bored

Hej finisar! Allt bra med er idag? Solen skiner, JIPPIE!

Jag är ledig och det är inte alls så skönt som jag trodde att det skulle vara... Jag har inget alls inplanerat idag så jag känner mig sjukt rastlös. Vill hitta på nåt. Vill dricka vin ikväll. Vill kanske besöka flickrummet. Innan sommaren är slut. VEM ÄR MED MIG?

Har hört av mig till vänner men ingen svarar... Ni kanske inte tycker om mig? :(



Bild: hittat nånstans...


Kommentarer
Postat av: jennie hellman

jag är med total uttråkad jobbar ju dock varje dag till halv 5.. men vi borde ses någon dag och dricka lite vin?? kram

2010-08-11 @ 15:49:09
Postat av: Tess

jennie: jaa det tycker jag absolut att vi ska :) kramis!

2010-08-11 @ 17:34:15
URL: http://modefasoner.blogg.se/
Postat av: jen

du kanske borde bli mer positiv.

istället för att tänka att allt är skit så ska man försöka tänka tvärtom så blir de genast bättre.

dessutom blir man fort deppad av att läsa din blogg när det är så mycket "gnäll". att läsa att någon har en skit dag gör en ju inte så himla lycklig.

då börjar man själv älta lite och tycka att det kan kännas lite tråkigt. vore sjukt mycket roligare om du skippade lite av de där "vädret är skit, allt är skit" osv. ja du brukar ju inte skriva precis så men jaa du fattar :D hoppas på lite mer av dendär gamla Therése som verkade så glad och sprallig jämt och inte klagade så mycket :D sorry om det här lät elakt de var inte meningen men ja tror du förstår vad ja menar iaf :)

2010-08-11 @ 22:39:02
Postat av: tess

jen: man kan inte vara positiv hela tiden, och jag vill inte låtsas som det heller, då blir bloggen inte "jag". blir man deppad av att läsa är det bara att sluta :) haha, uppfattar du verkligen min blogg som negativ? konstigt. men "den gamla therése" var 17 år, visste inte att man blir helt slut efter en jobbdag och hade inga bekymmer. och ja, det lät elakt.

2010-08-12 @ 08:33:29
URL: http://modefasoner.blogg.se/
Postat av: jen

okej, synd att du uppfattade det som elakt. och jag vill verkligen inte sluta läsa din blogg eftersom ja gillar den väldigt mycket i det stora hela. Tycker du har GRYM stil och verkar vara en väldigt söt person. det där med "gnället" var verkligen inget illa menat. har inte läst någon annan blogg som du har haft de visste ja inte ens om? utan ja syftar mer på hur du var i början av denna blogg eftersom ja har följt denhär bloggen i princip sedan du började med den. men det är klart att man inte kan vara glad jämt och jag vet egentligen ganska lite om dig. ska inte säga något mera :)

2010-08-12 @ 13:19:27
Postat av: Robin

Fin bild och fin klänning :)

2010-08-12 @ 14:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
profilbild

RSS 2.0