det var roligt :) Vi körde förfest hos mig, förfest hos en killkompis till Jossan, sturecompaniet, magenta och white. Blev full och trött och smet hem vid 3 till en älskling som hade gjort i ordning toast till mig, wiieeee.

Idag har vi slappat, sovit, kollat på animal planet, ätit chips, godis och kebabrulle. Nyttig dag.


MACHO-SALLAD

HAHAHAHA, det här är den absolut roligaste delen av "farsan". Chefen som ska försöka bli hård och tuff för att hans fru ska tända på honom! Kan ju säga att det inte går speciellt bra ;)

 

Nu ska jag snart till jobbet, fredag den 13e!


happy





Bra och mysig dag med Martina och Alicia <3 Shoppade även lite; 2 t-shirtar och en klänning. Ville ha mer men fick hejda mig. Nu på kvällen har jag introducerat "farsan" för Niklas, så jäkla bra, speciellt när "chefen" ska bli tuff och tatuerar in en tjur och ordet death på armen. HAHA. Sovdags snart, ska bara lägga ut lite kläder på tradera. Puss.


Fika

Snart drar jag och träffar Martina och min guddotter Alicia (viktigt att få med att det är min guddotter, jag är SÅ stolt). Vi ska fika och kolla i affärer.



Sötaste lilla tjejen i hela världen <3

beställa eller inte?



Det är frågan. Sjukt snygga, men kommer jag att kunna gå i dem? De kommer från h&m ialla fall, vad annars? ;)

morgonfunderingar.

Fick (och har fått förut) en kommentar om att jag låter så negativ i bloggen och att man blir deppad av att läsa vad jag skriver. Då vill jag bara säga att 1. läs inte 2. jag kan inte vara som i min äldsta blogg touchoftess eftersom att jag då endast var en liten fjutt som inte visste så mycket om livet. Jag är inte deprimerad eller negativ, självklart kan jag vara det i vissa inlägg då jag skriver detta som min dagbok. Jag orkar inte fejka och låtsas som att allt är en dans på rosor hela tiden. För det mesta är jag faktiskt glad och sprallig men alla har sina ups and downs. Tycker bara att det är sjukt onödigt att skriva en sån kommentar och be mig vara som jag var förut, för flera år sen. I BLOGGEN. Det här är inte riktiga livet vi snackar om heller... tror de flesta skulle beskriva mig som en glad tjej då.

farsan

Ikväll har jag hyrt film och myst i min ensamhet. Jag hyrde farsan och den var verkligen jättebra. Rolig men samtidigt sorglig och fin! SE DEN.

Ibland när jag loggar in på bloggen har jag fått flera kommentarer bara sådär, av bloggar jag aldrig läst. Vart kommer ni ifrån? Roligt är det ialla fall :)

I slutet av september åker jag, Niklas, Linda och Johan till London! Ska bara kolla upp om jag kan ta ledigt först. Ska bli såååå kul <3 Shoppa och njuta av allt london har att erbjuda!

hötorget 100 kr



Varje söndag är det ju marknad (loppis) på hötorget och i söndags fyndade jag denna tavla där för 100 kr! Tror det är frankrike, men det kvittar egentligen för fin är den :)


bored

Hej finisar! Allt bra med er idag? Solen skiner, JIPPIE!

Jag är ledig och det är inte alls så skönt som jag trodde att det skulle vara... Jag har inget alls inplanerat idag så jag känner mig sjukt rastlös. Vill hitta på nåt. Vill dricka vin ikväll. Vill kanske besöka flickrummet. Innan sommaren är slut. VEM ÄR MED MIG?

Har hört av mig till vänner men ingen svarar... Ni kanske inte tycker om mig? :(



Bild: hittat nånstans...


jo man tackar



Rosa stickad kofta från h&m, 50 kr!!!! (har kostat 299)



Kappa jag spanade på förra året men aldrig slog till på. 100 kr!!! (har kostat 799)

Förstår ni vilka fynd jag gjorde idag? På min lilla 45-minuters lunch. :)

Ikväll har vi ätit toast och kollat på änglavakt. Nu ska vi mysa och sova så att vi orkar med morgondagen. VÄGRAR VARA LIKA TRÖTT SOM JAG VAR IDAG!


.........................

Måndag. Inget att ha på mig, ingen frukost hemma. Huvudvärk. Trötthet. Men det är bara att pallra sig iväg till jobbet som alla andra människor, det är inte synd om mig.


middag









Middag igår med Johan & Linda <3 Vi bjöd (Niklas lagade). Det blev även massa vin såklart. Och en drink på thaien där det var födelsedagskalas för schtek-barbro (som btw lär upp prinsens flickvän).

Nu är det dags för big brother-huset igen. Ses!

2010.08.07

BLÄ.

wednesday miercoles







Så såg kärleksparet ut igår. Det blev pizza på ciao ciao och vin på lisa på torget. Idag har jag jobbat, gick suveränt. Nu ska jag avsluta denna fredagskväll med att läsa "misstänkt". God natt <3

PS! Klänning från h&m garden collection, solbrills från monki.


bu fucking hu

Har varit jätteledsen idag. Känns helt hopplöst; sommaren är snart slut, hade bara 2 veckors semester, pengarna räcker inte till allt man vill göra, snart kommer vi leva i ett mörker tills nästa sommar igen. Usch. Nu går vi ut och  äter på ciao ciao och försöker bota deppigheten. Ha det bäst!

OMG rude boy

Hittade den här videon i paradise hotel-Catjas blogg. De är så jäkla grymma! Nu ska jag iväg och fixa lite grejer!


billionaire



Ha en bra dag! Jag kör jobbpass 11-19.15 idag, skulle egentligen vara ledig men pengar pengar pengar... viktigt! Ska kanske göra min tredje tatuering snart, behöver bara komma på rätt text. Jag har en jag gillar men den är så lång och jag vill ha en lite kortare mening. Help? På franska helst. :)

finisar









Våra vänskapstatueringar.






nördigt par?

Eller bara samma stil ;)








airplanes



Nu drar jag till jobbet snart, men vi hörs ikväll :)

dagens



Allt från vero moda, förutom skorna som är från indiska.


realisation



2 fodralkjolar från monki, 60 kr styck.



Solbrills, 40 kr.

Jag är inget fan av REA vanligtvis men visst är det alltid kul att fynda något ;)


yesterday



Gårdagens jobb-outfit. Linne h&m kofta vero moda shorts h&m garden collection



På Åsas balkong.



Finaste Åsa!



En fördrink på centralbaren.



Lite förfest på tåget gjorde susen.



Alex och Tamara partade på.



Ja... fest blev det.

Sov så gott nu allihopa, måndag imorgon = jag är ledig YES. Men ska till södertälje och fixa lite grejor så det blir ingen sovmorgon för mig inte. Puss.


surprise.

Överraskningsfest för Andrea igår på 550's bakgård, mysigt <3 Åkte tåget hem runt 1 nångång.. Nu ska jag jobba min 6:e dag i rad, sen ska jag fika med Martina & bebis-Alicia. Kanske Åsa. (Bilder från igår kommer sen) Puss

profilbild

RSS 2.0