svensk

Skippade skorna... suck... Köpte lite julklappar istället och en jättefin mössa från svensk som är påväg hem till mig nu:



SÅ FIN!

Sitter och kollar på sista minuten resor till egypten. Någon som varit där? Tror ni att det är varmt där i slutet av januari? Det borde det ju vara... Svara gärna, ni ger mig bra svar :) PUSS!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej hej Tess!

Jag var där i December innan jul för tre år sen, och då var det varmt, inte Thailand-varmt haha. Men behagligt att bada och sola, kallare på kvällen så då är det bra med en lite tjockare tröja. Fast å andra sidan är ju landet muslimskt så man ska kanske inte ha för lite kläder på sig ändå p.g.a deras religion.



Egypten är fint, det är toppen snorkling där!

Ha det bra, kram Sandra

2010-12-02 @ 08:41:27
URL: http://sandrazakariasson.blogg.se/
Postat av: Tess

Sandra: hej söta du :) tack för svaret! okeej men typ som en bra svensk sommar eller? det duger fint för oss! fast jag älskar iofs thailand varmt haha ;) är de jättehårda där? typ med klädsel och så? får jag och niklas pussas offentligt haha?`kraam!!

2010-12-02 @ 10:36:39
URL: http://modefasoner.blogg.se/
Postat av: Jill

Hej! Jag har varit i Egypten de senaste två åren. Första gången i mitten av februari och andra gången över nyår. Båda gångerna var det över 25 grader och inte ett moln på himlen på hela veckan :) Dock blir det väldigt svalt på kvällarna. Egypten är superfint! Men männen kan vara väldigt väldigt jobbiga. Kram

2010-12-02 @ 16:18:12
Postat av: Linn

Jag och Chrille ska dit om ca två veckor. Temperaturen ligger mellan 20-25 grader (svensk sommar) dock är Dec. deras kallaste månad så kanske lite varmare i Jan. Egyptierna är nog inte jobbigare än Grekerna, Spanjorerna osv. Bara de att de har en konstig kvinno syn. Tror de kan köpa oss för kameler;-)

2010-12-02 @ 18:31:30
URL: http://linnsaan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ni kommer nog att nöja er med solen, absolut! :) Nej alltså du kan ju ha på dig vad du vill, men det jobbiga är väl att de kollar väldigt mycket. Haha klart ni kan pussas offentligt! Det är ju ändå några år sen jag var där, det kanske har blivit jätte exploaterat så nu är dom kanske vanare med turister. Vart någonstans ska ni åka? :D

2010-12-02 @ 21:06:20
URL: http://sandrazakariasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
profilbild

RSS 2.0