veckosummering.

Jobbat 5 dagar. Betalat tråkiga räkningar. Varit förbannad, varit lycklig. Köpt en klänning och en topp. Haft godisförbud och hållt det i 5 dagar. Haft avskedsfika för Debbie på jobbet. Ätit thaibuffé på pong. Druckit vin och drinkar. Varit på thailandsreunion och kollat igenom bilder och filmer vi förträngt. Haft vänner som fyllt år. Tränat och känt mig duktig. Har fått mer ansvar. Varit stressad. Fått en rolig kompis på jobbet. Haft en konflikt som ej slutade bra. Älskat och blivit älskad. Haft seriösa diskussioner. Haft en längtan. Berättat för vänner om att vi ska flytta ihop. Funderat över livet och alla val. Kanske ändrat mig. Varit förvirrad. Känt mig vacker, känt mig ful. En helt vanlig vecka i mitt liv helt enkelt :)

ikväll

Hej fina ni. Nu ska jag snart iväg till jobbet, tror det kommer bli mycket folk, fredag & löning liksom :) Så det blir roligt. Efter jobbet ska jag hem till Alexandra som har inflyttningsfest (bättre sent än aldrig haha) med discotema. Tyvärr kommer inte jag ha så rolig utstyrsel eftersom att jag kommer direkt från jobbet men det ska bli kul att se de andra! Kommer nog inte gå ut ikväll, måste verkligen spara mina pengar.



I verkligheten är den mer lila/blå. Älskar skrikiga färger! TREVLIG HELG.


food

Nu har jag mat hemma så det räcker ett tag framöver (hoppas jag). Ska ialla fall bli bättre på att göra matlådor och att äta middagar hemma den här månaden, man spar så sjukt mycket pengar på det. Synd att jag är så impulsiv och alltid tänker att "allt ordnar sig" bara. Det är det som får mig att gå ut och festa eller äta på restaurang. Ofta.

Nu: dusch. Sen: sova


väntar besök

Hej alla glada (och inte glada)! Hur mår ni? Haha, låter som att jag har asmånga läsare...

Jag har just kommit hem från jobb och träning. Har haft en riktig toppendag, tänk hur olika ens dagar kan vara. Helvete till himmel! Men det är bra med lite variation har jag hört.

Jag känner att jag är på gång med träningen igen, finns inte många känslor som kan jämföras med känslan efter ett riktigt jobbigt pass. Det är typ lycka och alla möjliga känslor blandat i ett!

Nu väntar jag på att min mat från mataffären.se ska anlända :) Läskigt att det ska komma någon och plinga på min dörr snart, får aldrig besök ju!

Ha det bäst. Love.

perhaps some secrets are best left in the shadows



Den här tavlan av Gynning skulle sitta fint på min vägg!

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft, eller jag fortsatte att ha konstigt humör hela dagen, men det är då det är skönt att jobba och tänka på annat. Det finns en sak jag verkligen ser fram emot just nu och hoppas att det blir av. Men jag orkar inte hoppas på för mycket, då kanske man blir besviken. Den saken har nog haft att göra med mina humörsvängningar idag... Hehe, mysterious woman va.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla lite sex and the city tror jag! Imorgon har jag en riktigt skön jobbtid: 12-17.30. Sen blir det träning.

PS! 3 dagar utan godis. Ni kanske tycker att jag är töntig men ni anar inte hur svårt det är för mig. Debbie på jobbet hade tom godis i kassan som alla fick ta av, men jag stod emot! Så jääävla strongt gjort av en sockerberoende tjej som mig.

PUSS.


Pussar

Niklas & jag på en restaurang i thailand. Vill åka dit varje vinter! Står inte ut med kylan här. Ha en bra dag, min började väl inte sådär jättebra, vaknade på fel sida... men hoppas att det blir bättre under dagen. Love.

fff igen

BLÄ. Trots att jag varit "nyttig" (ej ätit godis) idag så känner jag mig ful & fet. Varför har jag börjat tänka så mycket på mat och hur jag ser ut? Tittar mig i spegeln hela tiden och är inte nöjd med det jag ser. Jag är smal men i mitt huvud är jag större än andra? Tur är väl att jag bara tänker såna här dumheter och inte gör något. Skulle inte kunna avstå från en god måltid, no no.

ännu en vinterdag

Good morning! Åh, vad jag har sovit gott. Ville inte gå upp! Idag har jag träningsvärk i hela kroppen, skönt! Tittar ut genom fönstret och ser att det snöar! Nämen, vilken överraskning. Tunnelbanetraffiken är fortfarande kaos - alla tåg som går ovan jord är inställda (så jag måste ta buss till alvik, värdelöst). Det är nog bäst att jag håller mig här på gärdet...

Nu ska jag fixa mig och sen blir det jobb! Såna här dagar önskar man att man kunde jobba hemifrån haha, men det blir ju lite svårt. Puss & kram.

rör din kropp!

Tränade idag, ett medelpass på kungsholmen. Sjukt skönt, kände mig som en ny människa efteråt. Nu är jag sugen på träning! Får se hur länge det håller i sig. Jag ska försöka träna 2 ggr till den här veckan ialla fall :) Har klarat hela dagen utan chips & godis också och ätit helt okej nyttigt... Man kan ju inte bli nyttigheten själv på en gång.

Kollar ni på spanglish på 3an? Rätt så bra film tycker jag, passar bra en kväll som denna! Nä, tillbaks till filmen och sen sovdags!

vinter hos mig











Såhär ser det ut i mitt område just nu. MYCKET SNÖ! Och riktigt halt, kunde knappt gå på min lilla promenad, höll på att ramla ca 10 ggr. Nu ska jag iväg och träna, love.


naked hearts



Bild hittat på någon blogg, inspirerar mig, fråga mig inte hur/varför.


forever... forever...

Ledig idag, sjukt skönt. Hörde av min vän Elisabeth att det var kaos med tunnelbanetraffiken idag igen, så jag hade antagligen kommit sent till jobbet om jag hade jobbat idag. Idag ska jag bara ta det lugnt och sen ska jag iväg och träna. Skulle ha gjort det imorse egentligen men vaknade upp med halsont så jag avvaktar lite och ser om det går över. :)

Åhh... igår skulle jag shoppa på forever21. Jag hade typ lagt 11 varor i korgen och skulle betala (det blev inte mer än 700 kr), men ångrade mig när jag såg att frakten låg på ca 300-400 kr. Sinnes ju! Men det är bara för att de shippar från USA. Om nån vill shoppa från hemsidan kanske vi kan dela på frakten? De hade så sjukt mycket fint, speciellt smyckena!

Puss&kram.


strawberry cheesecake.

Hej hoppi! Jobbet gick bra, jag hann göra om dockorna på plan 2 m.m :) Efter jobbet hämtade Niklas mig och sen dess har vi bara varit här hemma hos mig och haft mystime. Jag testade en sort jag aldrig testat förut av Ben & Jerrys glassar, strawberry cheesecake. God men lite för mycket! Men så är ju alla Ben & Jerrys glassar, man kan bara äta lite av dem, annars mår man illa.

Nu ska vi kolla på blåsningen. Vad har ni gjort idag? Hoppas för guds skull att ni hållt er inne idag! Jag kom försent till jobbet pga gröna linjen som hade ställt in typ alla jäkla tåg! Bu för snön!

Puss.

för kärlekens skull

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS!

ännu en helg

Hej bloggy.

Orkade inte blogga igår, jag somnade nästan direkt när jag kom hem från jobbet. Mycket skönt :)
Vi hade det jättetrevligt i fredags ialla fall. Vi började hemma hos Bellabus med tacos och vin och efter det blev det hotellet och pure. Ikväll efter jobbet ska jag äntligen mysa med min älskling. <3

Har ni haft en bra helg?

fredag!!!

Jippi, vilken bra dag det här kommer bli! Vakna med the voice gjorde min morgon när de gjorde en rap-attack till alla som spelar wow! Jag ringde upp Niklas och retades lite med han och hans kompis som spelar, de satt i bilen och lyssnade på the voice på radion. mwuahaha!



Ha en superhelg! Kanske ses ute ikväll? Tror vi ska till Pure. Puss!


green eyeshadow



Är jag konstig om jag har grön ögonskugga på mig imorgonkväll? Känner att själva outfiten som jag ska ha är så svart, så ville göra det hela lite roligare. Har dåliga minnen från högstadiet när jag missbrukade grön ögonskugga. Har inte använt det sen dess. Men imorgon, imorgon kör vi!!!

PS! Precious var bra men inte bra! Jag börjar visst bli kräsen...


nostalgitripp

De här bilderna gör mig glad! Fina färger och påminner om barndomen. Barnprogrammen var så sjukt bra då, går inte ens att jämföra med idag.

summer feelings

Summernight

Klänning topshop, jeansjacka elliot jackets, väska miu miu, skor topshop, halsband asos.

Här har ni länken till kollagesidan alla pratar om just nu :)


hair

Ny dag, nya tag. Började dagen med att storhandla mat online. Så nu kommer mat hem till mig för 1300 kronor samma dag som lönen kommer. Därefter blir det matlådor och middagar hemma (om jag inte blir utbjuden förstås hehehe).

Här har ni förresten mitt drömhår:

Det är Rebecca Simonsson som står för den här fina kaluffsen :)

ångest

Usch vilken jobbig kväll jag har haft. Riktigt ångestladdad. Jag brukar oftast vara glad och tänka att allt ordnar sig, men nu känner jag mig riktigt jävla förvirrad. Pengar. Hatar och älskar dem. Lön om en vecka. Jag har varit på semester så jag kommer få några tusenlappar mindre, så snälla vänner! Be mig inte följa med på någonting under mars månad (inte under april heller) för jag kommer vara fattig då. Så jävla värdelöst. Jag vill vara med på allt, jämt. Och jag vill leva livet fullt ut, vill äta ute varje dag med min älskling, dricka vin, festa med vännerna, köpa dyra klänningar och bara strö pengar omkring mig. Men det går inte. Känns alltid som att jag är den av mina vänner som har minst pengar kvar efter lön? Men iofs, nästan alla mina vänner är sambos, bor hemma fortfarande osv. Eller alla mina vänner är/gör det menar jag! Jag bor ensam i min stora 2a med en hög av räkningar. Jag är generös och absolut inte sparsam! Har jävligt kul (lite för kul) men så drabbas jag av de här ångestdagarna och tänker på allt jag hade kunnat göra för mina sparade pengar (som inte existerar). Usch!

Funderar mycket på framtiden också. Niklas och jag är varandras motsatser där. Jag vill ha det mesta planerat, han tar dagen som den kommer. Kan bero på att han redan har sin framtid säkrad på sin pappas företag. Jag vill göra så mycket! Jag vill plugga i höst. Då kommer paniken! Kommer jag komma in? Och isåfall; kommer jag klara av livet som student? Ännu mindre pengar, studielån och allt vad det innebär... Jag vill fortsätta jobba extra på vero moda, kommer de ringa in mig? Eller är det hejdå? Kommer jag och Niklas flytta ihop snart? Eller ska jag leta efter något billigare ensam? Om jag inte kommer in på skolan, vad ska jag göra då, fortsätta jobba? Samma jobb/nytt jobb? Mitt huvud sprängs... Vill typ flytta hem till familjen just nu, ha mat på bordet varje dag och slippa alla bekymmer. Men jag klarar inte av den där jävla stan!

BLÄÄÄÄ. Ska sova nu, hoppas på en bättre dag imorgon och att någon snäll människa skänker mig lite pengar. Känner mig bortskämd som fan nu också, gnäller över att jag inte kan shoppa ditten och datten när det finns folk som knappt har råd med mat. Fy skäms Therése!

Bloppis!



1. kjol storlek 36 från h&m, 70 kr.
2. kjol storlek 36 från h&m, 150 kr.
3. stövlar från skopunkten, storlek 37. 200 kr.
4. skor från vero moda, storlek 37. 150 kr.
5. skor från nelly.com, storlek 37. 200 kr.
6. mössa från monki (märke adidas), 80 kr.
7. kofta från gina tricot, storlek medium. 80 kr.



1. kofta från gina tricot, storlek small. 70 kr.
2. linne från h&m, storlek small. 70 kr.
3. skjorta från mq (märket zoul), storlek 40. 80 kr.
4. zebratopp från h&m, storlek 34. 100 kr.
5. klänning från h&m, storlek 34. 70 kr.
6. magkort tröja från nelly.com (oanvänd), storlek small. 100 kr.
7. pengahalsband från h&m. 50 kr.
8. mussepigg t-shirt från vero moda, storlek large (mer som small-medium). 60 kr.

MORE TO COME!
Köparen står för frakten! Hör av er på min mail: [email protected] eller skriv en kommentar till det här inlägget! Pusspuss.


precious

Hello darlings!

Bättre dag idag! Behövde bara en god natts sömn brevid min prins (gick btw och la mig 21.30 igår haha). Idag är jag ledig och har än sålänge bara segat i sängen. Ska börja från början på min sex and the city box hade jag tänkt, man tröttnar aldrig! Annars får jag se vad som händer idag, kanske träffa mor min...

Har roliga dagar framför mig:

Torsdag - ledig, gå på bio med Martina och se precious.

Fredag - jobb, träffa Camila som är hemma från barca och mina andra tjejer för lite drinkar!

Lördag - jobb, avsked för Debbie på fridays.


Sen så ska jag ju gosa med Niklas varje kväll också, brukar oftast sova hos honom på helgerna eftersom att det är närme stan! Gaah... har börjat komma på tankar om att flytta ihop. Tror. jag. är. redo. Snart ialla fall, jag menar, vi är ju ändå varje dag!


<3


kollage gjort av mig

Flirty girl
Svindyra saker (nästan allt) som jag tycker är fint. Länkar sidan imorgon där du kan göra ditt egna kollage.

fff

Japp så känner jag mig just nu. Ful fet fattig.

strulig blogg

Kunde inte logga in alls på bloggen igår, därav utebliven uppdatering! Jag jobbade ialla fall bara igår och åkte sen hem och dog på en gång. Fattar inte varför jag är så trött hela tiden, fast att jag sover mer än 8 timmar per natt... Idag börjar jag kl 12.00, känns jättekonstigt, brukar alltid börja vid 10. Schemat har ändrats så nu ha jag lite mer varierande tider, vilket känns kul! :) Så nu har jag typ 2 timmar att döda innan jag måste dra hemifrån, det känns bra.





Jag & Malin på zanzibar i lördags. Vi hade rätt roligt om man säger så! Men nu får ni ha en bra dag tycker jag, be happy!


värme

De här bilderna kommer ifrån nyårsafton -10 i thailand! :) Såg att Malin just lagt upp dem på facebook. Tänker tjata om thailand tills jag får åka dit igen... Ha en bra måndag! Puss

ssssöndagggg

Helt slut efter jobb och tacos! Tacosen satt fint kan jag säga. Nu ska jag mysa med älskling och sen ska vi sova sova sova!!! Peace & love.

omg!!!

Hahaha fyfan vilken kväll vi hade igår! Förlovningsfest hos finaste Johan och Linda! <3 Efter det blev det 2 limos till zanzibar och där drack vi och dansade tills stängning! Tack alla som gjorde min kväll! Nu ska jag snart till jobbet, hoppas på mycket folk!

rusningstid!!!



Nu ska jag springa till bussen, sen blir det jobb mellan 11-18 och därefter ska vi på förlovningsfest! Så ha en trevlig dag/kväll allihopa, pusspuss.


fireflies


white wine

Hello! Nu är jag hemma hos mig i bromma, efter att ha sovit hos Niklas i 2 dygn. Sitter just nu och kollar på teven/datan och dricker ett glas vin. Med mig själv. Är sugen på att gå ut och dansa hela natten lång men det funkar inte riktigt när jag ska jobba imorgon... Eller det funkar, men vi ska på förlovningsfest imorgon efter mitt jobb, och dit kan man ju inte komma helt seg och bakis. Så, det blir hemmakväll med vinet som mitt enda sällskap.

JAG ÄR SÅ JÄKLA SHOPPINGSUGEN! Vill gå in på varenda onlineshop som finns och klicka hem hela deras sortiment, typ. Men jag går oftast in, lägger massa grejer jag vill ha i varukorgen, och trycker på kryss. Jag får en liten kick av det *normalt*, känner mig liksom sparsam när jag bestämmer mig för att inte slutföra köpet. Haha okeej... men ni får ha det så bra! Puss.

här har ni en bra blogg

Klicka.

pregnant

Men guuuud jag drömde att jag var gravid. Det var så fint, hade fått en pytteliten mage! Men jag minns att jag tyckte det var jobbigt i drömmen att jag inte fick dricka vin på en middag, men att jag ändå var så himla stolt. Åååå. <3

Aja. Händer ikväll då?

min dag

Idag har jag: slappat, fikat med Isabell, fyndat på myrorna, tränat (också med Bella), träffat Alex för lite langning hehe, handlat mat, ätit mat och nu ska jag och älskling kolla på 5:e filmen av Johan Falk. Den näst sista. Är Joel Kinnaman inte med i de sista filmerna eller? THAT SUXXXX!

Den här bilden (och bilden ovan) är tagen på galapremiären av "coco före chanel"-filmen. Var där med Malin och hennes jobbarkompisar. Hade väldigt mörkt hår också, gillart! Men jag trivs ändå bättre i ljusare hår, känns fräschare och jag känner mig snyggare! PUSS.

alltid lika spännande

Med lediga dagar mitt i veckan. Då ingen annan är ledig. Ibland jobbigt, men mest känns det lite lyxigt faktiskt... :) Idag har jag lite planer; ska sätta mig på ett fik och plugga inför högskoleprovet, ska spana in myrorna på kungsholmen och kanske lite andra butiker, ska gå på ett träningspass också på kungsholmen och efter det ska jag hem till min gos och njuta av lite löööve. Kanske kommer jag på något mer att göra, vi får se. Nu ska jag göra mig klar för en skön ledig dag. Låter säkert mobbad som typ ska sitta på ett fik själv osv, men jag gillar verkligen mitt sällskap haha (in love with myself). PUSS.

natasha poly

Kan vara den snyggaste människan på jorden. Vill.se.ut.som! Ska skaffa brun/gröna linser snart, sen så!

Hur mycket får man längta tillbaka egentligen?


sitter du blir du ju tjock och ful

GODMORGON! Idag är det onsdag och jobb står på schemat från 11-19.30. Brukar inte börja 11 på vardagar, kul med lite omväxling :) Igår var både jag och älskling supertrötta, så vi åt en pizza på kvarterskrogen här haha och sen var det nästan bums i säng. Det är så sjukt hur man inte kan stå emot onyttigheter även fast att man tänker hela tiden att man ska vara nyttig. Det är som att ju mer man tänker på att man ska hålla sig ifrån godis, pizza och sånt, ju mer vill man ha det! Och jag kan inte stoppa mig själv, det är som att mina ben styr sig själva fram till godisaffären, det är bara att hänga med liksom... Jaja, babbel babbel. Önskar bara att man kunde njuta av alla godsaker utan att vara rädd att bli tjock.

Med det sagt så önskar jag er en trevlig dag och kväll! Pussiluss.

Bubbles

Har jobbat hela dagen, så nu är jag trött som tusan. Älskling har tappat upp ett bad till mig och tänt ljus, så nu ska jag lägga mig och njuta! Vi hörs senare eller imorgon <3 Love.

Sleepy

Hej och godmorgon! Jag har nu varit ledig i 3 dagar, så idag är det dags för mig att pallra mig till jobbet. Känner mig jättetrött, har inte sovit så bra för att 1: jag sov utan Niklas, 2: jag har möblerat om så det var ovant, 3: jag hade nya sängkläder så de hade inte min lukt (trygghet, haha geek i know). Sååå det får bli en redbull så jag vaknar till. Sen får jag se om det blir träning eller ej, vet att jag kommer vara helt slut kl 19.00 när jag slutar.

C YA!

big test

Nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och läsa i min bok inför högskoleprovet som har kommit. Helt sjukt att provet håller på från typ 8.30 till 16.30! Det är visserligen massa raster emellan, men vad ska jag göra på de rasterna då när jag inte känner nån?? Kanske skaffar mig en homie där eller nåt. Men godnatt och sov gott :) Tycker jag varit duktig på att uppdatera bloggen idag, lite nördvarning på mig, men... PUSS.



!

Vad tyckte ni om Glamourama? Jag gillade det, lite töntigt vare, men kul att få en inblick i Petras, Annas och Michaelas liv (mer än det som står i bloggen alltså)

bedroom









Jag målade ju om mitt sovrum för några dagar sen i antikvitt (stockholms vitt) och såhär blev det! Det är svårt att få bra bilder på rummet tycker jag, det är så avlångt så jag vet inte riktigt vart jag ska stå för att få bra bilder. Men ni ser ju lite ialla fall :) Nu håller jag på att lägga upp lite kläder på tradera, har så jäkla mycket som bara ligger orört så det är lika bra att rensa. Vad gör ni? Haft en bra måndag?


boyfriend

Idag kör jag osminkat, ruffsigt hår och pojkvännens skjorta! Känner mig på topp... not.

 


smaragd

Vilket jäkla tjat om inspirationsbilder va! But I can't get enough... Vilka favoritsidor har ni där ni hämtar bilder ifrån? Jag gillar lefashion, jak&jil, sthlms streetstyle mfl. Länka gärna om ni har andra.

the sun is shining... monday

Härliga måndag! Vet ni varför? Jo, jag är ledig. Just nu sitter jag hemma hos Niklas, ska snart rosta mig 2 mackor och avnjuta dem med lite räkost på. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda... Ska till posten och hämta ut två paket som har kommit, det ena är min bok inför högskoleprovet och det andra är en överraskning till Niklas. Men vet inte om jag visar upp den i bloggen eller inte, he he he. Ha en underbar dag, och kommentera!

Wildfox Couture









Wildfox couture är en asgrym sida med kläder och inspirerande bilder! Ni ser ju bara ovan. Bilderna har jag googlat fram men ni kan själva gå in på hemsidan och kolla! Jag får inte nog av inspirationsbilder, skulle vilja täcka hela min sovrumsvägg med inspiration!

dance dance dance

Men tja! Har inte haft orken att uppdatera idag, har haft en riktig bakis-slappar-dag! Festen igår blev lyckad, vi blev rätt många tjejer hemma hos mig tillslut :) Vinet slank ner kan man ju säga, haha. Andrea tvingade på mig en tequilashot också och efter det så kan ni ju gissa om man var lite glad... Vi drog till sturecompagniet som vanligt, det var roligt, som vanligt. Känns som att det är dags att vidga sina vyer lite nu snart, vill inte hamna på stures varje gång vi ska ut, enformigt! Bilder får komma imorgon, verkar inte som att nån har haft ork att ladda upp idag?

Nä, nu blir det glass och blåsningen. Sen ska vi se fjärde filmen av Johan Falk som vi har hyrt (eftersom att de börjat sända jävla Wallander nu helt plötsligt??)

Vad har ni gjort i helgen? Tell me! Puss.

ikväll ikväll ikväll

Ikväll blir det fest hos mig och sen ska vi ut och dansa tills natt blir morgon! Vi kommer bli ett härligt gäng tjejer, ska bli så roligt! Ni får gärna skriva ner lite bra partymusic i kommentarsfältet så att vi har något att lyssna på ikväll :)


okej, en bild bara...

Hur jävla snygg är inte Kate Moss på den här bilden?

love

Ingen bloggning ikväll, bara mys! Puss

blått



Kör på lite färg idag ialla fall! Det måste man, för att hålla humöret uppe.
Body gina tricot, kofta monki, leggings vero moda, halsband topshop. Så enkelt var det! Nu får ni ha en bra dag och släng gärna in en kommentar eller 2 :) Puss & kram.


1,2,3,4,5







5 stycken bilder som inspirerar mig. Hela min dator är smockfull med inspiration, den kommer nog lämna mig snart. Tyvärr minns jag inte vart alla bilder är sparade ifrån, men fina är dem!


babygirl

Hinner inte skriva så mycket nu men Martina ska få en flicka! ALLA trodde att det skulle bli en pojke, så vi blev minst sagt chockade. Efter ultraljudet gick vi och tog en fika på kofi och sen gick vi och shoppade lite kläder till lilltjejen på zara (som förövrigt har sjukt coola barnkläder). STORT!

Nu ska jag iväg till jobbet och min favorit Bella jobbar så dagen kan inte bli annat än bra! :)

mysfaktor

Men gud jag fick värsta mys och lyckokänslorna precis och bara kände att livet är så himla bra! Solen skiner, det är en underbar vinterdag, våren och sommaren kommer så småningom de också, precis som varje år, men man måste nog försöka njuta av alla årstider och inte bara gå och längta efter de andra. Jag ska med min vän som är gravid (!) och se vilket kön barnet har, och jag kan inte fatta att lilla Martina som jag känt sen jag var 5 år är gravid och ska få barn om lite mer än 2 månader. Jag har världens bästa pojkvän som finns för mig hela tiden, vad det än gäller. Som pushar mig och tycker att jag är bra, oavsett. Jag har fina vänner, en fin familj och jag vet ungefär vart jag är påväg. Och det är inte konstigt att man i min ålder kan bli förvirrad i bland och undra vem man är och vad man vill, det hör ju till. Jag kommer göra många olika saker i mitt liv, resa, plugga, jobba, skaffa familj, gifta mig, bygga upp ett fint hem, ja jag känner verkligen att allt kommer att gå min väg. Det bara är så!

Nu har jag skrivit av mig lite, måste ju passa på när de här lyckokänslorna sköljer över en. Puss.

och modeveckan har börjat



Älskar skinnjackan och lager på lager.



Marcella klär sig grymt!

Det här är alltså mina favoriter från modeveckan hittills. Och då granskar jag de som är där och kollar! Bilderna är lånade från stureplan.se

Nu ska jag fixa mig, sen ska jag med en av mina närmaste vänner på ultraljud och se om det blir en liten pojke eller flicka. Känner mig sjukt hedrad som får följa med! <3


cocoo.se








Cocoo.se har riktigt snygga smycken! Vill ha alla här ovan, men tyvärr kan man inte få allt man önskar. Fick jag välja ut en av dem så blir det definitivt armbandet med änglarna och korsen. SÅ FINT.


Autumn @ school



När (om) jag börjar plugga i höst vill jag se ut såhär första dagen! Viktigt att göra ett bra intryck ju, speciellt om man ska läsa något relaterat till mode ;)


hej februari!

Skönt att januari är över! Årets jobbigaste månad! Men i år spenderade jag ialla fall 9 dagar av januari i Thailand :) Här kommer lite bilder från månaden som gick:





Nu ser jag fram emot en ny spännande månad, en månad närmare våren och sommaren. Pussis.


högskoleprov

Nu har jag bokat in mig på högskoleprovet den 10 april. Nån mer som ska göra då?? Eller någon som gjort det som kan berätta om det var väldigt svårt? Måste försöka träna inför det, men det är svårt när man inte vet vad som komma skall haha!

sjukaste drömmen på länge

Hej "allihopa"! Känns som att alla läsare försvunnit från min blogg, men jag får väl skylla mig själv som är så tråkig ;)

Igår jobbade jag ju somsagt i Gallerian och det gick mycket bra! Var dock helt slut efter, så jag åkte hem med älskling och däckade på en gång... eller nej, först var jag faktiskt duktig och målade om mitt sovrum, men hann bara med ett lager, så idag ska jag måla 2 lager till! :) Niklas hjälpte till såklart, men han fick fixa smådetaljerna med penseln.

Jag hade förresten världens sjukaste dröm imorse/inatt. Vaknade och var livrädd och precis då var Niklas tvungen att sticka till jobbet. Jag drömde att Kenza (bloggaren) tog livet av sig! Och att flera människor gjorde på samma sätt. De åkte typ till sjukhuset, tog 2 sprutor och sen dog dem. Och då kremerades dem! Helt sjukt. Kenza gjorde det för att hon haft en hemsk stalker som vägrade låta henne vara... Usch var ledsen på riktigt när jag vaknade nästan!

Haha, knäppt va... Nu ska jag måla. PUSS.

profilbild

RSS 2.0