dreams can come true

Godnatt gott folk. Niklas är i storlien igen, men kommer hem imorgon. Börjar irritera mig rätt rejält på storlien nu om jag ska vara ärlig... Ibland vill man bara fly landet, kanske till italien? Kanske borde man börja uppfylla sina drömmar?

Kommentarer
Postat av: Rob

Varför lämna Sverige för att han är i Storlien? Eller missförstår jag? Annars är det alltid bra att försöka uppfylla sina drömmar, i alla fall de meningsfulla. Det svåra är väl att klura ut vilka drömmar som betyder något för en i slutänden. En del drömmar tror jag är till för att drömmas å inte uppfyllas. Andra är till för att uppfyllas eller så är risken att man ångrar sig när man blir gammal :)



Allt det bästa!

2011-03-16 @ 00:18:08
Postat av: Tess

Rob: ibland vill man bara fly ifrån allt, alla tankar osv. Italien har alltid varit en dröm men att åka dit och typ plugga italienska känns inte som något som kommer gynna mig i framtiden så mycket, men en grym erfarenhet och en liten dröm som uppfylls :) vill bara göra något roligt och spännande med mitt liv, man är inte ung hela livet. känns som att jag alltid valt det trygga framför spänning.

2011-03-16 @ 00:59:31
URL: http://modefasoner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
profilbild

RSS 2.0