Efter jobbet idag gick jag, Bella och min ...

img_3304 (MMS)

Efter jobbet idag gick jag, Bella och min jobbarkompis Johanna på bio :) Vi såg bridesmaides som var riktigt bra! Många skratt. Älskar att skratta. Nu ska vi sova. Kiss & goodnight


Längtar ni?

















Till hösten; krispig luft, filmkvällar, middagar med tända ljus, snygga dyra stövlar, en varm halsduk, löv som faller, långa bad i badkaret, senapsgult rostbrunt svart grått grönt, bio flera gånger i veckan, vinkvällar med tjejerna, ta en värmande bastu på landet, läsa böcker, gå ut och dansa i snygga skinnbyxor, längtan efter den första snön...

Ja, hösten känns inte så dum ändå. Den här sommaren (som inte är slut jag vet) har gått så otroligt fort. Och inte har man hunnit njuta av den som man hade velat. Men man får försöka resa bort till varma länder så ofta man kan så man får sommar fler ggr om året :)

PUSS.

Snygga brills


SÄMST!

Japp, det har jag blivit. På att blogga. Speciellt sen jag skaffade instagram. Nu måste jag hålla det, facebook och bloggen uppdaterad haha!

Jag ska strax iväg och jobba, skönt att jag inte gick ut igår, för då hade jag nog inte mått såhär bra som jag mår idag :) Skulle vilja gå på bio eller hyra film ikväll. Får se vad det blir.

PUSS PÅ ER.

Älskling med världens sötaste hund Cindy <...

img_8380 (MMS)

Älskling med världens sötaste hund Cindy <3 har jobbat idag och sen hade vi parkhäng med ett härligt gäng. Skippade utgång, bra då kanske man är pigg på jobbet imorgon. Godnatt puss på er


Gillare















Bilder: weheartit, sthlmstreetstyle.

:)

Lördag! Ni ligger säkert fortfarande och sover. Själv ska man jobba. Jag tror att det här får bli en lugn helg, skönt att få vila upp sig lite och spara pengar dessutom. Nästa helg ska vi iallafall ha vårat födelsedagsfirande :)

Har inget roligt att skriva tyvärr, vi hörs senare <3

Zzzzz

Säger godnatt nu! Sov gott :)

Hur snygga är mina nya converse? Älskar de...

img_5643 (MMS)

Hur snygga är mina nya converse? Älskar dem!  Har förövrigt chillat hela dagen, sovit halva. Storhandling har vi också hunnit med :) nu ska jag återgå till Trumanshow som är på tv.  PUSS


Vill dit vill iväg

img_1123 (MMS)

Vill dit vill iväg


Ledig idag. Vill hitta på nåt men ändå var...

img_0892 (MMS)

Ledig idag. Vill hitta på nåt men ändå vara hemma. Har precis skaffat instagram så jag försöker lära mig lite om det nu! Puss <3


Hot


Coco is right


3 år och 6 månader

Yes, det firar jag och Niklas idag :) Eller firar och firar, jag var gullig och väckte honom med en liten present imorse, hade köpt hans favoritparfym Davidoff - adventures <3 Min favoritparfym också för den delen, MUMS!

Ska snart dra, men vi hörs senare. Ha en toppendag!

Say goodnight and go

Godnatt finisar <3 Längtar tills imorn. Jag & Niklas ska upp samtidigt vilket alltid är mysigt, jobbar årets skönaste pass 8-15, sen hem och göra mig läcker och sen utgååååång! Vet inte vart vi ska, och vi blir nog 3 st hemma hos mig, men WHAT THE FUCK. Pussinussflufffffff.

Rayban mmmmm!


ÖNSKEMÅL FRÅN MIG TILL ER KÄRA VÄNNER!

Hej hallå.

Jobbat till 6, sen gick jag förbi pizza hut en sväng och blev bjuden på pizza av Niklas och Felix innan de skulle på nya Harry Potter filmen :) Jag VET att båda grabbarna sitter med uppspärrade ögon och öppna dreglande munnar framför filmen nu (typ en blandning av den häpna katten i reklamen och en annan reklam med massa som dreglar, vet inte vad den är för dock). Själv sitter jag här och läser lite bloggar, finns inget kul att läsa om alls. Vill att fler vänner till mig ska blogga mer! Det är ju de bloggarna jag älskar.

T.EX:

* MALIN FRIBERG - EN BLOGG OM LIVET I LOS ANGELES.
* ANDREA PALMQVIST - ALLT OM DITT LIV OCH INSPIRERANDE BILDER PÅ DINA OUTFITS OCH SECOND HAND KAP.
* ÅSA ERSSON - UPDATE PÅ ALLT TACK?!
* MARTINA MALMSTRÖM (BLOGGA OFTARE!!! MASSA MYSIGA BILDER PÅ ALICIA <3)
* ISABELL GAHLIN (BLOGGA OFTARE, BLAND ANNAT OM LIVET SOM INKÖPARE)
* JOSEFINE CHRISTIERNSSON - SKULLE DRIVA FETASTE STUREPLANSBLOGGEN.


Såååååå. Det skulle bli bästa födelsedagspresenten till mig! Börja blogga!

Puss.

Kallis is the best



Där kan man inte vara annat än SÅHÄÄÄÄR glad!

Och jag undrar varför jag känner mig fet. ...

img_6478 (MMS)

Och jag undrar varför jag känner mig fet. Donken till lunch, pizza till middag. Nu äter jag en tunnbrödsrulle. Vilket kolhydratskalas!


Models
















Ny tröja från H&M 199:-

img_2247 (MMS)

Ny tröja från H&M 199:-


I love green

img_4586 (MMS)

I love green


Onsdag

Tjaba babes.

Ska kila till jobbet om ett tag, ska bara sminka mig och klä på mig. Ooops insåg just att jag har rätt brådis haha. Det ser ut som att solen skiner ute, då får man lite hopp om att sommaren inte är slut :)

Mms:ar nån bild sen när jag är klar. KUL VA!

Triwa







Älskar Triwas klockor. Jag har själv en svart, men kommer inom snar framtid köpa mig en till :)

L.S












Ointressant jag vet

Tjo! Ska strax sova, men en liten update om min dag först:

* Jobb 12-19.30
* Pizza med Niklas
* Filmkväll -
Irene Huss såklart!

Det var det. Känns som att jag hamnat i en liten höstdepression (fast att det inte är höst än). Det blir ALLTID så efter semestern, slår liksom aldrig fel. Kan det ha att göra med att man alltid tar för kort semester och inte hinner njuta ordentligt och inte alls är redo att komma tillbaka till jobbet efter 2 veckor? Kanske.

L.A L.A L.A.......................................

Balenciaga, JA TACK





Det är grymt att man kan göra tidsinställda inlägg så att ni har något att läsa då jag är på jobbet osv :)

Trött! Nu är jag på jobbet, ska strax ut i...

img_9381 (MMS)

Trött! Nu är jag på jobbet, ska strax ut i butiken. Måste bara svalna lite först, tog en powerwalk till jobbet, det var sjukt varmt ute!


Dag 2

Tjaba! Har fått en riktigt skön sovmorgon, man tackar! Ska strax iväg till jobbet. Jag tycker det känns som att sommaren är slut nu, tycker inte ni? Dåligt väder, massa höstkläder i butikerna, semestern slut... Men ska försöka ta tillvara på det som är kvar av sommaren, åka ut till landet på lediga helger osv.

Nej, måste skynda mig nu. Ha en bra tisdag, puss.

FOXX











Snyggaste tjejen någonsin!

Smyg-shoppar

Ska lägga mig brevid min buse och sova nu :) Han sover redan. Jag passade på att onlineshoppa lite, har just beställt ett par converse i svart och vitt som det står LOVE på. Kan inte förklara bättre, ni får se bild när de kommer. Hittade en sida med grymma priser, så de blev billigare än vanligt. Sov så gott och tack igen för alla gratulationer <3

Missoni





Fin på stranden, ja tack?

Hope wishes dreams love










If one man can create that much hate, you can only imagine how much LOVE we as a togetherness can create.













Hjärtat värker. Hur kan det finnas så mycket hat i en människa? Har läst alla tidningar, sett alla nyheter, finner inga ord. Vi tänker på er <3

23-åringen







(Ser ut som att jag har utväxtfrilla här, yes)



Min födelsedag har varit helt ok. Jobb hela dagen, kände mig helt förvirrad efter semestern, kände mig som nybörjare igen haha! Martina kom förbi och bjöd på en cigg, schysst :) Och Johanna köpte mig en födelsedagsmuffin. Så lite bra har det väl ändå varit idag. Familjen åkte just, fick pengar och blommor <3 Älskar min familj så mycket!

Vill bara boka resan till L.A nu så att man har något att se fram emot! 2 veckors semester var alldeles för lite, känner mig mer sliten än utvilad.

Jaja, PUSS.

Bläää

img_0624 (MMS)

Bläää


23 år

Idag fyller jag år :) Känns verkligen inte så, det är rätt tråkigt, men det är väl en del av att bli äldre. Ska strax kila iväg till jobbet så vi får höras ikväll! Är lite nyfiken på vad jag får för present av pappa och Helena hihi. Puss.

Bildregn






























Stockholmsveckan

Heej bloggen!

Vet inte vart jag ska börja eller sluta? Har haft grymma dagar i visby med underbara tjejer. Har verkligen haft det grymt grymt grymt. Fest morgon till kväll! Så jag är lite sliten nu som ni kanske förstår ;) Är sjukt glad över att jag fick med mig Linda och Malin <3 Det känns som att det har hänt väldigt mycket under våran vistelse där... strömavbrott på hela gotland i flera timmar, amy winehouse död, TRAGEDIN I NORGE osv osv.

Sorry för ett osammanhängande inlägg, är helt slut.

Imorgon börjar jag jobba igen och så fyller jag ju 23 år såklart! Hipp hipp hurraaaaa. Världens tråkigaste dag att fylla år på dock, MÅNDAG och första dagen efter semestern. Men ska fira lite med familjen imorgonkväll och sen med vännerna till helgen eller nästa.

PUSS.

Älskling och Felix kom hit till Visby imor...

img_9666 (MMS)

Älskling och Felix kom hit till Visby imorse som en överraskning :) bästa!


Love it

img_5065 (MMS)

Love it


Pusssssssssss

img_0069 (MMS)

Pusssssssssss


Tråkigt Linda tråkigt!

img_3048 (MMS)

Tråkigt Linda tråkigt!


Kharma igår!

img_8812 (MMS)

Kharma igår!


Efter kallis igår, haha helt spårat!

img_6773 (MMS)

Efter kallis igår, haha helt spårat!


Snart kallis igen. Vinet går ner lite lång...

img_2065 (MMS)

Snart kallis igen. Vinet går ner lite långsammare idag :P


Fest på Kharma igår! Vi blev lika guldiga ...

img_8291 (MMS)

Fest på Kharma igår! Vi blev lika guldiga som Linnea och Olof på bilden. Grymt!


Glad!

img_1990 (MMS)

Glad!


Snygga tjejer på kallis igår!

img_7488 (MMS)

Snygga tjejer på kallis igår!


Såhär dimmigt var det igår för mig! Herreg...

img_4800 (MMS)

Såhär dimmigt var det igår för mig! Herregud! Första dagen = världsklass.


Gotlandsbåten menade jag, råkade skicka iv...

Gotlandsbåten menade jag, råkade skicka iväg det för tidigt!


Saknar mitt blonda hår!

img_9359 (MMS)

Saknar mitt blonda hår!


1 2 3 4








Nu ska vi hämta upp Linda och sen drar vi ...

img_1249 (MMS)

Nu ska vi hämta upp Linda och sen drar vi ut till torö för lite mys. Både jag och Linda konstaterade att vi hade mer packning till Gotland 4 dagar än Thailand 3 veckor...


Packning är ej kul :(

img_3356 (MMS)

Packning är ej kul :(


1 day left

Tjoho. Nu har vi vaknat till här i lyan. Dricker lite kaffe och slappar. Om en stund ska vi till fältan och fixa det sista inför gotland :) Haha älskar Alexandras statusuppdateringar på facebook! De ska kolla på axwell nu på kallis, jag längtar! Hoppas vädret håller i sig, då skulle jag bli världens lyckligaste <3

Imorgon får jag ta del av detta :)

img_2219 (MMS)

Imorgon får jag ta del av detta :)


Så nu fick jag äntligen mitt recept! Barnm...

img_0018 (MMS)

Så nu fick jag äntligen mitt recept! Barnmorskorna på Östermalm var jättebra och det tog 5 minuter att gå från mig :) nu ska jag hem och sova lite mer. Puss


Min älskade väska

Jag är redan kär. Den känns helt perfekt. Sådär boho-chic som jag gillar ;) Vågar man ha med sig den till gotland? Eller kommer den bli nersprutad med champagne? Vill ha den med mig jämt!









Självklart ligger min matchande nyckelring i väskan.

PUSS <3

Fick en förtidig födelsedagspresent av Nik...

img_2699 (MMS)

Fick en förtidig födelsedagspresent av Niklas :D Jag dog. Visar sen. Är så jävla glad <3


H&M höst

Jaha gott folk, då var sommaren slut då! Nästan så känns det ialla fall. H&M har fått in sina höstkläder. Butikerna är ju alltid före, men det är inte kul att komma tillbaka efter semestern och se massa mörka deppiga färger :(


De här snyggingarna kommer jag lägga vantarna på.









Längtar ni till hösten?

Bilderna kommer från H&M's hemsida.

Wedding







Tycker Kate Moss var helt perfekt på sitt brölopp :) Klänningen var verkligen hennes stil, en enkel vintage-aktig. Vill ha liknande frisyr när jag gifter mig, tycker inte om att ha uppsatt hår. Jag vill ha enkel make-up, enkel klänning men folk ska fortfarande tänka WOW när de ser den/mig. Klänningen får gärna vara krämfärgad, kanske lite lik Kates?


Hatar UM

Gaaaah! Gick upp astidigt imorse för jag skulle iväg till ungdomsmottagningen i vasastan och hämta nytt recept till mina p-piller. Det skulle vara öppen mottagning till kl 9.30, men typ 8.45 säger de att de inte kan ta emot några fler så vi andra som sitter i väntrummet blir skickade till observatoriegatan som jag inte har någon aning om vart det ligger!!! Så jag tar taxi dit och kommer i tid till deras öppna mottagning. Då kan de inte förnya mitt recept för att jag är där för första gången och de inte har någon journal på mig? Har kunnat förnya förut fast att jag varit första gången någonstans. SUCK.

Så nu måste jag gå imorgon till barnmorskorna på östermalm, lika bra att gå dit nu som är för oss lite "äldre" (fyller ju 23 snart), orkar inte trängas med alla 15-åringar och så får man inte ens hjälp!

Hoppas dagen blir bättre, just nu känner jag mig bara förbannad. Har slösat tid och pengar helt i onödan.

I can't get enough of inspiraton








Dagens. Allt från H&M förutom conversen :)

img_3835 (MMS)

Dagens. Allt från H&M förutom conversen :)


60s




No sleep

God morgon.

Har sovit sjukt dåligt, varmt och ljust och nää fy vilken dålig natt. Men jag kommer hem igen om några timmar så får väl sova lite till då :) Ha en bra dag <3 Puss.

25/7 - my day

Om jag får pengar när jag fyller år (önskar mig helst pengar heheh) så ska jag:

* Gå på massage/spabehandling
* Köpa nya solglasögon, helst ray ban clubmasters och/eller vanliga pilotbågar
* Köpa nya hudvårdsprodukter från sturebadet
* Spara till LA



Coola.



Nu är det sovdags. Niklas ska upp tidigt imorgon och spela golf och jag ska göra lite tråkigare ärenden.

En festkväll



Den här bilden är tagen från sist jag var ute.

Smoking is bad








Hallå blogghjälp?

Fattar ingenting? Ibland så har jag en "header" och ibland försvinner den helt. Orka! Jag är värdelös på att fixa bloggdesignen också... Får väl googla hur man gör, thank god for google <3

Har en konstig känsla i kroppen, typ söndagsångest fast att jag inte ska jobba imorgon. Det var rätt långtråkigt här hemma, men det var det ju på landet också, varför kan man aldrig vara nöjd? Egentligen mår man nog bäst när man jobbar och är sysselsatt hela dagarna :)

Puss.

<3


Boho chic














Home sweet home

Vi är hemma från landet nu :) Superskönt! Har saknat datan och teven lite nörd som jag är haha! Vi ska bara softa de här dagarna.

Snacka om att stockholm blir tomt de här veckorna. Alla hänger väl i båstad och på gotland. Det är rätt tråkigt att hänga i stan när man är ledig, finns inte så mycket att göra.

Tycker att det är lite sorgligt att min semester har gått så fort, nu har jag bara 1 vecka kvar och sen ska jag jobba igen. Alldeles för lite med 2 veckor :( Har liksom inte hunnit få den här riktiga semester-feelingen.

Jaja, i höst MÅSTE vi till LA, bäst att boka flygbiljetter så fort som möjligt!

PUSS PÅ ER.

Halvsvårt att sova när katterna breder ut ...

img_4247 (MMS)

Halvsvårt att sova när katterna breder ut sig haha! Inte har man samvete att röra på sig heller, det ser ju så skönt ut :) idag åker vi hem från landet. Saknar lägenheten lite, har inte varit hemma på 8 dagar. Sen åker vi tillbaka till torö på tisdagkväll så att det blir smidigt att ta sig till Nynäshamn på onsdag morgon. Gotland Gotland Gotland!


Vi fick låna Hasses lilla groda! Nice med ...

img_3171 (MMS)

Vi fick låna Hasses lilla groda! Nice med nercabbat!


Räcker det?

img_1180 (MMS)

Räcker det?


Älskar pappa och Helenas inredning på Mörk...

img_1060 (MMS)

Älskar pappa och Helenas inredning på Mörkö. Allt är fyndat från loppisar/auktioner men ser så exlusivt ut. Då har man lyckats :)


Finis!

img_5853 (MMS)

Finis!


Åkt båt till nynäshamn. Jävlar vilken sjö!...

img_3749 (MMS)

Åkt båt till nynäshamn. Jävlar vilken sjö! Kändes som att båten skulle vänta för fasiken. Idag fyller min älsk år :) 23 underbara år! Av mig fick han en liten plånbok (korthållare) från acne och ett par skor från TOMS. Tror han blev nöjd! Puss på er


The blog is dead

Finns ingen täckning ute på torö så bloggningen uteblir. Nu har jag fått tag på en data iallafall så passar på att uppdatera lite ;)

Vädret SUGER!!! Jag visste väl att jag skulle få otur med vädret på semestern. Jaja, njuter av ledigheten ändå!

Igår kom mina päron hit till torö för grillning och vin. Jättemysigt hade vi. Ingela tog några fina bilder nere på stranden de gifte sig på:



Min vackra låtsasmamma Helena.



Jag och pappa <3



Boom :)



Niklas pappa Anders och Niklas.



Rock n roll.....

Såhär trött blir man på landet! Nu drar vi...

img_0232 (MMS)

Såhär trött blir man på landet! Nu drar vi vidare till torö. Grillkväll med mina och Niklas päron ikväll :)


Hippie-style










Free people



















Linda hade länkat denna grymma shoppingsida. Skulle kunna klicka hem det mesta därifrån! Älskar bohem-stilen.

Hårt liv

Haha, vad man blir trött på semestern. Men det är skönt :) Man får vara trött när man är ledig. Bara göra ingenting. Sen vi kom ut hit har vi ändå hunnit med en del; oaxen, trosa 2 ggr, grillkväll, åkt massa båt m.m. Imorgon drar vi vidare till torö. Dagarna går så fort, snart är det jobb igen :(

Hoppas att ni har det bra <3

Båt till Trosa havsbad :)

img_2595 (MMS)

Båt till Trosa havsbad :)


Här har vi vårat Mörkö. Lite stolt får man...

img_1675 (MMS)

Här har vi vårat Mörkö. Lite stolt får man väl va!


Små söta grodor i fladdermus-grottan :)

img_1073 (MMS)

Små söta grodor i fladdermus-grottan :)


Små söta grodor i fladdermus-grottan :)

img_1073 (MMS)

Små söta grodor i fladdermus-grottan :)


Landet-outfit.

img_9142 (MMS)

Landet-outfit.


Favoriterna! Pappa och Niklas :) Nu drar v...

img_1054 (MMS)

Favoriterna! Pappa och Niklas :) Nu drar vi till oaxen och sen till Trosa för lite inhandling av mat och alkohol. Puss


Just kommit till landet, håller på att ins...

img_0866 (MMS)

Just kommit till landet, håller på att installera oss lite :) mys!


Motiv








Hade jättekul igår :) Tack Linda och Jonas...

img_5979 (MMS)

Hade jättekul igår :) Tack Linda och Jonas för en bra fest!


I love you

img_2769 (MMS)

I love you


Klänning H&M trend

img_9514 (MMS)

Klänning H&M trend


Kvällens. Det är så varmt så sminket rinne...

img_0688 (MMS)

Kvällens. Det är så varmt så sminket rinner bort! Men fan får inte klaga!!!


Lyckad kväll.

Hade det underbart igår :) Tårta, skumpa, hela kvällen lång! Drog in till white room och kom hem runt 6 på morgonen. Härligt att komma ut från krogen när det är ljust ute haha!

Nu packar vi för fullt, ska till södertälje ikväll på födelsedagsfest, imorgon drar vi till landet och stannar 1 vecka. Så vi får se hur det blir med bloggningen, jag går på SEMESTER! Ska försöka blogga från mobilen men det går inte alltid från landet...

Pusspuss ha det bäst <3

Bella är sååå taggad!!

img_0031 (MMS)

Bella är sååå taggad!!


Fleurs

img_4843 (MMS)

Fleurs


Dags att tagga till inför Bellas fest, såh...

img_6933 (MMS)

Dags att tagga till inför Bellas fest, såhär kan jag inte ligga!


16.00

Semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tacotallrik som jag mest mådde illa av :( ...

img_6578 (MMS)

Tacotallrik som jag mest mådde illa av :( från bellmans cafe


Necklace 1 and 2




WOW streetstyle












Tack och hej <3

Ingen hostning inatt, underbart. Vaknade upp 05.45 PIGG! Nu har jag precis ätit frukost och ska dricka upp mitt kaffe, sen lite sminkning och sen en morgonpromenad till jobbet.

Saknar den här skiten som fan också! Tur att vi ses snart, kommer ha så roligt ihop på gotland wohoooo!


Snark (och massa host såklart)

Nä hörni, dags att sova. Ska ställa klockan på 05.45, galet tidigt! Sov så gott så hörs vi imorgon på världens bästa fredag.

Ethnic










We<3it

Tick tack tick tack

Nedräkning till semestern! Tjat tjat tjat, men fan vad skönt det ska bli! Vakna upp i 16 dagar och kunna somna om igen om man vill :) Bara ta dagen som den kommer, göra vad som faller en in. Najs.

Imorgon jobbar jag till 16.00 och på kvällen ska vi till Bella på tårtkalas. Ska bli kul att träffa alla tjejerna.

PUSS.

Sequins












Fick hem ett pocketogram från jobbet och v...

img_6486 (MMS)

Fick hem ett pocketogram från jobbet och valde den här boken. Hoppas att den är bra!


Hurry up

Tjaaaa, måste skynda mig nu, har segat framför datorn som vanligt. Idag är det min näst-sista dag innan semestern, känns grymt! Hade det jäkligt jobbigt med sömnen i natt bara, har fått jobbig torr/rethosta som är förjävlig, låter som att jag ska dö! Och så var det städgata så det var massa liv utanför.

MEN. Nu är vi positiva och kämpar på här!

Ha en bra dag <3

7/7 Inspo
















Grattis Malin 22 år!

Idag fyller sötaste Malin år :) GRATTIS!!!


ME 6/7





Tunika H&M (fick av mamma igår), halsband köpt i Thailand, shorts H&M.

Brukar sällan gå i såhär korta shorts men jag orkar inte med värmen längre! Så från och med nu ska jag försöka skita i alla skavanker man tycker att man har och våga våga våga!!!

Min lilla räka med sin stora bomberjacka. ...

img_8872 (MMS)

Min lilla räka med sin stora bomberjacka. Har haft en bra dag, är så glad över hur bra det gick hos mamma <3 Toni pratade och skrattade (!!!) och det gjorde mig till världens lyckligaste.


Mitt klädval idag. Bytte om till leggins s...

img_0094 (MMS)

Mitt klädval idag. Bytte om till leggins sen vilket jag ångrar. Det är äckligt varmt. Nu ska jag till Järna och fira mamma.


Wild


Grattis Isabell 23 år!

Min underbara vän fyller år idag! Hipp hipp hurraaaa!











Alltid med ett leende på läpparna <3

Less

Har haft en sisådär bra dag. Massa pengaångest bland annat. Alla presenter som ska köpas, allt roligt jag vill göra men måste avstå. Fickpengar till gotland, måste ta av dem hela tiden, tillslut kommer jag väl ha 100 kr att leva på där, KUL. Vill inte SNÅLA på gotland, vill göra vad som faller mig in!

Det får lösa sig helt enkelt. Tänk om jag fyllde år innan gotland och inte en dag efter, då hade jag kunnat önska mig fickpengar :P JAJA.

PUSS.

Bara vi




Take me back

Min bästa resa. Thailand 2009-2010.





















<3


Måndagen är kommen

Heej och godmorgon.

Det är dåligt väder idag igen, det tackar vi för. Då kanske man kan genomlida den här dagen också ;) Men imorgon är jag ledig så då vill jag gärna ha sol, okej?

Fan vad alla fyller år nu!
Jag blir ruinerad. Mamma idag, Tim fyllde år för någon vecka sen, Bella fyller imorgon,  Malin fyller på onsdag, Niklas den 15e, lillebror Toni 16e, moster 20e, pappa 21a, jag 25e (och farmor samma dag), har säkert glömt någon. GAAAAH! Älskar att köpa presenter men den här månaden är kaos, ska ju till gotland snart! Jaja, det löser sig nog :)

Nu ska jag sluta babbla och sminka mig lite istället, behövs en dag som denna... Puss.

Moms day

Grattis mamma på din 45-års dag <3

Visby bitch

ÅHH JAG LÄNGTAR! Det var 2 hela somrar sen vi var där, och nu är det snart dags igen! I år kommer många vänner vara där också, kommer bli kalas!

Bilder från Visby 2009:



Åsa, Martina, jag och Aggeballe.



Åsa och Alexandra.



Fina Martina.



Untz untz...



Rosé och redbull, smarrigt!









Snygg!







Jonna, Malin och jag.



Bad teacher

Yes, den filmen blev det. Med Cameron Diaz och Justin Timberlake bland annat. Den var ganska bra och rolig, men inte en 10a ;)

Nu ska jag duscha och fixa inför imorgon, för imorgon är det MÅNDAAAAG! Som vi alla älskar eller hur? Men ändå skönt för efter imorgon har jag bara 3 arbetsdagar kvar (är ledig på tis) och sen går jag på semester. YES.

Puss på er.

Omg... Bealovers cheesycrust tog kål på mi...

img_1803 (MMS)

Omg... Bealovers cheesycrust tog kål på mig! Jag och älsk är på pizza hut och snart blir det bio :) härlig söndag. Puss


Vampyr




Söndag

img_5349 (MMS)

Söndag


Random 3/7













Från we<3it såklart!

Skönt väder

ALLTSÅ, jag har svettats så mycket de här dagarna så det är helt sjukt!!! Hemma är det asvarmt, går inte att sova. Ute är det stekhett, kan knappt andas. På jobbet är det fucking 28 grader (vid kassan, vid skyltfönstrena är det typ dubbelt). GAAAH. Är glad att det är sämre väder idag, då kan man iallafall jobba utan att känna sig helt mörbultad efteråt. *Gnällspik*

Igår blev det hemmakväll iallafall. Vi såg en jättebra film som Niklas hyrt. Med Adam Sander och Jennifer Aniston; Just go with it. Se den :) Romantisk komedi, jag skrattade flera ggr i filmen.

Ha en bra dag nu <3 Puss.

Cool dude


Hot in here

Semesterlängtan finner inga gränser! Vill vara ledig NU!!!

Men idag blir det jobb, slutar halv sju. Får se om jag följer med på fest ikväll eller om det blir lugnt, eftersom att jag jobbar imorgon också och måste spara varenda korvöre till gotland blir det nog hemmakväll. Kanske lyckas se på den där filmen vi tänkt se i flera dagar men som avbrytits pga att någon av oss somnat haha.

Ha en finfin dag, ser ju ut att bli fint väder ialla fall?

Puss.


Punk




L












Pasta pesto

Idag har jag haft en riktigt skön dag. Slappat, varit och hämtat upp 2 paket (en av Niklas presenter och armband till mig från baglady), handlat mat och lite vin. När Niklas kom hem hade jag dukat upp fint och jag bjöd på pestopasta (med fetaost, rödlök, tomat i) och kyckling till det. Han blev jätteglad!

Nu har han somnat i soffan. Vi som skulle kolla film... Så jag sitter och äter upp chipsen och dippen själv.

Fasen det hade varit kul att vara på peace & love just nu. Måste ju testa nån gång i mitt liv. Kanske nästa sommar :D
Sen är jag lite ledsen att jag missar fest i trosa ikväll... har aldrig varit där, hade också varit kul.

MEN! Jag njuter hemma istället och är pigg på jobbet imorgon :)

Vad gör ni?

Naturell. Det är skönt att vila från smink...

img_7945 (MMS)

Naturell. Det är skönt att vila från sminket ibland. Nu ska jag till fältan och uträtta lite ärenden. Jag har tydligen lovat Niklas middag ikväll :P har googlat recept och kommit på en rätt enkel pasta. Jag är värdelös i köket!


Besatt

img_5992 (MMS)

Besatt


Råååålis

Hej där!

Jag är ledig idag, så jäääävla nice. Har slappat i soffan och nu har jag tagit mig till datorn. En riktig latmask-dag ska jag ha :)

Igår hängde vi somsagt i rålis. Vi hade köpt med oss godis, bröd, ost, kex, tomater och skagenröra. MUMS. Och vin såklart. Man får inte glömma vinet.

Vid midnatt rörde vi oss in mot stureplan och hamnade först på east och sen drog jag och Camila till solidaritet. Det blev en ganska tidig hemgång, alla hade fått i sig en del haha.

Mer parkhäng i sommar <3 Och det är ju roligt att upptäcka nya parker också, inte bara humlan.

PUSS <3











Fina Jennie som är hemma från San fransisco över sommaren.



Bellabus <3




Svensk sommar tinar frusna själar!!

profilbild

RSS 2.0