tack för bullarna



Nu drar vi till london, ha det bäst här hemma. Älskar er mina vänner & familj <3


hello there london

London imorgon (eller idag, klockan är snart tolv). Nervös. Flygresa. Men jag åker med 3 grymma personer, och de kan ju inte dö. Då kan inte jag det heller, bra! Hörs om några timmar, ska försöka sova lite. <3

i like it like this


farligt diadem



Gillar Galas diadem. Grymt! Nu ska jag iväg och köra sista passet på VM, sen är det bye bye!

this month



Inspiration för den här månaden. Är uttråkad så jag sitter och gör kollage i paint. Vill sova men då kommer jag sova i typ 12 timmar vilket inte är så bra. Sista dagen imorgon. Jag vet att jag tjatar om det men det känns stort för mig, vero moda är mitt enda jobb sen studenten!


Fly away



ÄLSKAR och då menar jag verkligen älskar (!!!) mina nya byxor från h&m. Beställde dem på hemsidan för 129:-. De är höga i midjan, lite lösa uppe och smala nere.



Leopardsjal från vero moda.



Solen sken, men kallt som fasen vare (imorse alltså).

Nu sitter jag och kollar på idol. Hoppas att hon Elin som ser så jäkla cool ut är bra! Hon ska sjunga snart... PUSS.


lite shopping är alltid kul



"Mjukis"tröja med axelvaddar från vero moda.



Senapsgul klänning från h&m, nu 100:- på rean!



Klänning från h&m, 100:- på rean.

Det var det! Idag har jag min näst sista dag på vero moda. Konstigt känns det att lämna glashuset, speciellt med tanke på att jag faktiskt var en av de som öppnade upp stället. Men nya äventyr väntar och jag är så taggad!

Vi hörs lite senare, då ska ni få outfitbilder med mera. Puss.


outfit lördag

Bättre sent än aldrig.



Okej man ser inte så mycket men jag var mycket nöjd med min outfit denna dag. Hade samma kläder på kvällen också fast med en vit väst med spetskanter från vero moda.

Byxor h&m, body vero moda, kofta vero moda, mockajacka ellos.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. 3 dagar kvar på jobbet nu. Nervositeten smyger sig på... PUSS!


helt djävla död

SORRY SORRY. Blir ingen bra uppdatering idag heller, helgen har varit fullspäckad! Jobb fredag, lördag, utgång och idag har vi haft loppis i vårberg. HERREGUD, det var en upplevelse må jag säga. Fick sälja alla mina kläder för 10-20 kr, mer var folket inte villiga att betala där. Var så fruktansvärt bakis så Bella fick vakta mitt bord medans jag gick upp och tog luft och grät en skvätt för att jag mådde så dåligt. Men sen kämpade jag på till kl 16, så jag är mycket nöjd! Vi ska boka ett till loppistillfälle snart, sjukt bra att bli av med massa skräp, folk köper verkligen allt!

Ikväll har jag och min babe bara sovit och ätit på våran thai. Massaman is tha shit! Puss.


friday. overknees. money. happiness.



Overkneestrumpor vero moda, avklippta jeans, tisha vero moda. Sexy lady va? Haha. Har typ alla mina vero moda-kläder i tvättkorgen, därav mina sexiga outfits.



WHO CARES!!!

Nu får ni ha en bra fredag tycker jag. Inget ska få förstöra mitt humör idag. Efter jobbet ska jag fika med Martina och Alicia. Alicia blir 5 månader på söndag, tänk vad tiden går fort! <3


sommar, sommar och sol











Gud vad jag är sugen på en tjejresa! Sola, bada, äta goda middagar, festa inpå småtimmarna och bara ha det bra! Vilka är på?


Min vän

Min kära vän Isabell har kommit igång med bloggningen igen. Jippie! Isabell är en vän jag alltid kan vända mig till! En vän som förstår och kommer med råd. Jag ser upp till Isabell för att hon kör sin grej och skiter i vad andra tycker om det! På söndag ska jag & Isabell sälja massa grejer på loppis hela dagen, det kommer bli jätteroligt! <3 Minns när vi blev kompisar, när båda jobbade extra på vero moda i haninge (läängesen). Vi upptäckte att båda gillade havregrynsgröt och skor! Tack för att du är du!


vero moda vero moda



Dagens fula outfit. Skjorta vero moda, t-shirt vero moda, shorts med hög midja vero moda.

NEGATIV?? Nej inte alls. Har haft en skitdag med magsmärtor, irritationer och komplex när jag sett mig i spegeln. Imorgon är det fredag och lön. Förutsättningarna för en bra dag är större än idag ialla fall...




Puss på er! Jag njuter av foot of africa här.


rör din kropp!

Gå till jobbet? Vem försöker jag lura? Nej, nästa månad är det jag som skaffar kort på world class nybroplan. Hur läskigt det än är att träna bland alla schtekare så måste jag börja!!! Jag är nöjd med min kropp, vill inte bli smalare, men jag vill verkligen bli fastare!


keepers?

Godmorgon solstrålar! Hur mår ni? Idag börjar jag 12. SKÖNT. Men jag gick upp tidigare så att jag kan ta en promenix till jobbet. Börjar känna mig lite småfet efter allt godis-bull-kladdkake-ätande. :/



Kofta från vero moda 259,95:-



Skor från H&M, minns ej vad de kostade då jag beställde dem från onlineshopen.

Men jag tror nog att det blir keepers ialla fall, jag brukar inte lämna tillbaka plagg så ofta, är lite lat för det haha! Men nu får ni ha en bra torsdag, snart är det helg!


onsdagens bravader

Fy satan vad dålig jag är på rubriker. Vill också ha coola meningar från låtar osv. Men kommer aldrig på något. Så "onsdagens bravader" får det alltså bli idag.



Poncho h&m, halsduk monki, leggings vero moda, kofta vero moda. That's it.



Halvt nyvaken, håret står åt alla håll.

Nu ska vi äta ris, kycklingklubbar och beasås (curry för baby). PUSS.


Je t'aime te amo ti amo jag älskar dig







KÄRLEK. Älskar dig Niklas så mycket <3

Nu ska jag till jobbet. 7 jobbdagar kvar på vero moda och 8 dagar kvar till london. HUR BRA?

längtar efter dig 4







När min iphone 4 kommer ska jag skämma bort den med en massa coola outfits!!! Längtar. Skalen kommer ifrån mirabling.

hey poncho







Ny poncho från.....damdamdamdam... H&M! Kass bild, jag vet! Men hur lätt är det egentligen att ta kort på sina outfits själv? Nu ska vi sova. Fan vad mysigt det är att sova brevid en varm kille varje natt! MMM <3


det här gick ju bra

Ja, ni kanske ser att jag försökt fiffla med min layout här på bloggen. Ser helt crazy ut, men det får duga tills nån kunnig jävel vill hjälpa mig :)

Idag har jag lunchat med Alexandra (och fikat i en källare i gamla stan, men det är en annan historia). Jag köpte solsidan säsong 1 på stan och den har jag och Niklas avnjutit här hemma! HUMOR det där.

Nu är det idol. Sen ska jag visa lite nya grejer från H&M. Jag skäms. Jag kan inte hålla mig från shopping, fast att jag åker till london på torsdag nästa vecka...


så sprid lite looooveee

Idag har jag tagit det så lugnt det bara går. Jag har inte haft något annat än morgonrock på mig under hela dagen. FYFAN VAD SKÖNT! Sovmorgon, sova lite middag, och nu ska jag sova igen. Imorgon ska jag träffa Agge som jag inte träffat på länge! Vi ska luncha och kanske shoppa lite, eller jag spar mig nog till london!

Skulle vilja ändra designen på bloggen men är helt värdelös på det. Någon som kan hjälpa mig? Godnatt, puss <3


zebra. lila.



Nya skor från nelly.com. De kostade 349:- paret. Nu vill jag bara hitta ett bra tillfälle att använda dem :)


rumi



Älskar outfiten. Har kört på utsvängda byxor några ggr på jobbet och fått positiv respons! Bilden är lånad från sthlm streetstyle as usual.

det var den helgen

Hej! Jag har haft fullt upp denna helg så det har inte blivit så mycket uppdateringar i bloggen. Men nu är jag här! Ledig och allt, känns perfekt när det är trist väder och dessutom måndag! :)

I fredags hade jag och Niklas myskväll här hemma. Vi drack lite vin, spelade kort och satt och lyssnade på lugna låtar och sjöng med haha!

I lördags jobbade jag och på kvällen hade jag tacoskväll här hemma med lite tjejer! Om jag får säga det själv så är jag fan partyfixarn nr 1! Vem bjuder alltid in till fester/förfester och planerar saker? Moi! Men det är roligt :)

Igår jobbade jag hela dagen och sen följde jag valvakan som så många andra. Alliansen vann precis som jag önskat, men hela SD-historien är ju bara sorglig...

Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag!


next tattoo



Ungefär såhär kommer min nästa tatuering att se ut, dock med mindre text. Tror faktiskt att jag vill skriva "love love love love love" rakt av. Det behöver inte vara svårare än så och jag tror att ordet LOVE betyder något för alla.


17 september

Godmorgon! Jag hade verkligen velat vara ledig idag också men nu blir det jobb hela helgen innan nästa ledighet. Så är det med butiksjobb.

Inception igår var bra men ganska svår. Men jag tror att jag fattade det mesta. Niklas var nöjd ialla fall, bästa filmen han sett typ!

Nej, nu måste jag kila. Har inga planer för ikväll, men massa vin hemma :)

Min dag i bilder




Ska man rösta måste man ju se lite vuxen ut (OBS det är styrka i glasen haha).







Höst i tessinparken.



Röstade jag på moderaterna tro?





Hämtade ut min fina skinnjacka jag fyndade på tradera för några veckor sen.

Nu ska vi iväg på bio! Kärlek.


mitt val

Hej gott folk! Hoppas att ni mår bra, ni är väl på jobbet/i skolan antar jag? :) Jag är LEDIG! Så jäkla skönt. Men imorgon är det jobb igen, hela helgen.

Hittills denna dag har jag: vaknat, pratat med älskling i telefon, ätit frukost, druckit kaffe, internetshoppat (!!!) och skickat ett "grattis på namnsdagen" mail till min pappa.

Planer för dagen: förtidsrösta, hämta ut ett paket, bjuda Niklas på inception på bio.

3 år gammal bild på Sanna, Martina och mig. Mycket har hänt sen dess! Martina har bland annat fått barn ;)


wildfox couture







ÄLSKAR bilderna. Ha en bra dag, nu ska jag jobbelijobba

Rebecca Stella



Rebecca Simonssons låt. GRYM. Lite Gaga-style sådär. Hoppas på att få höra den ute!

modekungen

Här kommer lite snygga plagg från modekungen! Gå in där och shoppa loss vettja, det finns massa fint! Det är dock lite dyrare, ialla fall när man är van vid h&m's priser, som jag!



Ful/snygga skor. Jag skulle lätt kunna ha dem på mig ialla fall.



Skjortor finns det gott om!







Nu ska jag duscha och sova, redo för jobb imorgon!


paradiset















Drömmer mig bort... till thailand. I vinter åker vi igen, den här gången blir det nog bara jag & baby, 3 veckor. Vi funderar på att åka runt, det blir bland annat krabi och phi phi. <3


who cares

Står det på min tisha idag, känner mig sådär lagom ball. Fulaste tröjan jag har typ.

Såhär såg jag ut igår ialla fall:

Gillar mina nya "neverending" halsduk från gina tricot. Ursäkta trött-facet. Nu kör jag 6e jobbdagen, ledig på torsdag!


Cooler than me?

Föll för grupptrycket och beställde precis en iphone 4. Ska bli lite cool tänkte jag. Och då kommer jag bli en mycket roligare bloggerska, var så säkra! Förresten är livet rätt spännande (och läskigt), man vet liksom aldrig vad som ska hända. Godnatt era små filurer :) Puss.

PS! Varje dag försöker jag göra någon på gott humör, kanske genom en komplimang. Tycker man får ut så mycket av det! Tycker om att göra människor glada, synd att inte alla lever efter det. (De skrattar jag mest åt)


baby alicia











Världens sötaste lilla bebis på snart 5 månader! Otroligt vad tiden går fort.


Anouk - michel



Gammal låt som jag hittade i min äldsta blogg. Lyssnade på så mycket fin musik back then.


finfint





Skulle vara kul att vara sådär superblond nångång... tror dock inte att det skulle passa mig så bra. Jag har för mörka ögobryn och så skulle jag få fin utväxt på ca 1 vecka.

Idag har jag jobbat, det gick mycket bra! Nu har jag myskväll hemma i min ensamhet. Hoppas att Niklas kommer snart och gosar med mig, men man vet aldrig när han & hans pappa är i farten.

PUSS.


happy b-day and stuff

Igår hade vi middag på söder med Linda & Johan och Malin & Felix. Mycket trevligt och väldigt god mat! Nu måste jag rusa iväg till jobbet. Nina fyller år :) Grattis till henne! Vi hörs ikväll, ska bara vara hemma och mysa hade jag tänkt! <3

hunter

Men snygg! Nyinkommen på nelly.com. Ska man slå till, 1600 kr? ;)

Hunter Regent Savoy SEK 1599, Hunter - NELLY.COM


pryd min kropp



Min snygga "rymdkjol" från h&m



Kavaj h&m



Beige mockajacka med fransar från ellos.se (ca 70% rabatt).



vinden har vänt

Tjoho alla fina läsare! Solen skiner idag, härligt va? Jag känner mig väldigt glad. Är ledig, har bara tagit det lugnt och städat lite i lägenheten hittills. Om några timmar kommer min babe hem och ikväll ska jag på bio med Åsa tror jag. Har ni sett "i rymden finns inga känslor"? Dålig/bra?

Imorgon och på fredag ska vi sova hos Niklas föräldrar på söder, vi ska nämligen vara kattvakter till deras vilda bengaler haha. På fredag har vi bjudit in till middag där också!

PUSS.



Bild från drakbåtsrodden 2007.



Miss posergirl hade färgat håret brun/rött förra hösten. Undrar vart mitt halsband tagit vägen?



En sen natt/tidig morgon på neu när det fanns. Lånar brillor av någon?



Mysig vattenpipa-ring hemma hos Tessan när hon fyllde 20.



Jag år 2008 i min fina mössa från monki.

Dessa bilder har ingenting med inlägget att göra. Eller jo, de gör mig glad och inlägget handlar om GLÄDJE. Ska köra på fler inlägg med gamla bilder.


det går bra nu kompis det går bra nu

Intressant och lärorik introduktion idag! Är så taggad inför detta. Börja om från början, visa vad jag går för! Nu ska jag kämpa på den sista tiden på VM, sen blir det london och sen kööööör vi! Bara detta gör en ju aspepp: http://www.e24.se/business/konsumentvaror/hm-anstallda-ska-fa-bonus_2281285.e24

Jaja nog tjatat om det! Nu ska vi nog sova strax och imorgon ska jag avnjuta en ledig dag!



DET ÄR BARA ATT ROCKA PÅ!!! Bild.


nya äventyr



Strax ska jag iväg på introduktionsdag på h&m's IT-avdelning i liljeholmen. Vi ska få lära oss om fastpool och hur bokningen på internet går till osv. Ser verkligen fram emot det :) Det ska bli kul med massa nya ansikten också! Malin och jag åker tillsammans, vi ska bli kollegor ju! <3


h and m

Jag har fått jobb på h&m! så jävla glad! :D ikväll ska vi fira! kommer sakna alla vero moda girls men nu är det dags att ta tag i livet och göra nåt nytt kul!


bedtime stories

Du heter: Anna Therése Karlsson
Smeknamn: Tess, grus,  terran, terre, terreberre, berri, finns fler ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till: "fan fan fan" av thåström

Beroende av: Kärlek

Vad tror folk om dig? Att jag alltid är glad och snäll

Stämmer det? Mjooo... ialla fall den där snällbiten, sen kan man ju vara nere ibland, men brukar oftast inte visa det utåt (förstör min image då)

Vad får du oftast komplimanger för? Mina kläder tror jag! Typ varje dag.

Hur imponerar man på dig? Testa och se!
Brukar du skratta för dig själv? Inte så ofta faktiskt, känner mig lite psyko då

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Det kan jag inte skriva, men såhär står det i mitt första: "När du hamnar i svårigheter och kommit till en punkt där du tror att du inte står ut längre ska du inte ge upp, för det är just då det brukar vända"
Var bor du? Gärdet, innanför tullarna sattsäga!

Trivs du där? Jaaaa!!!
Hur svarar du i mobilen? "hej bajskorv!" "hallåå??" "terve mittä kuulu"

Vem ringde du senast? Isabell

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Massa bra tips och fina ord! Som alltid.
Antal timmar sömn inatt: För lite för min smak, typ 6! (Sover dubbla annars)

Sov du ensam: Nej, en naken man hade jag brevid mig

Brukar du komma i tid: Ja det är viktigt
Hur känner du dig nu: Mysig och trött, förväntansfull, spänd men samtidigt lite orolig...

Vanligaste färg på dina kläder: Sommar: regnbågens färger! Vintern: svart.

Vad tycker du om fötter: Söta

Vad saknar du: Saknar hela min familj

Hade du en bra kväll igår: Helt ok!

Favorit dryck på morgonen: Juice, vatten eller kaffe
När brukar du oftast gå och lägga dig: 11 typ

Är du blyg? Beror på. Förstår mig inte på mig själv, ibland är jag as-social och babblar på, ibland kan jag vara helt instängd och "svår". Sån är tydligen jag!
Sysslar du med någon idrott: Nej men ska börja träna snart tänkte jag...
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Tror vi alla har samma svar på den frågan ;) Men jag skulle gå ut på krogen med grabbarna och beställa in helrör också! Hahaha!

Är du nöjd med ditt liv: Ja!

Är du bortskämd: Lite
Vad gör du i morgon: Jobbar

Vad är det värsta du vet? Rädslan för att mista nån nära

Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut

Vad är det finaste du fått? Mitt liv
En speciell dag du minns: Min och Niklas första date. Den bästa jag varit på!

Du samlar på: Kläder och skor

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Niklas oftast
När grät du senast: Igår tror jag

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, eller köpa lägenhet

Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja, jag älskar barn :)

Är du musikalisk? Gillar att sjunga och dansa, men that's it

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej usch

Kul fredags-kvälls-sysselsättning :) Imorgon är ännu en viktig dag så nu blir det bums i säng!


oh my god i can't believe it

JAAABADAAABADOOO. Återkommer ;)

fint hår



Det e typ sånt jag orkar bry mig om nu. Bild snodd från Lowe.

wild horses

Måste säga att fridays på stureplan suger, dålig service, kall mat, förrätt + varmrätt kom in typ samtidigt... Men det var skönt att komma ut lite med min älskling. Är fortfarande ledsen, det brister för minsta lilla. Idag ska jag ialla fall ta mig till jobbet, brukar bli gladare där när jag får träffa alla knäppgökar!

Förresten, tror ni på spådomar? Känner mig confused...

LOVE.




tankar...

Har varit hemma från jobbet idag. Kände mig dålig igår och inatt har jag haft feber och mått skit. Nu är jag dock på bättringsvägen så jag och baby ska iväg och käka lite gott på fridays :) Känner mig sjukt deppig emellanåt, är det höstdepp eller nåt annat? Det är en fråga...

Ska försöka skärpa till mig ialla fall, och hitta på mer saker med mina vänner. Jag får ju faktiskt skylla mig själv om jag känner mig ensam eftersom att jag inte direkt är den bästa på att höra av mig till folk.

Hoppas att ni har en bra onsdagskväll. Förra sommaren var onsdagar de bästa partydagarna i veckan för mig <3 Men nu hänger jag ju inte på laroy längre så det har inte blivit så mycket fest på onsdagar i år...

JAJA, vilket svammel. Puss.


profilbild

RSS 2.0